Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добър (любим) филм?!

Featured Replies

Дали Final fantasy 2 вече е излязъл

Аз лично не съм чула да е излязъл,но дано скоро да се появи :clap
  • 4 седмици по-късно...
  • Отговори 354
  • Прегледи 78k
  • Създадено
  • Последен отговор

Оф, тука може да се почне такова изброяване, че ще стане тъпо и ненужно. Искам само да спомена някои от любимите си заглавия, които са ми направили впечатление:"Играта" - с Майкъл Дъглас - това е един от трите най-добри филми на всички времена за мен"Изкуплението Шоушенк" - другия"Лице назаем" - третияИскам само да добавя още две заглавия, който никой не е споменал, но трябда да се видят:"К-Пакс""Шесто чувство"Оттук нататък списъка е безкраен!

Искам само да добавя филма, който най-много ме разтърси в последно време "Ефекта на пеперудата" :)

Ефекта на пеперудата наистина не е зле, но силно ви препоръчвам този "Salton Sea"!!!

Това е моята класация:STAR WARS - 4, 5, 6 - това е ФИЛМЪТjava script:emoticon(':)')The Lord of the Rings - 1, 2, 3Final FantasyMatrix - само 1, другото е БОЗАОт тука без сортировка:ЖегаРонинСедемИзкуплението Шоушенк и много други. :bye:

• 4 седмици по-късно...

троя

властелина на пръстените-1,2,3

бандата на оушан

знам какво направи миналото лято

лято в ел ей

невъзможно твой

кръсникът

последният самурай

опасен чар

девойка французоика

петзвезден романс

- но да не забравя сериялите:

приятели

сексат и градът

али макбил

трима братя три сестри

двама мъже и половина

луд съм по теб

женени с деца

и още много много серияли и филми

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение :bye: :bye: :bye:

Най-добър не мога да определя, но един от любимите е

“Седем години в Тибет”.

“Изкуплението Шоушенк” – една от малкото хубави екранизации

по С. Кинг – според мен.

Филм, който много ме впечатли, заради добрата игра на

Едуард Нортън, е “Първичен страх”.

Има и още много, но няма да досаждам с дълги списъци. ;)

• 2 седмици по-късно...

Наистина са много филмите, които са ми харесали, но явно са прекалено много, защото само за малка част от тях се сещам. Все пак ще спомена тези, за които си спомням. Трилогията: МатрицатаТрилогията: (и най-вече 2-рата част) Властелина на пръстенитеЕдинственияРомео трябва да умреТакси - 2, 3ДуплексX-Men 1, 2HellboyМумията, Мумията се завръщаБързи и яростни 1 , 2 Добре дошли в джунглатаФреди срещу ДжейсънДжейсън ЕксБалистикСтивън Кинг - Червената розаMystic RiverУмирай трудно 3 :yanim: Най-сладкото нещоХрониките на РидикЕвропейско пътуванеПриятелиНапълно непознатиЕх.. измъчих се ;).

Ето и моите най-любими филми:"Beautiful Mind""The Green Mile""Original Sin""Време разделно""Cruel Intentions""Minority Report""Vanilla Sky""Perfect Storm""Pearl Harbour""The Pianist"Имаше един с Том Ханск за войната, забравих как се казваше.

Забравих "The Crow", но по-стара версия. (аз две съм гледала)

Ефекта на пеперудата, Kръстникът, Имало едно време в Амрика. Това са любимите ми филми, мисля, че си заслужава всеки да ги види.

Х И Ш Н И К Ъ Т

К'о да обяс'я'ам.

Публикувано изображение

@^KOTETO^

The Crow 3 Salvation е продължението на The Crow.Бърже да го гледаш.

Имаше един с Том Ханск за войната, забравих как се казваше.

Филма се казва "Спасяването на редник Раян" и отнесе доста оскари навремето, заради реализма с който беше направен. Един съвет от мен - най-добрия сайт за филми и всичко свързано с тях е www.imdb.com (Internet Movie Database), провери го ако искаш.

"Спасяването на редник Раян" наистина е много добър филм и отнесе доста оскари като излезе!!! :yanim:

За най-добър филм зависи от човека!

Но любими са ми:

:clap

Dance With Me

Dirty Dancing

Dirty Dancing Havana Nights

Ice Cold

Coyote Ugly

The Cutting Edge

Enough

;)

... и много други! Публикувано изображение

Скоро гледах отново един филм, който доста ми харесва:Четири пераЕто още някои любими филми:Като рицаритеСмело сърцеПървият рицарСедемГолямото пътуванеМементо - жесток филми още много други.....

Любимия ми филм е Wrong Turn :wors: който го е гледал знае за кво става на въпрос ако не е горещо ну го препоръчвам!!Аааа забравих да ви кажа,че и Скеритата 1 2 3 и Писък и те съшо са едни от филмите които много харесвам! :blink:

Legends Of The Fall

браво,супер готин филм!!!Наистина уцели в десятката!!! :angry::angry: :clap
  • 2 седмици по-късно...

фен съм на лигавите женски филмчета и се пак ще плясна един списък с топ10 макар и не в този ред всичките са ми любими не мога да кажа кой е номер 1 13 voinbladethe day after tomorrowa walk to remembervan wilerresident evilcindarella storylexx season 1blonds on fire XXXgospodin za 1 denако някой не е гледал някои от тия филми съветвам го да ги намери

Редактирано от aaliyah_st (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.