Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добър (любим) филм?!

Featured Replies

"Don't Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice In The Hood" или с други думи "Не Прави Бъркотии". Който го е гледал знае за какво става въпрос :drink:

• Отговори 354
  • Прегледи 78k
  • Създадено
  • Последен отговор
.:~STAR WARS~:.

Редактирано от dan4okj (преглед на промените)

Същност като се замисля трябва да спомена и още няколко филма които за мен схте си останат класика в жанра 1.Неприлични танци 1 и 2 2.КОСА 3.АЛФ 4.немога да не споемена и БГ филма Баш маистора сички части

THE MATRIX THE MATRIX: RELOADED THE MATRIX: REVOLUTIONS Artificial intelligence Bicentennial man Final Fantasy Dreaming of Joseph Lees Children of Dune Van Helsing Mimic Finding Nemo и още много други..

Властелина на пръстените :wors:

ами аз мисля че сички са готин но наи ме кефат бързи и яростни,Хари Потар,Властелина на пристените и Троя :wors:Публикувано изображение :bye: :wors:

ФРИДА

Горещо ви го препоръчвам!

Gone in sixthy seconds (главно заради актьорите и музиката!)

Sixth sence

Beetlejuice (страхотно представяне на Уинона Райдър)

Топло (Българското си е класика! ;) )

Матриархат (Българското си е класика! ;) )

Shrek/Shrek2 (побърках се от смях)

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Ето го и моя ТОП ІІІ І Скалата (The Rock:: Шон Конъри, Никалъс Кейдж, Ед Харис и др. Скалата не участва, и няма нищо общо) ІІ Умирай Трудно (Заради заразтелния хумор на Брус Уилис) ІІ Да откриеш Форестър (Шон Конъри) Изгледайте го и ще ме разберете! ІІІ Железен Орел ІІ (те това е филма който съм го гледал толкова пъти и не ми омръзва, иначе реално погледнато си е малко тъпичък)

Последния филм дето го гледах и ме изкефи е : "Искам да бъда кенгуру" - сръбско кино , яка комедия! Струва си да гледате този филм

Звезни войни-всички епизоди Матрицата 1 Властелина на пръстена 1,2,3 Има още много филми които ми харесват но тези съм ги гледал много пъти.

За мен - Магистрала 60! Сега го гледах, тва е един от най-готинито фелми, които съм ги гледал до сега! Иначе съм и голям почитател на Матриците, Властелина, и т.н...

"Белязания" с Ал Пачино - най добрия филм за мен, следван от "Усещане за жена" :wors:

За мен най-добрите филми са : Пърал Харбърт Поличбата Алф Пич каде ми е колата? и още много други. С уважение: SCORPIO

За мен западното кино е най - добро, затова и любимият ми е Най - дългият годеж заслужава си да се гледа :P

Българското кино също не е лошо, но изпада назад в класацията ми. ако се поддържаше повече и се отделяха пари.... Публикувано изображение Е да стисками палци, вречмето ще покаже :hush:

Преди два дена гледах един филм "Турски гамбит" мога да кажа,че е много готин и си заслужава да го гледате.В него участва и Зуека. Публикувано изображение

Преди няколко дена гледах един филм и останах вцепенена. Толкова много умни неща за живота се казаха в него, особено накрая, че не можах да ги погълна всичките и ся ще се опитам да си го намеря... Филма се казва "Хотелски апартамент" (и ако някой знае къде мога да си го намеря :nono: ). Отначало не ми беше особено интересен, особено както ми се спеше, но след края останах на леглото и си мислех колко от тези неща съм изпълнила до сега.. Ами толкова от мене. Ако имате интерес към малко по сериозните филми, които те карат да се замисляш, намерете го и го гледайте (и ми го дайте и на мене :wors: )

Всички филми на Ал Пачино,Анди Гарсия и Робърт Де Ниро са хубави.На първите двама актьори мафиотските им филми са супер(Кръстникът,Белязания и т.н.).Кевин Костнър също има хубави филми.Немога да ги разбера американците как издържат да гледат новите си комедии?Ако се смеят на такива плоски филми какви хора са?

от новите филми може би "Островът" е по-интересен иначе напоследък пускат какви ли не бози

"Аз съм Сам", "Форест Гъмп", "Добри момчета", "Роден на 4 юли", "Сексът и градът"..........

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.