Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добър (любим) филм?!

Featured Replies

Anna And The King :)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 354
  • Прегледи 78k
  • Създадено
  • Последен отговор

Властелина, Патриотът, Кумовете, Много шум за нищо, Пърл Харбър, Взвод сигурно има и още но не се сещам сега

аз нямам най-добър(любим) филм.за мен всеки инетересен филм (по моите критерий) би могъл да бъде най- добър. Но ако взема предвид идея и начин на изработка бих казал Матрицата

Редактирано от Burja (преглед на промените)

Темата е прекалено общо зададена-няма никакви критерии-например в предпочитания стил или с любимия артист?Не мислите ли?

1.Коса 2.Смело сърце 3.Страстите христови 4.Гладиатор 5.Властелина на пръстените 6.Седем години в Тибет 7.Рейнман 8.Парижката света богородица 9.Батман(1,2) 10.междузвездни войни 11.Пърл Харбър 12.Момчетата не могат да плачат 13.Матрицата 14.Хрониките на Ридик 15.Английският пациент 16.Маската 17.Жана д'арк 18.ЗОРО 19.адвокат на дявола 20.Спартак 21.Шотландски боец 22.Моята голяма, дебела гръцка сватба :P и още много други

Еми то добри филми колкото искаш. Но в момента точно се сещам за : Tomb Raider; Herbie: Fully Loaded; Freaky Friday; Mean Girls; Confessions Of A Teenage Drama Queen(голям фен съм на Линдзи Лоан Публикувано изображение ) И така нататък Публикувано изображение :bye:

Имам много любими филми. В момента се сещам за няколко и то все за по-старички, май сред новите нямам фаворити. Та значи много харесах "Бандите на Ню Йорк", "Атила", "Пърл Харбър", "Шесто чувство", "Предизвестена смърт 2", "40 дни, 40 нощи", "Изневяра"... има още много май Публикувано изображение:wors:

"Властелинът на Пръстените,"Легендата за Землемория","Проклятието на пръстена"-общо взето-чудната комбинация Adventure/Fantasy :wors:

Ей,това май досега е единствената тема без апострофирания,препирни,спорове и тям подобни :clap:

Ей т"ва е-лаконичен и изчерпателен отговор :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Не отговарям, а казвам филм, който ми е направил впечатление наскоро. Ако ти отговарях, щях да те цитирам.

А за предишния ти пост - не, не е тази единствената тема, в която не се водят разгорещени спорове. ;)

Много са но от последните които съм гледал много ми хареса American Pie : Band Camp

Не отговарям, а казвам филм, който ми е направил впечатление наскоро. Ако ти отговарях, щях да те цитирам.

А за предишния ти пост - не, не е тази единствената тема, в която не се водят разгорещени спорове.  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Посочи оше една актуална тема тогава?

Никой не спомена "EQUILIBRIUM",чак никой ли не го е мяркал Публикувано изображение -с джобни пари е правен,а засрамва редица пошли box-office шампиони-като "Матрицата"

Посочи оше една актуална тема тогава?

<{POST_SNAPBACK}>

Ами всичко зависи от същността и въпроса, който се засяга. В тази тема всеки може да сподели кои са любимете му филми и затова не се спори толкова, освен ако няма някакви разногласия и различия във вкуса. Иначе във всеки подфорум има достатъчно теми, в които се дискутира без много противоречия и спорове. Всичко зависи от потребителите. :wors:

"Карибски пирати" и "Ледена епоха"-защото не спрях да се смея Публикувано изображение

А от по- сериозните:"Мълчанието на агнетата","Седем"...и други от този жанр.

:clap:

Нека всеки да сподели кой е филмът който винаги ще запомни.За някои ще е трудно сигурно да отдели точно единствения, при положение, че има няколко любимци, но ако се ограничим до ТОП 3, ще е по-интересно и в последствие може да направим една мини-класация.А по-късно може да  се направи подобно запитване за отделните жанрове и дори актьори.

Нека аз да дам старт все пак де!

Моята лични предпочитания са:

1.The Godfather

2.The Godfather 2

<{POST_SNAPBACK}>

Е,да,тоя филм е доста специфичен и единствен по рода си.Тая тема просто трябваше да е за любим филм,но в определен стил!

Моят любим филм от българските е "Господин за един ден",а от другите-"Около света за 80 дни" :angry: Доста интересна тема.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.