Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добър (любим) филм?!

Featured Replies

Истината е само еднa - Benny Hill Best ;)

E води се сериал де, ама това е подбрано...

Като видите как баба инвалид юрка с бастуна сестра гледачка, като магаре за да опипа "младите" спортисти - ще разберете за какво говоря Публикувано изображение

• 8 месеца по-късно...
  • Отговори 354
  • Прегледи 78k
  • Създадено
  • Последен отговор

1-Разплата с Мел Гипсън 2-Смело сърце 3-Челюсти 4-Междузвездни Войни 5-От глупав по-глупав 6-Индияна Джоунс 7-Лице на заем 8-Двойна комбина 9-Адвокат на дявола 10-Зеления път

Последен изход 1 и 2 Факултетът Плажът Робин Худ мъже в чорпогащи Интервю с вампир Какво искат жените Патриотът Хвани ме ако можеш Имам още много любими и не чак толкова любими филми, които гледам по няколко пъти, без да ми омръзват, но за тези се сещам сега.

На мен много ми харесват филмите: Хрониките на Ридик Маската-той е стар но на мен ми харесва много The Pacifier xXx 2 - State Of The Union От анимационните ми харесват: Ледена епоха Гарфилд Немо

Амиии: "Адвокат на дявола" "Името на розата" "Кръсникът" "Бен Хур"- колкото е стар , толкова е як тоя филм!

"Извънземното" "Списъкът на Шиндлер" "Изкуствен интелект" "Междузвездни войни" "Индиана Джоунс", т.е. всичко на Спилбърг и Лукас... "Изкуплението Шоушенк" "Маската" "Белите не могат да скачат" този последния е старичък, ама е страшна комедийка... :)

Скоро си припомних един филм, който бях гледала преди няколко години. И той е "Магистрала 60". Любими филми са ми (освен горепосоченият) "Адвокат на дявола", "Предай нататък", "Шесто чувство", "Пианистът", "Враг пред портите" и още много...

За мен: БГ-филм №1: Време разделно. Чужд филм №1: Имало едно време в Америка. Сага №1: Междузвездни войни.

Моят Top10 1. XXX 2. Star Wars All 3. 9 Yards 4. How High 5. Blade 2 6. Underworld 7. X2 8. Eurotrip 9. Dracula(Bram Stoker's) 10. The Incredibles

1.Последен изход 2.Граф Монте Кристо 3.Индиана Джоунс и последния кръстоносен поход 4.Ван Уайлдър 5.Факултетът 6.Карибски пирати 7.Подземен свят 8.Ван Хелзинк 9.Бели мадами 10.Междузвездни войни 1

Мъж под прицел - номер 1 филм, не знам защо никой не го спомена (от последните 3 страници които прочетох де :yanim: , извинявам се ако греша)

Зеления път

Съседка за секс Публикувано изображение

Пърл Харбър

Барабанистът

Треньор Картър

Лоши момчета 1 и 2

Това е за момента което се сещам.

"Звезда" и "Бригада" много са добри и двата са руски, а от другите продукции "Спасителят","Зеленият път" абе доста са ми харесвали,но тези мога да ги гледам доста често и със сигурност не биха ми омръзнали никога

За мен, най-великият филм е Терминатор 2. Наистина е старичък филм, но за годинките си изобщо нему личи и слага много от новите филми в задното си джобче. Джеймс Камерон е велик сценарист и режисьор!

Според мен "Смотаняци" 1 , 2 и "Боговете сигурно са полудели" не са като останалите съвременни комерсиални комедии.Те са създадени просто да разсмиват.Иначе много харесвам Pumping Iron.

Пърл Харбър също е страхотен! Клюки и Светците от Буондок влизат също в класацията ми...станаха много.........

reqiii, съгласна съм с теб това е един от най-готините български филми,които съм гледала. Нито един американски режисьор не би могъл да пресъздаде по-добре филм свързан с историята ни.Е,ама и те много не се стараят. Друг любим филм ми е "Запознай ме с вашите" така съм се смяла на този филм и от сърце.Мноооооогооооооооо готин.

• 2 седмици по-късно...

мен ме кефят всички филми с Джаки Чан, Еди Мърфи както и "пич, къде ми е колата" напикал съм се да се смея :):):)

Последният който гледах наскоро и ме накефи много беше "Съкровището" - с Никълъс Кейдж.По принцип ми харесват комедиите и екшъмите като: "Спасияването на редник Раиян" "Развързан" "Ефектът на пеперудата" "Фатален изход" 1/2 Много други такива и много се кефия на българското кино като: "Маргарит и Маргарита" "Крадецът на праскови" "Козият рог" "Оркестър без име" "Щурец в ухото" и така нататък,и така нататък....

1.Farscape(Фарскейп) 2.Gods must be crazy(Боговете сигурно са полудели) 3.Fahrenheit 9/11(Фаренхайт 9/11) 4.War of the Worlds(Война на световете)

Редактирано от achkar (преглед на промените)

Почти всички филми на Люк Бесон(невероятна комбинация са Л.Б. +Жан Рено ), Изкуплението Шоушенк, Тумбстоун с Вал Килмър , Невъзможно твой , Време разделно , Мъжки времена(Г. Вачков е най добрия) , Сибирския бръснар

"Цар Лъв" Само да не се изненадате. Въпреки че съм компютърен фен, най-много ме впечатлява анимацията - класическата анимация на Дисни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.