Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добър (любим) филм?!

Featured Replies

Най - яките фими според мен са: Mr & Mss Smith Шеф на мафията Треньорът картър Rebound Това са! :rolleyes:

• Отговори 354
  • Прегледи 78k
  • Създадено
  • Последен отговор

Филмите,които мога да гледам с удоволствие доста пъти са : ПЪРЛ ХАРБЪР;АФЕРАТА ТОМАС КРАУН;СКАЛАТА;ИЗКУПЛЕНИЕТО ШОУШЕНК и още доста да не ги изброявам всички. Но да не пропусна и БЪЛГАРСКИТЕ ФИЛМИ, също са страхотни.

Пущаите Карибски пирати сички серии и се кефете. Гледаите сички серии на Американски Паи(без последната) и се кинете от смях. И така да ви не е толко смешно пуснете си Предизвестена Смърт и Без Изохд сички серии.

Пърл Харбър, само аз си знам колко пъти съм го гледала ;)

<{POST_SNAPBACK}>

:)

И аз обожавам този филм и също си го гледам често без ни най-малко да ми омръзва. По същият начин и Армагедон, но двата филма ми въздействат различно.

50 Първи срещи ( 50 first dates) Гарфилд Мръсни танци Ледена епоха Това са мойте любими филми. Ако ви харесат предложенията ми ги гледайте. Нищо че Мръсни танци е стар филм си заслужава да го гледате ако не сте го правили до сега. От мен толкова. :)

На мен много ми харесаха филмите "Мистър и Мисис Смит" и "Троя"

На мен много ми харесаха филмите "Мистър и Мисис Смит" и "Троя"

<{POST_SNAPBACK}>

"Умирай трудно" -класика в жанра!!! :clap::);)

Вчера гледах от Глупав по-Глупав 2Публикувано изображение мн съм се смял с тея идиоти мн луд филма Публикувано изображениеПубликувано изображение :bye:

Вчера гледах от Глупав по-Глупав 2Публикувано изображение мн съм се смял с тея идиоти мн луд филма Публикувано изображение  Публикувано изображение  :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

А в сравнение с първия филм?

1. Basic.Instinct.2

Що се отнася да най-добър филм...Харесва ми "Властелина..."Просто е велик...Не че ми е любим... Сещам се за един друг...който пък е гениален -Saw 1/Saw 2

Titanic Armagedon Indiana Jones Star Wars най-много ми харесва 3-тата част абе,още доста са но за сега за това се сещам :bye:

Titanic

Armagedon

Indiana Jones

Star Wars най-много ми харесва 3-тата част

абе,още доста са но за сега за това се сещам :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Е,явно си падаш по комерсиални и ефектни филми-няма лошо Публикувано изображение

Ооо... много :) Красив ум Ледена Епоха Седем Наистина Любов Другите Шесто чувство Ефекта не пеперудата Смело сърце Шрек и почти всички романтики и тийн комедии :) Сериали - Приятели, О.С. , тривиално, ама какво да се прави :) Да не забравя и Пълна къща, Стъпка по стъпка...

А в сравнение с първия филм?

<{POST_SNAPBACK}>

Ами да 1-вия е по-як ама и този е мн луд :down:

Ами да 1-вия е по-як ама и този е мн луд :)

<{POST_SNAPBACK}>

[/quoЩе ги гледам и двата,тогава.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.