Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добър (любим) филм?!

Featured Replies

Проще выделить любимый мультфильм: Шрек 2 (котик - СУПЕР!!!) :)

• Отговори 354
  • Прегледи 78k
  • Създадено
  • Последен отговор

Отместопрестъплението ( Маями , Лас Вегас , Ню Йорк ) Криминални Уравнение Лас вегас ( сериала ) Последен изход ( 1,2,3 ) това може да се каже ,че са за мене най-добрите филми :angry:

Отместопрестъплението ( Маями , Лас Вегас , Ню Йорк )

Криминални Уравнение

Лас вегас ( сериала )

Последен изход ( 1,2,3 )

това може да се каже ,че са за мене най-добрите филми ;)

<{POST_SNAPBACK}>

:angry:

За мен наистина хубави филми са:

One Tree Hill(искам да изгледам докраи третия сезон,ама ми се сваля мн бавно и не мога да си намеря субтитрите Публикувано изображение)

The Butterfly Effect (Ефекта на пеперудата)

100% има и др ама май не се сещам :angry:

В последно време най ме впечатли Арлингтън Роуд. Жесток е във всеки смисъл на думата. Филмът е старичък и гледан от мнозина, ама аз имам навика да "откривам топлата вода". :speak:

В последно време най ме впечатли Арлингтън Роуд. Жесток е във всеки смисъл на думата. Филмът е старичък и гледан от мнозина, ама аз имам навика да "откривам топлата вода". :)

Лошо няма!

Cat on a hot tin roof, това е филмът, който е уникален за мен! На тези, които не са го гледали горещо го прероръчвам. Публикувано изображение

Хе хе то би трябвало да си личи по автара ми(картинката ми)!Това е "Spider Man"!Много много ми харесва този филм!Любим ми е и то много!!!

Хе хе то би трябвало да си личи по автара ми(картинката ми)!Това е "Spider Man"!Много много ми харесва този филм!Любим ми е и то много!!!

Лудница е направо,наистина е як!

Да добре са го направили, добре са подбрали героите ама малко са си поизмислили сценария. То мене мн ме радват и комиксите!!!

Най-най-най-най-любимият ми от всички филми е Карибски пирати.Просто Джони Деп е зашеметяващ в тази роля и много ме впечатли.Другия филм който много ми харесва е ледена епоха.Втората част също е много готина и има повечко моменти с любимата катерица (или там каквото е) и любимия жълъд :yanim:

Най-най-най-най-любимият ми от всички филми е Карибски пирати.Просто Джони Деп е зашеметяващ в тази роля и много ме впечатли.Другия филм който много ми харесва е ледена епоха.Втората част също е много готина и има повечко моменти с любимата катерица (или там каквото е) и любимия жълъд :yanim:

Ледена епоха 2 е chef-d`oeuvre!

Е,явно си падаш по комерсиални и ефектни филми-няма лошо Публикувано изображение

не знам за комерсиални,но си падам по ефектни филми,а иначе много ми харесва ледената епоха и 2-те части,и матрицата-и трите не са лоши

не знам за комерсиални,но си падам по ефектни филми,а иначе много ми харесва ледената епоха и 2-те части,и матрицата-и трите не са лоши

Мен ме кефи и Транспортер 2-ефектен е.

Я тук било весело :bedtime2:

GABRIELA познай кои два филма си взех да гледам на нова година - Армагедон и Пърл Харбър, много въздействащи наистина и просто има моменти, в които ако наистина усещаш филма и си част от него не може да се разчувстваш. Браво отличен вкус!

veterana Чакаме Умирай трудно 4 това лято, така че пак ще трябва да преглеждаме първите части. Страхотно попадение, истинска класика в жанр екшън!

Siy4enceto Я любител на Джони Деп :P Много добре се справя момчето и сега чакаме новият му хит, където пак ще е неотразим - Карибски Пирати 2, може да се съберем феновете и да отидем заедно. И за теб важи vikiiv (стига да и на вас да не ви трябва придружител, че няма да ни пуснат ;)а не сте писали годинки..)

Не можах да прегледам всичко, но ако не сте забравили Cruel Intentions 1,2,3 (само 2 не ме грабна много), е от там може да научите това-онова за самочувствието и свалката, стига да знаете какво да гледате ;)

Виждам че трябва и да препоръчам нещо. На мен много голямо впечатление ми направи една романтична комедийка, която преди време ми беше влязла под кожата - Serendipity (имаме си такава юзърка тук Публикувано изображение, за жалост преводът е невъзможен) За любителите на жанра става дума за това дали животът ни е изграден върху случайности или има съдба и всичко е предначертано. Една красива любовна история, на която може да се отпуснете и да гледате с любим човек. Приятно гледане.

Serendipity съм го гледала и е наистина много приятно филмче. Ако не се лъжа е с мацката от Пърл Харбър - Кейт Бекинсейл. :bedtime2:

The Girl Next Door - завинаги.Винаги ще го помня.

Че защо???Ей това вече ме уби...толкова е нереален тоя филм,краят му е абсолютна фантастика....Няма нищо общо с комедиите,а е обявен като такъв,няма грам интрига,абе...под всякаква критика.

Последно гледах "Красив ум" и много ми хареса. Наистина си заслужава оскарите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.