Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добър (любим) филм?!

Featured Replies

Мн харесвам и " Scent of a Woman"

• Отговори 354
  • Прегледи 78k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да изчезнеш за 60 секунди... Зона Замфирова... Белия Бим Черното Ухо.

Буба Марооооо-Афродитооооооо, дека си ма!Ай ту Буба Мароооо,ела те барнат ала дон де Бароооооооооооо! :rolleyes:

• 2 седмици по-късно...

Моят любим филм е "The Lord Of The Rings". Просто страхотен филм. Заложено е много на чувствата. Които са го гледали и които го имат нека да си спомнят момента в който тролът в Мория намушка Фродо и след като всички го видят, че е намушкан започват да се бият като "луди". Или пък във втората част "The Two Towers" когато убиват водача на елфите и Арагорн който вижда това веднага се втурва натам и започва да се бие като "луд". Забравих да спомена също в първата част когато Арагорн чува рога на Боромир и се втурва натам на бегом и разчиства "препятствията" по пътя си. И последното за което се сещам е в третата част "The Return Of The King" отново в голямата битка мисля, че един от големите слонове щеше да настъпи Арагорн и Леголас който видя това веднага се затича натам като блъскаше всички по пътя си и викаше "Арагорн". Освен това и джуджето Гимли от време на време пуска някои наистина смешни шегички. Та моето мнение е, че трябва направо да се изучава в училищата. Не само заради това което написах, а и заради много други работи, но сега не ми се занимава с писането на всички и написах само малка част от тях.

• 3 месеца по-късно...

Най-добрите филми за мен са РОКИ (1976),ЗАД РЕШЕТКИТЕ (1989),ЖЕЛЕЗЕН ОРЕЛ (1986),ОПАСЕН ЧАР (1984),СКЪПЕРНИКЪТ (1981)!!!А иначе мн филми ми харесват и мога да ги гледам отново и отново:Голият Пищов,Смотаняци и са мн още...

• 2 месеца по-късно...

"Деца на килограм" "Norbit" "Деца на килограм 2" "Phat girl" "Cinderella story" "Lizzy MCGuire" "Fantastic Four" "Fantastic Four 2" "Father of the bride" "Father of the bride 2" "Agent Cody Bancs" "Agent Cody Bancs 2" "Spiderman 1,2,3" "Девоика французойка" "Агент XXL 1и2" "Народна топка" Има и още много,но ме мързи да ги пиша

"Властелинът на пръстените" "Пръстенът на Нибелунгите" "Индиана Джоунс" "Хрониките на Ридик" "Неведимият"

• 4 месеца по-късно...

Моят любим филм е "Кръстът на вдовиците" участва Антъни Делон-трогателна,драматична любовна история. Ако някой ми каже откаде да го изтегля ще бада много благодарна :help:

• 2 месеца по-късно...

1.Кей-Пакс 2.Зеленият път 3.Красив ум ...и много други

Първите пет,за които се сещам са : 1.Защо тъгува Гилбърт Грейп 2.Новият Дон Жуан 3.Къщата на духовете 4.Английският пациент 5.Слънце над Тоскана

1.Корабокрушенецът

2.Изкуплението Шоушенк

3.Живи

4.Дрога

5.Крадец на животи

6.Красив ум

7.Страстите Христови

8.Следващ

9.Тетрадката

10.Титаник

11.Чък късметлията

12.Защо тъгува Гилбърт Греип

13.Бягство от затвора

14.Опасен ум

15.Да срещнеш Джо Блек

16.Джон Кю

и много други...

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

K-Pax

Невероятен сюжет,перфектна актьорска игра! Кевин Спейси кърти мивки! :clap:

Колкото и пъти да го гледам все ме кефи :P

Но иначе филмите , които са ми любими са толкова много , че по-добре да не почвам , голяма част , от които вече са изброени тук :)

Зеленият път също много ми харесва , Оставените , Красив ум, August Rush, Неприлично предложение, Сладката Джейн, В чуждо тяло, Котакт, Бездната - този филм за мен е велик(любимата ми фантастика) :wors: , Hero с Дъстин Хфман, Flight plan, Опасен експеримент (с едни маймуни беше) , Мръсни танци, The ultimate gift, Step up to the street, Switch, Te Crow, The witches of Eastwick, Кънки с остър връх, Зад Борда, Смъртта и отива, Засечка(комедия), 40 дни и 40 нощи, Defending your life , Полицейски истории, Полицейска академия и т.н. и т.н.

• 11 месеца по-късно...

"Forrest Gump" - Форест Гъмп "The Hitchhiker's guide to the galaxy" - Пътеводителят на галактическият стопаджия. След като ги гледах вече няма комедия която да ми хареса. От пародийте любим ми е "G.O.R.A." и втората част "A.R.O.G".

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.