Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, Въпросиньо2 написа:

image.thumb.png.cd0112b9ed45a5c6c5bb4d6652f44cc4.png

преди 2 часа, Гoст написа:

Дойдоха избори и активираха болните да агитират кой за Възраждане кой за Величие

преди 18 минути, Gift написа:

image.thumb.png.cd0112b9ed45a5c6c5bb4d6652f44cc4.png

Дойдоха избори и активираха болните да агитират кой за Възраждане кой за Величие

Как разбра, че са болни?

Иначе вече всички дават 2 място на Възраждане.

https://dnes.dir.bg/politika/vizhte-poslednite-prognozi-na-sotsiolozite-predi-izborite

преди 1 час, Gift написа:

Другаря Колев ли ти каза

Явно в неделя няма да гласуваш или ще гласуваш по вреден за родината ни начин.

Но е възможно до края на годината да има още едни парламентарни избори. Тогава животът ще ти предостави шанс да поправиш грешката си.

Ако си жив тогава де. Все пак никой не знае дали му е гарантиран утрешният ден. Война чука на вратата и т.н.

току-що, Въпросиньо2 написа:

Явно в неделя няма да гласуваш или ще гласуваш по вреден за родината ни начин.

Но е възможно до края на годината да има още едни парламентарни избори. Тогава животът ще ти предостави шанс да поправиш грешката си.

Ако си жив тогава де.

Доста си болен 

348595961_827626528975313_3756996708500191524_n.jpg

току-що, Въпросиньо2 написа:

Доста съм болен, защото...не ти харесва моят избор?

Който не мисли като теб е болен. Доста добър аргумент. Признак на висок демократизъм. :)

Отбор платен трол-джендър

Може да бъде изображение с 1 човек, руса коса и текст, който гласи 'm FaceApp'

447789951_10225135645924851_2309147759183826828_n.jpg?stp=dst-jpg_p960x960&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=Fr1TBVEbENMQ7kNvgGCx4H9&_nc_ht=scontent.fsof8-1.fna&oh=00_AYDDYVnQQ4DJ0cbquA2UoymmpbOYIYr7UTMDCTyNadvcGw&oe=666925DC

Навярно признак на добро психическо здраве е да нападаш непознати хора в интернет, защото имат политически избор, който е различен от твоя.

Хора, които по никакъв начин не са се занимавали с личността ти. Това навярно са някакви евроатлантически критерии за психическо здраве, които са ми били непознати до момента.

Колкото до троловете - ти си чудесен пример в това отношение. :)

преди 22 часа, Gift написа:

По колко копейки ти дават за агитация беден платен троле

Попита момчето, което измерва всичко в пари. :) Не трябва обаче да бъдеш съден прекалено строго. Такова е времето, в което живеем все пак.

Ти донякъде си продукт на това силно материалистично време. Не е чудно, че си мислиш, че някой ми плаща.

преди 1 час, Въпросиньо2 написа:

Навярно признак на добро психическо здраве е да нападаш непознати хора в интернет, защото имат политически избор, който е различен от твоя.

Хора, които по никакъв начин не са се занимавали с личността ти. Това навярно са някакви евроатлантически критерии за психическо здраве, които са ми били непознати до момента.

Колкото до троловете - ти си чудесен пример в това отношение. :)

Попита момчето, което измерва всичко в пари. :) Не трябва обаче да бъдеш съден прекалено строго. Такова е времето, в което живеем все пак.

Ти донякъде си продукт на това силно материалистично време. Не е чудно, че си мислиш, че някой ми плаща.

Доста болен комунистически платен-трол. Дали му два лева и е готов на всичко горкия

Така и не разбрах кое ми е болното. За мен лично, това да помниш, че си смъртен и не ти е гарантирано, че утре ще си жив е признак на здравомислие.

Навярно на теб ти плащат да плюеш по Възраждане и по себе си съдиш за агитиращите в полза на партията.

И навярно за теб е нормално страната ти да има някакъв господар и проектираш разбирането си върху онези, които са против това да сме американска колония.

Евроатлантиците сте с претенции да сте демократи, но често от вас лъха на антидемократичност.

Аз нямам никакъв проблем с това някой да има разбирания, които са различни от моите, макар че ми е трудно да ви разбера.

Доста ти е долнопробно нивото. Обаче има нещо позитивно в твоите и на себеподобните ти смрадливи интернет изяви. Това е, че писанията ви могат да бъдат ползвани за политически цели.

Да се дават като примери за деградацията на част от населението в условията на американското господство. И те се дават!

Надявам се да имаш все повече поводи да демонстрираш душевния си кенеф, помагайки по този начин на Възраждане.

Излагациите на знайни и незнайни евроатлантици са полезни за възхода на патриотичната партия.

Фактът, че Възраждане ви е такъв трън в очите е показателен. Бихте ли скачали на нещо, което ви се струва нищожно, маловажно,

безопасно, обречено на скорошно загиване и забравяне? Риторичен въпрос. Част от силата си Възраждане черпи от екземпляри като теб.

Продължавай в същия дух!

преди 15 минути, Въпросиньо2 написа:

Така и не разбрах кое ми е болното. За мен лично, това да помниш, че си смъртен и не ти е гарантирано, че утре ще си жив е признак на здравомислие.

Навярно на теб ти плащат да плюеш по Възраждане и по себе си съдиш за агитиращите в полза на партията.

И навярно за теб е нормално страната ти да има някакъв господар и проектираш разбирането си върху онези, които са против това да сме американска колония.

Евроатлантиците сте с претенции да сте демократи, но често от вас лъха на антидемократичност.

Аз нямам никакъв проблем с това някой да има разбирания, които са различни от моите, макар че ми е трудно да ви разбера.

Доста ти е долнопробно нивото. Обаче има нещо позитивно в твоите и на себеподобните ти смрадливи интернет изяви. Това е, че писанията ви могат да бъдат ползвани за политически цели.

Да се дават като примери за деградацията на част от населението в условията на американското господство. И те се дават!

Надявам се да имаш все повече поводи да демонстрираш душевния си кенеф, помагайки по този начин на Възраждане.

Излагациите на знайни и незнайни евроатлантици са полезни за възхода на патриотичната партия.

Фактът, че Възраждане ви е такъв трън в очите е показателен. Бихте ли скачали на нещо, което ви се струва нищожно, маловажно,

безопасно, обречено на скорошно загиване и забравяне? Риторичен въпрос. Част от силата си Възраждане черпи от екземпляри като теб.

Продължавай в същия дух!

Единственото вярно израждански комунистечески необразован троле, е че си болна копейка. Всеки те прескача никой не ти обръща внимание

преди 3 часа, Филипов написа:

Платените тролове русороби дали знаят, че днес е забранено да се агитира?

преди 10 минути, Гoст написа:

Платените тролове русороби дали знаят, че днес е забранено да се агитира?

Къде видя да се агитира?

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Къде видя да се агитира?

Ми в предизборния ден пуска точно агитационни клипчета.

преди 1 минута, Гoст написа:

Ми в предизборния ден пуска точно агитационни клипчета.

Това е интервю с Костадинов.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Това е интервю с Костадинов.

Другаря Колев така ти каза да кажеш

преди 4 минути, Gift написа:

Другаря Колев така ти каза да кажеш

Не си закусвал днес, троле? Ми, ето малка закуска от мен. Толкова от мен.

Явно се припознаваш с ПППП. На мен няма нужда някой да ми казва нещо. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.