Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 7 часа, Гoст написа:

САЩ са създадени 04.07.1776 Идеите за републиката след края на османската власт върху териториите ни са до голяма степен идеи взаимствани от западните демокрации, в това число и САЩ.

Цитат

На 4 юли 1776 г., по време на войната, делегати от 13-те колонии единодушно обявяват Декларацията за независимост. Войната приключва през 1783 г. с признаването на независимостта на Съединените американски щати от Британското кралство. Това е първата успешна война за независимост срещу европейска колониална империя.[9][10] Сегашната конституция на САЩ е приета на 17 септември 1787 г. Първите десет поправки, единодушно наречени Закон за правата, са ратифицирани през 1791 г. и гарантират много основни граждански права и свободи.

Какви са тия западни демокрации? Имаш предвид империи ли?

Пфу забравих,че не е имало робство в щатите и избитите местни племена просто са били едни сепаратисти.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 5 минути, nikssi написа:

Какви са тия западни демокрации? Имаш предвид империи ли?

Пфу забравих,че не е имало робство в щатите и избитите местни племена просто са били едни сепаратисти.

Не мисля, че на някого от вас тук в темата им пука за някого от местните племена или наследниците на робите. Западни демокрации имам предвид държави далече от диващината в Евразия и най-робските държави. Крепостното право в Русия се отменя 1 година след отмяната на робството в САЩ, т.е. не знам за какво ми говориш, определено не давам империите за пример. Давах за пример държавите, в които основно искате да живеете или чиито пенсии искате да получавате. Що все не са такива с руско влияние, а все такива с американско влияние? Ти какво би предпочел? Да си даже чернокож американски пенсионер с индиански корени, който да играе в местния голф клуб и да обикаля Карибите с круизи след като се е пенсионирал като милионер, или да е руски пенсионер? С минимална руска пенсия и Путин като пожизнен диктатор? Или някой като Лукашенко? И младите в казармите или на специални операции докато родителите им едвам свързват двата края и гласуват срещу за вечния управник диктатор срещу пликче с продукти, за да не ровят в кофите? Ама пък ще има "ред", всичко ще зависи от милицията и няма да има джендъри.

преди 17 минути, Гoст написа:

Не мисля, че на някого от вас тук в темата им пука за някого от местните племена или наследниците на робите. Западни демокрации имам предвид държави далече от диващината в Евразия и най-робските държави.

Изобщо не става въпроса за местните племена. Става въпрос,че се ползват едни клишета за САЩ ,които към него момент са били далече от истината за демокрация. Не само те. Те що глави пък хвъркаха най демократично ... 😁

преди 3 минути, nikssi написа:

Изобщо не става въпроса за местните племена. Става въпрос,че се ползват едни клишета за САЩ ,които към него момент са били далече от истината за демокрация. Не само те. Те що глави пък хвъркаха най демократично ... 😁

За да има някъде демокрация, някъде трябва и да няма, за да правиш разлика какво е тя, нали? Нормално е за САЩ в недемократични държави да им е по-лесно да нарушат демократичните правила. Една демократична държава по принцип не напада друга демократична държава. САЩ досега не са нападали демократични държави. А за обикновения американец няма проблем. Важното е, че си имат свобода на словото вътре в страната както и всеки има оръжие, така че правителството им да се страхува да ги изгаври съвсем така както Путин гаври в момента всички с масова мобилизация. Има много хубави неща в САЩ, има и други, които не ми допадат, но винаги ще избера да живея в САЩ пред това да живея в Русия или в държава, в която тя има влияние.

преди 2 минути, Гoст написа:

винаги ще избера да живея в САЩ пред това да живея в Русия или в държава, в която тя има влияние.

Защо да избирам друга държава? 

Важното е, че си имат свобода на словото вътре в страната както и всеки има оръжие,

Айде бе 😁

Нормално е за САЩ в недемократични държави да им е по-лесно да нарушат демократичните правила. Една демократична държава по принцип не напада друга демократична държава. САЩ досега не са нападали демократични държави.

Демократични според кого? 

Лъха ми на яко напушване. Прочем знам как е в САЩ племенниците ми са там от доста време. И съвсем не е цветя и рози там да знаЙш.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 2 минути, nikssi написа:

Защо да избирам друга държава? 

Айде бе 😁

Демократични според кого? 

Лъха ми на яко напушване. Прочем знам как е в САЩ племенниците ми са там от доста време. И съвсем не е цветя и рози там да знаЙш.

Сложни са ти явно тия работи. Не ги разбираш.

Питах те ти какво избираш? България с американско влияние, или такава с руско влияние? Малка държава сме, трябва да избираме.

Демократични според много хора. И изобщо къде набутваш демокрацията, като ти даже не си и за нея, ако си от Възраждане. Често като споря с възрожденци, те не са и без това за демокрацията, само искат да я използват като инструмент, за да ни върнат в евразийска орбита, да има един бащица на когото да се кланят като през соца и всичко да става чрез партията.

Затова харесвам САЩ, защото ако живея в държава с американска култура и влияние съм вероятно в демокрация, в която няма да ми почукат на вратата, ако съм писал срещу президента. И много други примери има, но този ми е основен. Дай ти пример какво толкова не харесваш на американското влияние и защо искаш руско, например.

преди 1 час, Toto2 написа:

...работата е ясна...

...хората ще гласуваме с 12...

...тАпанарите с евроатлантически ментални отклонения-не знам...

преди 23 минути, Гoст написа:

Затова харесвам САЩ, защото ако живея в държава с американска култура и влияние съм вероятно в демокрация, в която няма да ми почукат на вратата, ако съм писал срещу президента. И много други примери има, но този ми е основен. Дай ти пример какво толкова не харесваш на американското влияние и защо искаш руско, например.

Аха, обичаш да те гърмят по улиците афроамериканци, ей така за добър ден. Или демократичното бомбардиране над София от САЩ.

Na-10-yanuari-1944-SASht-i-Angliya-izvar

преди 12 минути, _nib_ написа:

...работата е ясна...

Кви "хора" бе? Евразийци, които искате да върнате диктатурата като по бай тошово време и от злоба да натикате младежите в казарма, уж за да служат на рОдината докато седят некъпани и недохранени и спят в големи помещения заедно с малцинствата вместо да са си при семействата и жените си. Искате да затворите границите с излизане от НАТО и ЕС, които са ви идеологически врагове и тесни връзки с Русия, което даже го има в програмата ви! Вие сте отврат за нормалните хора! Само кухи парчета ви харесват!

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Аха, обичаш да те гърмят по улиците афроамериканци, ей така за добър ден. Или демократичното бомбардиране над София от САЩ.

Не ме интересуват събития от преди 70 + години. И освен това нямам проблеми с чернокожите, да би мирно седяло, не би чудо видяло. Ако съм в САЩ няма да ходя в гетата да се разхождам, нито САЩ се представлява само от този имидж. Има много красиви квартали, места за живот, чисто, уредено и т.н., където демокрацията си работи.

преди 12 минути, Гoст написа:

Кви "хора" бе? Евразийци, които искате да върнате диктатурата като по бай тошово време и от злоба да натикате младежите в казарма, уж за да служат на рОдината докато седят некъпани и недохранени и спят в големи помещения заедно с малцинствата вместо да са си при семействата и жените си. Искате да затворите границите с излизане от НАТО и ЕС, които са ви идеологически врагове и тесни връзки с Русия, което даже го има в програмата ви! Вие сте отврат за нормалните хора! Само кухи парчета ви харесват!

Не ме интересуват събития от преди 70 + години. И освен това нямам проблеми с чернокожите, да би мирно седяло, не би чудо видяло. Ако съм в САЩ няма да ходя в гетата да се разхождам, нито САЩ се представлява само от този имидж. Има много красиви квартали, места за живот, чисто, уредено и т.н., където демокрацията си работи.

Работи друг път. Като си изръсиш 100000 долара за преглед при лекаря.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Работи друг път. Като си изръсиш 100000 долара за преглед при лекаря.

Всеки е длъжен да се застрахова там, което има както добри, така и лоши страни. Например здравеопазването не е като това в руските болници. Отворете в гугъл и вижте какви са първите резултати в изображения, когато напишете "русские больницы" и после ми кажете пак къде искате да живеете или в каква държава и под чие влияние. Смятате ли че Възраждане ни мислят доброто като искат да ни върнат в руския свят? Това само кретени могат да си го мислят.

преди 51 минути, _nib_ написа:

...работата е ясна...

Гошке а така все под строй гласувате цял живот и все нищо 

преди 1 минута, Gift написа:

Гошке а така все под строй гласувате цял живот и все нищо 

...виШ дядовото...

...да не затрудняваш баба си...

...земи сам са сапунисай с шампоанчето ,,па-па"...

...да може тя само да та оплакне...

преди 4 минути, _nib_ написа:

...виШ дядовото...

...да не затрудняваш баба си...

...земи сам са сапунисай с шампоанчето ,,па-па"...

...да може тя само да та оплакне...

Гошке на тебе урната у вас ти я носят като на достоен команист неизлизащ от вкъщи

Проучванията/соц сондажите/ сочат, че няма да има толкова дванайски, колкото ви се иска, дори по-малко ще са спрямо предходните избори! Най-отчетлив  отлив основно щяло да има към "сабя" и "григоровка" :newspaper:

преди 13 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Проучванията/соц сондажите/ сочат, че няма да има толкова дванайски, колкото ви се иска, дори по-малко ще са спрямо предходните избори! Най-отчетлив  отлив основно щяло да има към "сабя" и "григоровка" :newspaper:

Тия са платени от Шорош и фон дер лайнен, Израждане ще е първа политическа сила! 

преди 5 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Абе не знам, много прости парчета има, за съжаление сякаш този кладенец в страната е много дълбок. Сектата им е навсякъде по коментари в мрежата, страшно настървени са и заплшават както обикновено, но този път са убедени, че ще са втори и всички социологии им го дават. Може би този път ще надхвърлят себе си, но после би трябвало да са само надолу като хората видят, че въпреки че им дават да управяват те няма да направят нищо. Няма и с какво де, напълниха Народното събрание баш с хора от "народа". Заразаватчийки, хигиенистки, майстори от ремонти по домовете, шапкари. На всеки вид бачкер сякаш му излезе късмета. Ако Русия ги спонсорира значи им наливат страшно много ресурс и към момента простият човек дето се кефи на плюскане по трапези и тупане в гърдите с врясъци "булгар булгар!" вижда в тях себе си и се амбицира. Копейката отдавна е златен пръст, може би следващите 4 години ще са много трагични, но се надявам след тях поне 70% да ги е много много срам затова за кого са гласували. Пътят нагоре може да мине само през стремглаво спускане надолу. Да му видят само какво ще стане след като почнем да се "предоговаряме" с ЕСи недай си Боже излезем от него

Пишман гражданина е в някаква бясна истерия и злобария, че Възраждане евентуално ще са втори, а неговите вождове (лудите Кикита) ще духат супата, измислената им партийка се срива.

Току-що Корнелия каза по Ьтв, че без нашите гласове в Народното събрание нямало как да се купят самолетите PDF-16, тъй като сме били гласували заедно с ГЕРБ:) Не помня от кога не съм се смял така:) Възраждане е в парламента от 2021 г., а самолетите бяха гласувани и купени през 2018 г. Но тъй като не вярвам, че Корнелия лъже, защото тя е безукорно честен и почтен човек, който и един патрон не прати на Украйна, предполагам, че заради напредналата възраст госпожата е почнала да забравя. Затова и напомням - в неделя гласуваме с номер 12, за Възраждане:)

преди 10 часа, Flashback написа:

Пишман гражданина е в някаква бясна истерия и злобария, че Възраждане евентуално ще са втори, а неговите вождове (лудите Кикита) ще духат супата, измислената им партийка се срива.

Интересно как се комплексирате от темата село и град, а пък искате да възраждате тъкмо соца с вашата партията, когато хората на село бяхте закрепостени наистина и имаше остро деление на граждани срещу селяни. Възраждане дали обмисля да върне гражданството?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.