Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 часа, Toto2 написа:

Какво общо има това с работата му като кандидат за Европарламентa? Кандидатите за евродепутати обикновено трябва да имат някаква конкретна мисия, например създаването на нов фонд за всички граждани на ЕС. А този тук ми говори с каквото омайва ушите на бабите. Работата му няма нищо общо с НАТО, нито решенията, които ще взима в ЕС могат да имат каквото и да е влияние върху друга организация, в този случай военна, в която има съвсем други органи за взимане на решения и т.н.. С тези неграмотни имитации на кандидати за съжаление няма да постигнете никакви други цели освен руските. Този е ясно с каква цел го пращате там, а отделно ще прибира огромно пари. Единственият успех, който може да стане тук е че главната ви фигура ще направи децата имотни магнати с европейската заплата. И що не покажете другите ви кандидати за евродепутати?

преди 6 минути, Киро Иванов написа:

Другите кандидати можеш да ги видиш в евролистата. Никой не ги крие. Лично аз ще гласувам за Волгин с преференция.

Не съм очаквал да не гласуваш за него. Все пак не знаеш какво е ЕС. Какво ти е образованието?

преди 2 минути, Киро Иванов написа:

Средно специално.

А какво работиш?

преди 22 минути, Киро Иванов написа:

. Лично аз ще гласувам за Волгин с преференция.

355312369_5915289101908445_7496059064343107712_n.jpg

преди 7 минути, Гoст написа:

А какво работиш?

Професия длъжен на партията до гроб.

преди 11 минути, Киро Иванов написа:

Няма да ти кажа.

Щом гласуваш за възраждане, нямаш висше и т.н., всичко сочи, че си бачкер или пенсионер. Признай си!

преди 4 минути, Киро Иванов написа:

Някой да ти е казвал някога, че интуицията не ти е силната страна?! :)

Каквото и да кажеш, си ясен.

Ако всички "бачкери" и пенсионери гласуваха за Възраждане, то тя щеше да е първа политическа сила с около 75%. Не само интуицията, но и логиката не ти е силна страна...

преди 3 минути, Киро Иванов написа:

Ако всички "бачкери" и пенсионери гласуваха за Възраждане, то тя щеше да е първа политическа сила с около 75%. Не само интуицията, но и логиката не ти е силна страна...

Е да де ама ти конкретно си декласиран от всякъде, не знаеш какво е ЕС, видял си по-горе отпадъка от соца и си закълвал.

Паралелната вселена:giggle1:

В червените панталони виждаме Ифчо Папкoff. Състудент на Копанаря и настоящ "народен представител". Пада си по мъже и има няколко партньори. Живее заедно с друг от "народните представители" на "Възраждане"! Та тези ще ви спасяват от джендър идеологията!

Може да бъде изображение с 2 души

преди 34 минути, Киро Иванов написа:

Гражданче, въобще си нямаш на представа за нещата... :)

Значи си събирателен образ на гласоподавателите на възраждане, среднисти, бачкери и от дълбоката провинция. ;)

Паметна плоча на вече несъществуваващото училище в силистренското село Срацимир. Докато я четях, един старец от селото ме доближи и ми каза следното - "създадено по турско, унищожено по българско". Замълчах. От срам, горест и мъка.

Обикаляйки държавата постоянно, виждам само едно - разруха, разруха и разруха. Разруха, коато пропагандата ни представя за прогрес. Деградация, представяна за напредък.

Уважаеми сънародници, България просто няма друг избор - или ще бъде управлявана от Възраждане, или ще бъде доубита от еничарската евроатлантическа шайка. Аз моят избор отдавна съм го направил. Вземете се в ръце и сторете същото и вие, защото времето ни като народ и държава изтича!

OUKF2PVdXt0qMwXMr5YrnPo81U_U4CPQcgdo4u9Z

преди 1 минута, Филипов написа:

Уважаеми сънародници, България просто няма друг избор - или ще бъде управлявана от Възраждане, или ще бъде доубита от еничарската евроатлантическа шайка.

За да я доубиете вие ли? С излизане от НАТО и отварянето на кутията на Пандора. Да ни нападнат всичките ни съседи и Русия и Турция да си уредят вековните въпроси тук?

преди 1 минута, Гoст написа:

За да я доубиете вие ли? С излизане от НАТО и отварянето на кутията на Пандора. Да ни нападнат всичките ни съседи и Русия и Турция да си уредят вековните въпроси тук?

Ма иначе нема американска перопаганда нали?:lol6:

@Bubbles, какво ти е смешно? Ще си стоиш в натовска Франция и ще обяснваш както обикновено високомерно "вие раята".

преди 1 минута, Bubbles написа:

Ма иначе нема американска перопаганда нали?:lol6:

НАТО няма нищо общо с гейовете. НАТО е отбранителен съюз. Знам, че искаш Русия да ни закриля и да "пазим традициите", но излизане от НАТО ни вещае само зла участ. Е, ти ще си защитен от джендърския западен съюз НАТО, какво ти пука наистина. Нали тук сме "вие раята", а ти си някак си отделен вече, прероден французин и чистокръвни франсета учиш.

преди 16 минути, Филипов написа:

Уважаеми сънародници, България просто няма друг избор - или ще бъде управлявана от Възраждане, или ще бъде доубита от еничарската евроатлантическа шайка. Аз моят избор отдавна съм го направил. Вземете се в ръце и сторете същото и вие, защото времето ни като народ и държава изтича!

Фичка, никоя политическа партия не е единствена, а единствения начин или както ти се изразяваш избор за да я бъде не само България но и Европа изобщо е хората да започнат да мислят и да гласуват не на според цветове, партии, цифри, наш'те, ваш'те и прочее глупости, а на според това кое наистина е в интерес на самите тях но и на целия ЕС, защото за добро или за лошо ние сме една общност и ао тая обност се управлява зле горим всички, затова мислете.
Да сочиш другите, да подксчаш и крякаш "Комунисти, ГЕРБЕРАСТИ, ЧУГУН и пр. тъпотии е забавно но е и решение.

преди 9 минути, Гoст написа:

@Bubbles, какво ти е смешно? Ще си стоиш в натовска Франция и ще обяснваш както обикновено високомерно "вие раята".

НАТО няма нищо общо с гейовете. НАТО е отбранителен съюз. Знам, че искаш Русия да ни закриля и да "пазим традициите", но излизане от НАТО ни вещае само зла участ. Е, ти ще си защитен от джендърския западен съюз НАТО, какво ти пука наистина. Нали тук сме "вие раята", а ти си някак си отделен вече, прероден французин и чистокръвни франсета учиш.

Нищо не знаеш тролчо, нищичко не знаеш. Кога си ме видял да пиша че искам Русия да ме пази? М? Айде посочи ако можеш.
Смешно ми е че викаш че нямало американска пропаганда а повтаряш точно техните опорки които те не пропускат да натътртят при всяка възможност.

Какви традиции ти пази НАТО?
Ти онзи ден чу ли ги насред София какво са изтърсили? Щели да разрешават на зеления да ползва натовско оръжие за да атакуват на руска територия. Това ясно ли ти е какво означава?
Веднъж апропо да се съглася и аз със щатите, понеже днес са заявили че са против тази идея.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.