Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 10 минути, Гoст написа:

НАТО е отбранителен съюз

Най - голямата лъжа в последните над 75 години!

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 6 минути, Bubbles написа:

Нищо не знаеш тролчо, нищичко не знаеш. Кога си ме видял да пиша че искам Русия да ме пази? М? Айде посочи ако можеш.
Смешно ми е че викаш че нямало американска пропаганда а повтаряш точно техните опорки които те не пропускат да натътртят при всяка възможност.

Какви традиции ти пази НАТО?
Ти онзи ден чу ли ги насред София какво са изтърсили? Щели да разрешават на зеления да ползва натовско оръжие за да атакуват на руска територия. Това ясно ли ти е какво означава?
Веднъж апропо да се съглася и аз със щатите, понеже днес са заявили че са против тази идея.

Показваш, че не си ми чел мнението в темата ти за пропагандата, защото там не съм твърдял, че нямало пропаганда, а напротив, твърдях че всяка държава си има пропаганда за вътрешна, както и за външна консумация. Колкото до онзи ден, нищо интересно не са казали, щом Русия има право да стреля навътре в територията на суверенна дърава с ирански дронове и северно корейски ракети, тогава какъв е проблемът Украйна да стреля по мишени върху територията на Русия? Реципрочни действия са това. Нещата вървят натам Украйна да е част от свободния свят, който е обидинен срещу лудия диктатор Путин. На диктаторите винаги им трябва война, не могат да си седят просто мирно, защото иначе ще ги сменят. И какво направи той? Една малоумна необоснована война. Ако можеха да я водят както трябва до сега да я бяха спечелили руснаците. След време който е писал глупости за войната ще го е срам като почнат да излизат ужасите наяве и какво е натворил Путин. И след като така или иначе щом САЩ са казали, че са против идеята, тогава какво толкова? Във война като на война, има сплшване, стратегии, дипломация и т.н. неща над които явно не мислиш.

преди 10 минути, Bubbles написа:

Щели да разрешават на зеления да ползва натовско оръжие за да атакуват на руска територия. Това ясно ли ти е какво означава?

Сутринта пуснах изказване на Путин по въпроса. Не може да се ползва без съответната спътникоеа разузнавателна информация както и без квалифицирани външни специалисти да програмират полетното задание. Хохлите не са от тях.

преди 7 минути, Киро Иванов написа:

А Сърбия кой я бомбардира?!

Само че интересите на България не се пресичат с тези на Сърбия, а с тези на НАТО.

преди 5 минути, Филипов написа:

Най - голямата лъжа в последните над 75 години!

Обоснови се.

преди 4 минути, Гoст написа:

Само че интересите на България

И какви бяха интересите на България тогава?

Всеки знае, освен малоумните, че НАТО не е отбранителен съюз. Варшавският договор отбранителен съюз ли беше?

току-що, Киро Иванов написа:

И какви бяха интересите на България тогава?

Интересите на България бяха да стане член на НАТО и на ЕС и да живне малко икономиката и да тръгне все напред докато днес живеем със среден за ЕС стандарт и днес сме първи по покупателна способност на балканите. Стандартът ни върви все нагоре. Това не може да се каже за държавите, в които има руско влияние. Дай ми една държава, в която има руско влияние и да е по-добре от нас?

преди 5 минути, Киро Иванов написа:

Всеки знае, освен малоумните, че НАТО не е отбранителен съюз. Варшавският договор отбранителен съюз ли беше?

Ами ти харесваш Варшавският договор. Все пак Възраждане в програмата си е записала, че искат сътрудничество с Русия в бъдещи военни блокове и икономически съюзи.

преди 5 минути, Гoст написа:

Интересите на България бяха да стане член на НАТО и на ЕС и да живне малко икономиката и да тръгне все напред докато днес живеем със среден за ЕС стандарт и днес сме първи по покупателна способност на балканите. Стандартът ни върви все нагоре. Това не може да се каже за държавите, в които има руско влияние. Дай ми една държава, в която има руско влияние и да е по-добре от нас?

Искаш да кажеш, че Хърватска е назад? България е по-добра от Хърватска? От Унгария? От Румъния?

преди 17 минути, Гoст написа:

Показваш, че не си ми чел мнението в темата ти за пропагандата, защото там не съм твърдял, че нямало пропаганда, а напротив, твърдях че всяка държава си има пропаганда за вътрешна, както и за външна консумация. Колкото до онзи ден, нищо интересно не са казали, щом Русия има право да стреля навътре в територията на суверенна дърава с ирански дронове и северно корейски ракети, тогава какъв е проблемът Украйна да стреля по мишени върху територията на Русия? Реципрочни действия са това. Нещата вървят натам Украйна да е част от свободния свят, който е обидинен срещу лудия диктатор Путин. На диктаторите винаги им трябва война, не могат да си седят просто мирно, защото иначе ще ги сменят. И какво направи той? Една малоумна необоснована война. Ако можеха да я водят както трябва до сега да я бяха спечелили руснаците. След време който е писал глупости за войната ще го е срам като почнат да излизат ужасите наяве и какво е натворил Путин. И след като така или иначе щом САЩ са казали, че са против идеята, тогава какво толкова? Във война като на война, има сплшване, стратегии, дипломация и т.н. неща над които явно не мислиш.

Напротив и дори съм ти отговорил с твой собствен цитат на въпроса защото смятам че има американска пропаганда.
Не знам какви фантазии имаш приятел, но нещата не вървят към никаква украйна в свободния свят, много скоро Европа ще смени рязко курса по адрес на войната там, шатуите също, запомни го това.

преди 1 минута, Филипов написа:

Темата ве за Възраждане! Следващите офтопъци ще ги докладвам!

Олее не с лошо ве, то покрай възраждането нали трябва да има дискусия, ся ако целта е само да си пропагадаторствате тука предизборни лозунги, не мисля че тук е мястото.

преди 19 минути, Филипов написа:

Темата ве за Възраждане! Следващите офтопъци ще ги докладвам! 

Само рубли искаш платен-русоробе. Само доноси и рубли ама да си в ЕС, не смееш да припариш там. Мекере

Ей го на човекоподобния ти началник

Може да бъде изображение с 2 души, телевизия, читалня и текстово съобщение

преди 42 минути, АСПЕКТ написа:

Искаш да кажеш, че Хърватска е назад? България е по-добра от Хърватска? От Унгария? От Румъния?

Много добре сме си даже. Сравни покупателната способност. В София средната заплата е със 250 лв по-голяма от тази в Букурещ

https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Bulgaria&city1=Sofia&country2=Romania&city2=Bucharest

За другите ме мързи да търся. Истината е, че от както сме в ЕС и НАТО стандартът на живот върви само нагоре. А евразийопитеците искат да ни изравнят с живота, бедността и порядките на евразийския свят. С възраждане ще тръгнем само надолу като ни извадят от НАТО и ЕС и най-малкият проблем ще ни бъдат заплатите докато ни точат сатъра от всички страни като осъмнем най-беззащитни на балканите един ден след излизането ни. С бачкерския ви проект за келепир ще ни донесете национална катастрофа!

преди 16 минути, Гoст написа:

Много добре сме си даже. Сравни покупателната способност. В София средната заплата е със 250 лв по-голяма от тази в Букурещ

https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Bulgaria&city1=Sofia&country2=Romania&city2=Bucharest

За другите ме мързи да търся. Истината е, че от както сме в ЕС и НАТО стандартът на живот върви само нагоре. А евразийопитеците искат да ни изравнят с живота, бедността и порядките на евразийския свят. С възраждане ще тръгнем само надолу като ни извадят от НАТО и ЕС и най-малкият проблем ще ни бъдат заплатите докато ни точат сатъра от всички страни като осъмнем най-беззащитни на балканите един ден след излизането ни. С бачкерския ви проект за келепир ще ни донесете национална катастрофа!

Те тва искат, да дойдат на власт за да вкарат тука русия и за тях пак да има всичко на наш гръб. Робите искат да са робовладелци като едно време.

Вчера украинският военнопрестъпник (и бивш украински президент) Петър Порошенко си е позволил груба намеса във вътрешните работи на България, като е призовал да се гласува за проукраински партии. При това забележете, това се случва в ефира на една от т.нар. национални телевизии.

Аз няма да коментирам украинския престъпник, който, напомням, е разследван за корупция и финансови злоупотреби. Просто ще отбележа, че когато Възраждане започне да управлява, никакви намеси във вътрешните ни работи няма да бъдат позволявани, от която и да е била държава. А престъпниците като Порошенко ще бъдат съдени и екстрадирани със забрана за по-нанатъшни посещения в страната ни.

преди 10 часа, Гoст написа:

Ставаш смешен човек. Нали избраха в Северна Македония да строят на Кирчо хората. Толкова е добре, че избраха страна която не е в ЕС.

😁

images?q=tbn:ANd9GcS1lkIGNLr8F4-Q4DU2mH7

https://www.economic.bg/bg/a/view/next-e-go-stroi-zavod-v-severna-makedonija

Компанията вече има един завод в Германия. В момента подготвя старта на производството си в Северна Македония, което трябва да започне през 2024 г. и иска да построи още един завод в Европа.

преди 39 минути, Toto2 написа:

Отново раздават торбички. Както преди.

r/bulgaria - Отново раздават торбички... 🤌

Дореди ли се партията да те нахрани?

преди 15 часа, Toto2 написа:

Верно ли толкова са изпаднали тия?:lol6:

преди 15 часа, Toto2 написа:

Верно ли толкова са изпаднали тия?:lol6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.