Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Цомчо а така само линкове

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

/Кристиан Иванов - обикновен гражданин с мозък в главата/

Вика ми Костадинов , че сме били колония на САЩ.

Питам го — ти в коя американска фирма слугуваш?!

Колко американски коли те накараха да си купиш насила?

По времето на соца — за американски коли ли чакаше ред?!

На кого плащаш скъпото парно заради скъпия руски газ?!

Къде ти отиват паричките, когато зареждаш гориво в колата и то с най-висока надценка в Европа?!

А имаш ли избор?!

На кого плати 1 милиард за два реактора?!

Знаеш ли, че КТБ, от която източиха 4 милиарда лева, е руска банка, в която наливаха парите на българските държавни предприятия?!

Като си плащаш мобилния на БТК – руска собственост, на Виваком – руска собственост, къде ти отиват парите?!

Кой бетонира и завзе Черноморието ни, американците ли?!

Защо в България има 50 000 руски фирми, и почти нито една от тях не плаща данък!?!

Защо имат вече над 400 000 имота тук?!

Знаеш ли, че за 10 години Лукойл е декларирал тук приходи от над 60 милиарда лева и не е платил и стотинка данък печалба?

Като си купуваш цигари на Булгартабак, къде ти отиват паричките — при руските собственици или при американците?!

Знаеш ли, че над 30% от икономиката ни е в руски ръце?! Колко американски има?!

Та да ви кажа, има такива примати, които си вярват, че живеят в колония, защото са примати и роби по душа.

Утре такива примати няма и да се замислят защо децата им бягат на Запад, в държави, в които не е стъпвал руски ботуш, в които не упраляват мутри и крадци.

Няма да се замислят и защо утре няма да има кой да им припикае гроба, на който пише „Тук почива един русофил“.

Други пък дори ще пратят детето си в САЩ, за да го направят колонист.

Като Корнелия примерно.

А познавам много такива хора, вярвайте ми.

Те са сред нас и те определят живота ни. Те ни теглят към блатото — беззъби с пречупен гръбнак.

Нищо, че държавата ни от 70 години се управлява от безродни русофилски мърши.

Те гласуват за тях, докато си дават последните пари на Лукойл и Газпром…

преди 1 час, БаалБек написа:

Къде ти отиват паричките, когато зареждаш гориво в колата и то с най-висока надценка в Европа?!

А имаш ли избор?!

Знаеш ли, че КТБ, от която източиха 4 милиарда лева, е руска банка, в която наливаха парите на българските държавни предприятия?!

Като си плащаш мобилния на БТК – руска собственост, на Виваком – руска собственост, къде ти отиват парите?!

Защо в България има 50 000 руски фирми, и почти нито една от тях не плаща данък!?!

Знаеш ли, че за 10 години Лукойл е декларирал тук приходи от над 60 милиарда лева и не е платил и стотинка данък печалба?

Като си купуваш цигари на Булгартабак, къде ти отиват паричките — при руските собственици или при американците?!

Та да ви кажа, има такива примати, които си вярват, че живеят в колония, защото са примати и роби по душа.

Утре такива примати няма и да се замислят защо децата им бягат на Запад, в държави, в които не е стъпвал руски ботуш, в които не упраляват мутри и крадци.

Няма да се замислят и защо утре няма да има кой да им припикае гроба, на който пише „Тук почива един русофил“.

Като Корнелия примерно.

Те са сред нас и те определят живота ни. Те ни теглят към блатото — беззъби с пречупен гръбнак.

И даже не осъзнаваш колко е безмозъчен Кристианчо. Мързи ме точка по точка да му оборвам глупостите.

След соца нали сме пазарна икономика? Купуваш квото ти харесва и смяташ че ти е на сметка, нали така? Къде намесва руска техника и насилствено купуване на квото и да е. Давате ли си сметка, ако нямаше ембарго къхм русия, тука щяха да се карат такси не дачии, а руското рено - демек лада. Че щеше да е по-ефтинко? Или руски нисани.

По черноморието бетона не са го ляли руснаци, а наши фирми. Да продадат стоката. Па който купи. И добре че ги купиха, че не наште фалираха, а руснаците дето си дадоха напразно парите и сега никой не купува по нашто черноморие, че е клоака, сътворена от нас, българчетата. И от тея руснаци сигур 90 процента са украинци, ма кой да знае....

За реакторите 1 милиард сме ги купили и са готови да бачкат, ма ние зорлем ша ги даваме на укрите, а ще си земем щатски за 60 милиардчета. Кой е глупака тука? 

За цигарите, лукоил и газпром да не коментираме. Ни газпром, ни лукойл са в действителност руски, само името. Ма въпросния господин от де да ги знае тези работи? А булгартабак и лицензите не ги ли продаде шишо? Няма бт, няма феникс, няма стюардеса и т.н. Дали ще купиш давидов, филип морис, малборо, се тая. Не отива при нас. 

Та така, не пускай тука пълни глупости, дето всеки 12 годишен може да те обори.

преди 1 час, БаалБек написа:

А имаш ли избор?!

Като Корнелия примерно.

Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!

преди 1 час, Toto2 написа:

И даже не осъзнаваш колко е безмозъчен Кристианчо. Мързи ме точка по точка да му оборвам глупостите.

След соца нали сме пазарна икономика? Купуваш квото ти харесва и смяташ че ти е на сметка, нали така? Къде намесва руска техника и насилствено купуване на квото и да е. Давате ли си сметка, ако нямаше ембарго къхм русия, тука щяха да се карат такси не дачии, а руското рено - демек лада. Че щеше да е по-ефтинко? Или руски нисани.

По черноморието бетона не са го ляли руснаци, а наши фирми. Да продадат стоката. Па който купи. И добре че ги купиха, че не наште фалираха, а руснаците дето си дадоха напразно парите и сега никой не купува по нашто черноморие, че е клоака, сътворена от нас, българчетата. И от тея руснаци сигур 90 процента са украинци, ма кой да знае....

За реакторите 1 милиард сме ги купили и са готови да бачкат, ма ние зорлем ша ги даваме на укрите, а ще си земем щатски за 60 милиардчета. Кой е глупака тука? 

За цигарите, лукоил и газпром да не коментираме. Ни газпром, ни лукойл са в действителност руски, само името. Ма въпросния господин от де да ги знае тези работи? А булгартабак и лицензите не ги ли продаде шишо? Няма бт, няма феникс, няма стюардеса и т.н. Дали ще купиш давидов, филип морис, малборо, се тая. Не отива при нас. 

Би ли ме просветлил за това ембарго към русия, което не ти позволило да си купиш евтина Лада? 

преди 1 час, Toto2 написа:

Платен соц трол откъде ги вадиш тия готови копипейст глупости

преди 22 минути, N1K17Y написа:

Би ли ме просветлил за това ембарго към русия, което не ти позволило да си купиш евтина Лада? 

Ма ти не знаеш ли? Сериозно? Пробвай да си купиш нещо от Русия. Не може. Забранено е. От 2014 . И с визите е трудно. Опитай се да пътуваш натам ей така, да пийнеш едно кафенце в Москва. Трудна работа. 

преди 4 минути, Gift написа:

Платен соц трол откъде ги вадиш тия готови копипейст глупости

Колко цента изкара с тоя пост?

преди 3 минути, Toto2 написа:

Колко цента изкара с тоя пост?

Копейка не всеки е беден като теб

преди 5 минути, Gift написа:

Копейка не всеки е беден като теб

Мога да те купя 15 пъти, ма не струваш и 5 цента.

преди 6 минути, Toto2 написа:

Мога да те купя 15 пъти, ма не струваш и 5 цента.

Всяка бедна копейка платен трол, милионер в нета . Жалка  соц картинка си

355312369_5915289101908445_7496059064343107712_n.jpg

преди 14 минути, Toto2 написа:

Ма ти не знаеш ли? Сериозно? Пробвай да си купиш нещо от Русия. Не може. Забранено е. От 2014 . И с визите е трудно. Опитай се да пътуваш натам ей така, да пийнеш едно кафенце в Москва. Трудна работа. 

Не, не знам. Едно, че и сега не намирам такава информация, друго, че 2020 или 2021 съм преглеждал българския сайт и си се продаваха Лади тука, та малко странно ;) 

току-що, N1K17Y написа:

Не, не знам. Едно, че и сега не намирам такава информация, друго, че 2020 или 2021 съм преглеждал българския сайт и си се продаваха Лади тука, та малко странно ;) 

И не знаеше, че руска лада е ефтино рено? Преебал си се, че не си си купил. Но 2020 не е било ефтино заради митата, всъшност. Как да е, не коментирай неща, с които не си запознат основно и в дълбочина. В русия карат рена от 20 години с марката лада, както и нисани, деута, бмв и така нататък, сглобявани там на смешни пари. Пък сега с войната минаха на китайско. Карат си и си свиркат. Па ти ги съжалявай а те ти се смеят на акъля.

преди 4 минути, Gift написа:

Всяка бедна копейка платен трол, милионер в нета . Жалка  соц картинка си

355312369_5915289101908445_7496059064343107712_n.jpg

Платен или не, пак си оставаш пълен трол, има два варианта, или не се осъзнаваш че си такъв, или просто си уплътняваш деня с плюнки и тролене по хората в нета, това си ти!

Тоя е просто ефтин полезен идиот. Не мое изкара и 5 цента. Аз ще му плащам 1 левче да вземе да млъкне.

преди 12 минути, Toto2 написа:

И не знаеше, че руска лада е ефтино рено? Преебал си се, че не си си купил. Но 2020 не е било ефтино заради митата, всъшност. Как да е, не коментирай неща, с които не си запознат основно и в дълбочина. В русия карат рена от 20 години с марката лада, както и нисани, деута, бмв и така нататък, сглобявани там на смешни пари. Пък сега с войната минаха на китайско. Карат си и си свиркат. Па ти ги съжалявай а те ти се смеят на акъля.

Нали ембарго беше? Ти самият знаеш ли какво твърдиш или нарочно си измисляш? Мита за държави извън ЕС е имало винаги, каква 2014-та, аз нищо не коментирам, а питах за информация за нещо което ти твърдиш. Може би това "не коментирай" е насочено към теб, но не знам защо си пишеш сам на себе си. 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Нали ембарго беше? Ти самият знаеш ли какво твърдиш или нарочно си измисляш? Мита за държави извън ЕС е имало винаги, каква 2014-та, аз нищо не коментирам, а питах за информация за нещо което ти твърдиш. Може би това "не коментирай" е насочено към теб, но не знам защо си пишеш сам на себе си. 

Искаш ли левчето или не? Че повече няма да изкараш.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Искаш ли левчето или не? Че повече няма да изкараш.

Тъй тъй, като не е някой монолог с опорки да е, а да трябва да знаеш за какво говориш и забива уиндоуса, минаваме на прости обиди пак :laughing4:

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Може би това "не коментирай" е насочено към теб, но не знам защо си пишеш сам на себе си. 

Насочено е към "легиона". Евангелие от Марко 5:9, където Исус пита един как ти е името, пък той обладан от хиляди демони, вика, ние сме "Легион". И те така....

Ми спориш за Лада, тема която въобще не ме вълнува. Карам оригинал рено. Кво има да търсим опорки? Гледай клиповете и коментирай тях. Не лада и мен. Поствам умни хора, които говорят вместо мен и мислят като мен. Коце изкара в медиа пространството толкова много читави хора, гледай ги и спори с тях, не с мен. Точка по въпроса.

преди 24 минути, Toto2 написа:

Тоя е просто ефтин полезен идиот. Не мое изкара и 5 цента. Аз ще му плащам 1 левче да вземе да млъкне.

Ти гледай да изкараш бачкере за спирт

преди 28 минути, arcovk написа:

Платен или не, пак си оставаш пълен трол, има два варианта, или не се осъзнаваш че си такъв, или просто си уплътняваш деня с плюнки и тролене по хората в нета, това си ти!

Още един психолог от Мосейково

току-що, Gift написа:

Ти гледай да изкараш бачкере за спирт

Споко, произвел съм си , не ме мисли. Ти гледай да изкараш 5 стинки на цък.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Споко, произвел съм си , не ме мисли. Ти гледай да изкараш 5 стинки на цък.

Всяка бедна бачкерска спиртно зависима копейка е като теб

преди 9 минути, Gift написа:

Всяка бедна бачкерска спиртно зависима копейка е като теб

Въй, обиди ма. Ша та докладвам за политически некоректно говорене. Нали си еврогейче, засрами се и се извини, лапни.....еди кво си.

преди 18 минути, Toto2 написа:

Ми спориш за Лада, тема която въобще не ме вълнува. Карам оригинал рено. Кво има да търсим опорки? Гледай клиповете и коментирай тях. Не лада и мен. Поствам умни хора, които говорят вместо мен и мислят като мен. Коце изкара в медиа пространството толкова много читави хора, гледай ги и спори с тях, не с мен. Точка по въпроса.

Че нали ти си този който говори какви евтини лади сме можели да караме бе :laughing4:

Абе, вас с Николов да не ви е правил един баща, поства нещо, после ме праща някъде другаде да съм питал, за това което вие самите поствате. Кристианчо ако е безмозъчен, теб не те знам какъв трябва да те наречем, щом още на първата ти точка заби. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.