Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 минути, Toto2 написа:

Как да ти кажа, на запад има и добро и лошо, обаче лошото е, че България е взела само лошото от запада а парадоксалното е, че голяма част от българите си мислят, че това е хубавото...

няма такъв смях.

"Възраждане" ще сезира КС за отхвърления референдум за левa

12 юли 2023, 11:16

image.png.cf1b16f0aae30c4aa7647f2f622e2225.png

„Възраждане“ ще сезира Конституционния съд (КС) за отхвърленото предложение за референдум за запазване на българския лев до 2043 г., след като решението на парламента излезе в „Държавен вестник“.

Това обяви председателят на партията Костадин Костадинов в декларация от трибуната на Народното събрание.

"Ще се надяваме поне една институция в държавата да не е превзета от чуждо посолство и поне една институция в нашата република да си спомня, че над всичко трябва да бъде законът и интересите на българския народ", каза още той.

"Миналата седмица тук беше безпрецедентно погазен законът и Конституцията на републиката като бяха отхвърлени гласовете на 604 хиляди български граждани", коментира Костадинов.

По думите му, случилото се миналата седмица с референдума тук в залата, страшно много наподобява съдбата на другите два референдума, които са били проведени – през 2016 г. за мажоритарната система и преди това референдумът, иницииран от БСП, за АЕЦ „Белене“.

"И в единия, и в другия случай имаше ясна и категорична воля на българските граждани, и в единия, и в другия случай, тя беше погазена", коментира той.

"Миналата седмица беше погазена още веднъж волята на българските граждани за запазване на ядрения проект в Белене с решението на практика да бъдат подарени българските ядрени реактори", допълни председателят на "Възраждане".

"Оказа се, че е демократично осем човека в правната комисия да имат по-тежък глас от 604 хиляди български граждани, само че това не се нарича демокрация, а олигархия, управление на малцинството", каза още Костадинов.

преди 11 минути, Joss Bomon написа:

Ми много хубаво им го каза ама какво от това като раята си гласува пак за тия, а повечето българи не гласуват от което печелят точно таквиа като Боко и Киро.

преди 19 минути, Bubbles написа:

Ми много хубаво им го каза ама какво от това като раята си гласува пак за тия, а повечето българи не гласуват от което печелят точно таквиа като Боко и Киро.

Всички са от едно и също котило. Копейкин игра и с ВМРО, и с БСП, и с Атака, и с НФСБ. Колкото и да ме е гнус да го кажа - Боко е по-малкото зло от Копейкин. Удържа плоския данък, пътуването до ЕС, казармата и НАТО.

Докато иванка все още риве за несъществените неща, ето нещо дето истински кефи хората:

А за тия смокини истински им завиждам. Моите са двойно по-малки.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Докато иванка все още риве за несъществените неща, ето нещо дето истински кефи хората:

Мдам, много яко да се вдигнеш от Германия, и да се забиеш в старозагорско село. Да си направиш децата аутсайдери, дето ще се чудят как да бягат, ако случайно спестят за еднопосочен билет, от минималната заплата на чорбаджията.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Мдам, много яко да се вдигнеш от Германия, и да се забиеш в старозагорско село. Да си направиш децата аутсайдери, дето ще се чудят как да бягат, ако случайно спестят за еднопосочен билет, от минималната заплата на чорбаджията.

Ми обясни им го на хората каква "огромна грешка " са направили. Може да те разберат евентуално. Баси смотаните, дошли от убавото в лайната и се кефят...Абсурд, разбираш ли.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

В качеството си на какъв даваш оценка как да живее едно семейство?

преди 1 минута, Toto2 написа:

Ми обясни им го на хората каква "огромна грешка " са направили. Може да те разберат евентуално. Баси смотаните, дошли от убавото в лайната и се кефят...Абсурд, разбираш ли.

Да, голяма грешка. Да напуснеш халифат Германия. С 2 млн. бежанци от арабския свят от Бангладеш, от Афганистан.

преди 20 минути, Toto2 написа:

Не съм аз тоя, дето ще им обяснявам. Като и двамата не умеят нещо което да се работи по Интернет - скоро ще натоварят катуна обратно, ако не за Германия, то за близкия голям град.

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Да, голяма грешка. Да напуснеш халифат Германия. С 2 млн. бежанци от арабския свят от Бангладеш, от Афганистан.

Що не ги последваш, празни села при нас - бол. Лаеш отдалеч - тоз да го набутвали войник, оня да му удвоят данъците, третия да не може да работи в ЕС.

Само тебе да не закачат... Ти си част от тия бежанци, дето им се цупиш. Конкурираш се с още 199 такива, по твои думи.

Ментетата на Копейкин. Някакъв бабишкер у Фейса, ми се звери, че знаела какво е казарма дето я искат, баща ѝ бил военен!

Вероятно е хубаво да се живее на село, ама вероято, ако имаш някаква пара настрана или странични доходи :cooking1:

Инак от к'ъв зор селяните бягат към градо ... за младите говоря, то възрастните ясно макар и минимална пенсия/някакъв сигурен доход/ и с кърски труд се справят :newspaper:

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Вероятно е хубаво да се живее на село, ама вероято, ако имаш някаква пара настрана или странични доходи

По наше село чорбаджията си гърби работниците, на ненормирано раб. време. Кога му кеф ги вдига по работа, няма събота няма неделя, една я върна от курорт Албена, дето цяла година се надява поне малко да се откъсне от мизерията.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

По наше село чорбаджията си гърби работниците, на ненормирано раб. време. Кога му кеф ги вдига по работа, няма събота няма неделя, една я върна от курорт Албена, дето цяла година се надява поне малко да се откъсне от мизерията.

А да, или да си чорбаджията в селото !

преди 39 минути, IvanKirov написа:

Не съм аз тоя, дето ще им обяснявам. Като и двамата не умеят нещо което да се работи по Интернет - скоро ще натоварят катуна обратно, ако не за Германия, то за близкия голям град.

Що не ги последваш, празни села при нас - бол. Лаеш отдалеч - тоз да го набутвали войник, оня да му удвоят данъците, третия да не може да работи в ЕС.

Само тебе да не закачат... Ти си част от тия бежанци, дето им се цупиш. Конкурираш се с още 199 такива, по твои думи.

Ментетата на Копейкин. Някакъв бабишкер у Фейса, ми се звери, че знаела какво е казарма дето я искат, баща ѝ бил военен!

Бе кратуно, нали каза, че им следиш блога? Ората са си обяснили как ще си изкарват парите. Ама явно според тебе само с ит може да се живее. Как да е. Смотан си и няма шанс да се оправиш.

преди 38 минути, IvanKirov написа:

Що къде си видял равни права? Всеки гърби някого. Нали това е целта на капитализма, който ти възхваляваш. И теб те гърбят.

преди 39 минути, Toto2 написа:

Бе кратуно, нали каза, че им следиш блога? Ората са си обяснили как ще си изкарват парите. Ама явно според тебе само с ит може да се живее. Как да е. Смотан си и няма шанс да се оправиш.

Ми следя ги. Камионджията учел js, жена му може да редактира видео. Туй са им уменията.

Само с javascript няма как да стане, хем пък от село - точно никога.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Ми следя ги. Камионджията учел js, жена му може да редактира видео. Туй са им уменията.

Само с javascript няма как да стане, хем пък от село - точно никога.

Специално за твоята таргет група, в която си и ти.

Децата къде ще учат ... не на последно място, "завръщане на село" - точно така , всеки трябва да си знае мястото , къде е най-силен и полезен!

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Специално за твоята таргет група, в която си и ти.

Само да припомня, на менте патриотите като тебе. Проф. Иво Христов беше евро депутат.

Лика прилика сте си, плюете по нещо, от което се възползвате.

Що не си дойдеш като сем. Милчеви ли кви бяха? Хем нямаш ремарке зад себе си, няма да отписваш детска градина, ваксинационни паспорти и т.н. и т.н.

Двуличници!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.