Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Android one

Featured Replies

Здравейте. От скоро телефона ми прави много проблеми и искам да сменя софтуера на miui 11. Телефона ми xiaomi mi a3 и андеоида му не е като другите ксиомита. Как да инсталирам miui 11

Защо сте си купил телефон с Android One когато искате да е с фирмния интерфейс MIUI дори да се намери някакъв ROM ще бъде неофициален и риска е на ваша отговорност. Какви проблеми прави? 

Xiaomi си имат собствена операционна система, която донякъде може и да напомня на андроид, но стигне ли се до преинсталации, префлашване и всякакви други подобни операции, ако нямате познания, не сте наясно и не знаете какво и как да го направите - не се захващайте самонадеяно а потърсете помощ от сервиз, в противен случай може завинаги да се сбогувате с устройството си.

Mi A3  използва чист андроид и не можеш да му слагаш муи

Mi A3  използва чист андроид и не можеш да му слагаш MIUI   

Опитай да наравиш бекъп и го върнеш до заводски настройки.

hayduk22, не се изказвай толкова категорично.

Цитат от хардуерния форум, става дума за Xiaomi Mi A3:

Първоначално публикувано от Lyudmil Покажи съобщението
Аз съм А3 и не намерих настройката за дабъл тап. Също се колебаех между двата модела, при мен надделя по-малкия размер на А3, но пък така съм свикнал с MIUI(ползвам само Xiaomi от както си купих Redmi 1S преди пет години), че в момента Android One все още ми е странен след почти месец ползване и още се опитвам да свикна с някои неща. Следващия ми телефон определено ще е с MIUI. Ниската резолюция не ми пречи изобщо, даже както зрението ми не е много добро за мен е по-скоро предимство. С бавния сензор за отпечатък въпреки, че посвикнах още ме дразни колко е бавен спрямо капацитивния на стария телефон(Redmi 5).

Ta не издържах Android One и префлашнах с неофициалния MIUI от xiaomi.eu. Да бяха пуснали телефона с него - работи много добре, отключването с отпечатък двойно по-бързо спрямо фабричния андроид, батерията като че ли издържа малко повече, има си опцията за събуждане с дабъл тап, дори имам чувството, че камерата снима с една идея по-добре. И най-досадното нещо, понякога като ми звъннеше телефона при вадене от джоба не знам как успявах да отбия обаждането или пък да вдигна без да искам, също с фабричния Андроид незнайно как, докато телефона ми е в джоба успяваше да се отключи сам, при положение, че е активиране отключване с отпечатък или фигура, с MIUI реших и този проблем.

По-старите тук в Калдата помним кой е Lyudmil. 

преди 16 часа, RudeBoy написа:

hayduk22, не се изказвай толкова категорично.

Цитат от хардуерния форум, става дума за Xiaomi Mi A3:

Първоначално публикувано от Lyudmil Покажи съобщението
Аз съм А3 и не намерих настройката за дабъл тап. Също се колебаех между двата модела, при мен надделя по-малкия размер на А3, но пък така съм свикнал с MIUI(ползвам само Xiaomi от както си купих Redmi 1S преди пет години), че в момента Android One все още ми е странен след почти месец ползване и още се опитвам да свикна с някои неща. Следващия ми телефон определено ще е с MIUI. Ниската резолюция не ми пречи изобщо, даже както зрението ми не е много добро за мен е по-скоро предимство. С бавния сензор за отпечатък въпреки, че посвикнах още ме дразни колко е бавен спрямо капацитивния на стария телефон(Redmi 5).

Ta не издържах Android One и префлашнах с неофициалния MIUI от xiaomi.eu. Да бяха пуснали телефона с него - работи много добре, отключването с отпечатък двойно по-бързо спрямо фабричния андроид, батерията като че ли издържа малко повече, има си опцията за събуждане с дабъл тап, дори имам чувството, че камерата снима с една идея по-добре. И най-досадното нещо, понякога като ми звъннеше телефона при вадене от джоба не знам как успявах да отбия обаждането или пък да вдигна без да искам, също с фабричния Андроид незнайно как, докато телефона ми е в джоба успяваше да се отключи сам, при положение, че е активиране отключване с отпечатък или фигура, с MIUI реших и този проблем.

По-старите тук в Калдата помним кой е Lyudmil. 

Как да го инсталирам-флашна miui-я???

Инсталиране на оригиналния фърмуер е адски трудно на всички модели на Шаоми !!!Моделите на самсунг и леново -моторола се инсталират със затворени очи .Тва е на шаоми е като да копаш лозе на баир

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.