Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

OPTIPLEX 7020 се рестартира по време на инсталация на Windows

Featured Replies

За тази марка по горе става дума защото исках да му сложа Hard Disk със windows но при старта при зареждане на логото pc то се рестартира а като влезна в биос няма проблем и так и се опитах да му кача нов windows но мисля че флашката ми прекъсва и за това не иска да го качи въпроса ми е според вас де самият проблем от флашката ли е или от самият pc

преди 10 минути, KayaMachk написа:

За тази марка по горе става дума защото исках да му сложа Hard Disk със windows но при старта при зареждане на логото pc то се рестартира а като влезна в биос няма проблем и так и се опитах да му кача нов windows но мисля че флашката ми прекъсва и за това не иска да го качи въпроса ми е според вас де самият проблем от флашката ли е или от самият pc

По скоро проблема е в ЗКУ-то. Инсталирал ли си Windows до сега?

преди 2 часа, KayaMachk написа:

исках да му сложа Hard Disk със windows но при старта при зареждане на логото pc то се рестартира

Я обясни това? Взе от рафта един HDD, на който си спомняш, че има Уиндоус и му го пъхна ли?

• Автор
преди 40 минути, JKirilov написа:

Я обясни това? Взе от рафта един HDD, на който си спомняш, че има Уиндоус и му го пъхна ли?

Точно така и при зареждане на логото забива и взех някаквя флашка до колкото си имам спомен тя не чете хубаво но все пак опитах защото нямах друго под рака и качих линдолс смисл изчистих харда и се опитах да кача от самата машина но зарежда смисл опитва да се пусне ли незнам излиза windows синият екран без логото и до там

На кое точно лого забива??? - На това на windows или още в началото при зареждане на биос?

преди 3 минути, KayaMachk написа:

Точно така и при зареждане на логото забива и взех някаквя флашка до колкото си имам спомен тя не чете хубаво но все пак опитах защото нямах друго под рака и качих линдолс смисл изчистих харда и се опитах да кача от самата машина но зарежда смисл опитва да се пусне ли незнам излиза windows синият екран без логото и до там

Така няма да стане. Нямам идея на какво казваш "качване" и другите ти странни термини, но....дай машината на някой, който знае, какво прави

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

На кое точно лого забива??? - На това на windows или още в началото при зареждане на биос?

на windows логото аз си влизах в biosa нямаше проблем 

преди 6 минути, KayaMachk написа:

на windows логото аз си влизах в biosa нямаше проблем 

Флашката вижда ли се в биос? Сигурно ли е, че е bootable ( тествай я на друга машина). Хард дисковете здрави ли са? 

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Флашката вижда ли се в биос? Сигурно ли е, че е bootable ( тествай я на друга машина). Хард дисковете здрави ли са? 

Да но не чете хубаво преди бях я пробвал на друг комп и същото ;Д

преди 1 минута, KayaMachk написа:

Значи като за начало си направи нормална Bootable флашка и тогава прави каквото ще правиш.

преди 1 минута, KayaMachk написа:

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Сигурно ли е, че е bootable

И не на последно място: С каква версия на Windows се мъчиш? Какви са настройките в BIOS....

преди 1 минута, street racer написа:

И не на последно място: С каква версия на Windows се мъчиш? Какви са настройките в BIOS....

То това после ще го питаме. Поетапно стават нещата ;)

преди 55 минути, KayaMachk написа:

Точно така и при зареждане на логото забива

Тук трябваше да спреш и да влезеш в Safe mode, малък шанс, но можеше да стане. Поне кажи каква беше ОС и каква е сега на флаша?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.