Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся сериозен майстор за ремонт на музика за кола.

Featured Replies

Търся човек който разбира от ремонт на китайски плеър за кола.Музиката съм я купил от тук.Плеъра спря да работи изведнъж,дадох го на ремонт и му смениха фирмуера с но не проработи.Търся някой да го ремонтира.

Ами търси си. Първо да се намери врачката да гадае от кое село си, модела на устройството., къде си го давал за ремонт, какво му е "наляно" и какъв е дефекта.

Пробвай на същото място ако се навият да се занимават с мъртвородени китайски шарении за почти без пари. Много ме съмнява ще платиш труда на специалист.

Гюма и следващия боклук.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

• Автор

Ти от къде си сигурен дали няма да му платя.Слагай си на твой те клиенти шарениите в гюма.Модератор пък само спами.

Редактирано от Филипов
Премахнат ненужен цитат на последен пост. (преглед на промените)

Има поне 5 въпроса, на които не си отговорил. Едва ли някой ще го оправи след като сте му сменяли софтуера кой знае с какво и не е проработил. Масова грешка на всички при хардуерен проблем е да почнат да се занимават със софтуера и да утрепат всичко.

Ремонт няма да е изгоден за никоя страна, но защо е сменян фермуера? Какво е наложило това или майстора е играл на проба-грешка? Какъв е проблема след смяна на фърмуера? 

преди 1 минута, AGD написа:

След смяната вече не става за нищо. Едва ли е било необходимо. Май Филипов го каза.

Аз се зачудих къде са намерили фърмуер за да го сменят или майстора е качил на въртележката автора. 

Вероятно няма никакъв

преди 5 часа, The Piper написа:

китайски плеър за кола

само така да пофейсим... Но!

преди 5 часа, The Piper написа:

Музиката съм я купил

Музика ти през живота си не си купувал и вероятно няма да купиш, просто наричай китайската пръчка (ако съществува де) уредбица, да те разбират хората. Не че ще е от полза...

преди 6 часа, Gangosa написа:

Това прилича на мини андроид о.с. Вижте какво пише на етикетите и ако видите с каква ос е свалйте и инсталирайте ако не е омазано тотално вече.

От къде ще я свалят? Фърмуера трябва да е компилиран за това устройство с нужните драйвери и софруер в него. 

Сервизите масово заобикалят безименните китайски продукти.

Аз не съм майстор, а потребител. Според мен човек не трябва да се доверява на евтини продукти от неизвестни фирми. Подобно изделие от сериозна и утвърдена фирма ще струва поне няколко пъти по-скъпо. Защо ли? Защото такова изделие ще бъде сглобено от качествени части и компоненти, пригодени да издържат на условията в един автомобил - вибрации, температури и т.н. Освен това - качественото изделие от сериозна фирма ще може да разчита на това, че фирмата има сайт, на който периодично се публикуват ъпдейти на фърмуера (ако е необходимо) специално за конкретния модел. Плюс това сериозните фирми осигуряват сервизна поддръжка - дори и в България.

Аз съм накупил много техника, но досега нито веднъж не ми се е налагало да търся гаранционна или извънгаранционна поддръжка.

Затова - най-добре е да си вземеш нещо по-скъпо и по-истинско - плащаш веднъж и след това забравяш - нямаш грижи и ядове.

преди 8 часа, FusE написа:

От къде ще я свалят? Фърмуера трябва да е компилиран за това устройство с нужните драйвери и софруер в него. 

А де не знам трбва да се търси по серийни номера и други цифри , но устройството трябва да е пред тебе . Така мога да гадя само.

преди 2 минути, Gangosa написа:

А де не знам трбва да се търси по серийни номера и други цифри , но устройството трябва да е пред тебе . Така мога да гадя само.

Не се случва по този начин. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.