Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 4 часа, Maleficient написа:

аз понеже съм любознателно диване, разцъках да я видя тази Рамона коя ли пък да е толко да те е впечатлила, че да е завладяла вътрешния ти свят, и попаднах на определени факти.

Значи да внимавам как се обръщам, че ще взема да нацеля името на някоя... дет не трябва

Че както си мислех вместо това да ти кажа Джералдин, а гугъл изкарва някаква старица, щях да ям здраво лобут

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

Денят беше дълъг, но за сметка на това доходоносен

Сипахси

Готиното да имаш големи деца е че винаги имаш компания за по едно питие

Жулим жин с тоник с Д2 и унищожаваме един чипс

Утре трябва да напръскам доматите против мана

преди 49 минути, bornofash написа:

Че както си мислех вместо това да ти кажа Джералдин, а гугъл изкарва някаква старица, щях да ям здраво лобут

Първата ми асоциация е Джералдин Чаплин.

Оня циганин кога се е изтрил, пак с нов профил...

Абе вие що не ходите на психиатри ве? Излагате са кат кифладжии.

То от алкохола няма са упрайте, ама поне малко да понаместите дъските у кофите.

преди 1 час, bornofash написа:

Значи да внимавам как се обръщам, че ще взема да нацеля името на някоя... дет не трябва

Рамона е страхотен избор :) Освалдо :D

И аз съм изключително доволна от днешният ден!!

лееки притеснения имам за какви ли ще са резултати от изследванията в петък, но да се надяваме всичко да е ток.

Няма нещо по-готино от това човек да си вземе душче след работа. Нямах търпение да го направя, защото едната колежка е зиморничава и отказва климатици.

След което и аз едно Наздраве! ще кажа...с шотче някакво

преди 4 минути, M.Николов написа:

Нема качествени психиатри бре.

Отделно той от къде е сигурен, че не ходим или че онлайн не се самоанализираме и излиза безплатно даже...а и моите си дъски що друг да ми ги намества

преди 12 минути, Maleficient написа:

а и моите си дъски що друг да ми ги намества

Даже не мога да намеря такъв, ха да ми намести дъските, пък то неговите вземат та се разклопат.:biggrin:

а какви намествачи/чки на дъски имаше, ех!

...също така във фурничката ми се пече котлетче с картофки и след малко ще го извечерям...

Хей @barbuncela точно мислех да те шашна с моето непрофесионално мнение за дръжката, и ти заключи темата :(

Моите дръжки са малко по-различни, но ако имаш тънка плоска на върха (сплескана) отвертка или по-здрав нож, пробвай да отделиш ръкохватката от основата. Вътре механизма сигурно е прост и дори да се е счупил, ако няма затрудняващи частици, с нещо като молив или пръст, бъркаш и завърташ

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Аз само не схванах защо Сергеев не отиде да оправи на барбанцуца дръжката :D

защото по практика на трудово е имал 2! но на теория е написал дипломна работа вероятно :D

• Автор
преди 2 минути, Maleficient написа:

Хей @barbuncela точно мислех да те шашна с моето непрофесионално мнение за дръжката, и ти заключи темата

Да,започна спам с един потребител и нямах намерение да се занимавам с него. За дръжката, утре ще си дойде майстор и ще я направи. :D

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 2 минути, barbuncela написа:

За дръжката, утре ще си дойде майстор и ще я направи. :D

Умно решение. Дори и обикновените дръжки на простата дървена дограма си имат пениз при монтирането

Тази с хилядолетията на косъм да ме убеди баси

преди 6 минути, Maleficient написа:

Моите дръжки са малко по-различни, но ако имаш тънка плоска на върха (сплескана) отвертка или по-здрав нож, пробвай да отделиш ръкохватката от основата. Вътре механизма сигурно е прост и дори да се е счупил, ако няма затрудняващи частици, с нещо като молив или пръст, бъркаш и завърташ

Не става.

• Автор
току-що, emmi написа:

Умно решение. Дори и обикновените дръжки на простата дървена дограма си имат пениз при монтирането

Нещо от което не разбирам, не пипам. Попитах, разбрах, че не е за мене и се отказах. Има си хора за тая работа.

току-що, barbuncela написа:

Нещо от което не разбирам, не пипам. Попитах, разбрах, че не е за мене и се отказах. Има си хора за тая работа.

Антъй

Да,започна спм с един потребител и нямах намерение да се занимавам с него. За дръжката, утреще си дойде майстор и ще я направи. :D

начи...като дойде и го направи по моя начин, искам пак да пишеш ;) ей така, от любопитство. Сега на жените пак ще ни излезе име, че една счупена дръжка не можем да си оправим.

Пиша го с голяма доза самоирония между другото, защото ще ти споделя случай с пералнята ми, където умрях от яд, че дадох на "майстор" 20 кинта. Нещо не искаше да пере. Барабана не се върти, мъчи нещо, а знаех отпреди, че не е програматора (или както се казва електрониката).

Идва бай майстор, отваря филтърчето, вади един чорап, и всичко точно, но на цената от 20 лева.

преди 3 минути, barbuncela написа:

аз, за да си го отвориш за тази вечер, а не че ще го оправиш, щом очевидно е счупено.

Но ти си знаеш.

• Автор

Сега на жените пак ще ни излезе име, че една счупена дръжка не можем да си оправим.

Честно казано, хич не ме интересува. Достатъчно неща правим дето мъжете и хабер си нямат как се прави! 

преди 4 минути, Maleficient написа:

отваря филтърчето,

Това го мога, и го правя често.

Честно казано, хич не ме интересува. Достатъчно неща правим дето мъжете и хабер си нямат как се прави! 

Тиху. Не почвай тази песен...поясних самоиронията.

Майсторът ще го оправи.

Достатъчно неща правим дето мъжете и хабер си нямат как се прави! 

като например...да чупите дръжки
ами стамбулската конвенция даде право на некои "мъже", да чупят дръжки...тъй де равноправие

• Автор
преди 1 минута, M.Николов написа:

Сергеев къде си?:)

Липсва ли ти? Като се научи да не пише глупости, може и да се задържи! :D

преди 1 минута, M.Николов написа:

Сергеев къде си?:)

В какъв смисъл?

преди 4 минути, barbuncela написа:

...

Това го мога, и го правя често.

И аз, като видях. Яйцето на Колумб е пример за това.

преди 2 минути, дръндю написа:

като например...да чупите дръжки
ами стамбулската конвенция даде право на некои "мъже", да чупят дръжки...тъй де равноправие

Ето, знаех си

преди 1 минута, barbuncela написа:

Липсва ли ти? Като се научи да не пише глупости, може и да се задържи! :D

Скица е той

В какъв смисъл?

Можеше да помогне на Барбунчела.:)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.