Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Sony Ericsson К750 - проблеми, мнения, обсъждане

Featured Replies

След поредния опит да оправя нещата, ги забатачих още повече. angry.gif И така флаш след флаш, докато накрая изобщо неискаше да се включи. :) Дадох го във един сервиз, и ми обещаха че ще направят всичко възможно за да тръгне, но не са сигурни. :P А мен ме досрамя да ида във магазина от който го купих, как ще им обясня какво съм го направил при положение че са ми и приятели. :) Остава ми само да се надявам че техниците ще го съживят. :rolleyes:

nighty, и все пак благодаря ти че се опитваш да ми помогнеш, ти нямаш вина че на мен толкова ми стига акъла.

Редактирано от handcream (преглед на промените)

• Отговори 334
  • Прегледи 71,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Проблема не е в акъла. Най-вероятно не си прочел достатъчно по темата. И моя на няколко пъти не искаше да тръгне, но с търпение, логично мислене и четене по форумите всичко е ОК. Можеше и сам да опиташ да го "възкресиш" ;)

Най-вероятно не си прочел достатъчно по темата.

Тука не съм съгласен, темата я научих на изуст, и не само тази тема.:whist:: Просто понякога нещата трябва да си останат така, ние искаме всичко да променим. Все пак аз не съм ГСМ сервизен техник.:yanim:

Имам проблем с качването на музика в паметта на телефона.

Значи качвам си аз музика и в паметта на телефона качих само една песен.След това видях че има място около 16мб още.Пробвах да кача още една песен и телефона по едно време докато я качваше заби.На PC--то изписа грешка The Phone Didn`t Answer а телефона просто заби .. немога нито да го изключа нито да пипам нищо.Като го махна от ЮСБ-то се оправя.В мемори стик-а качвам нормално .. и във паметта на телефона проблеми с картинките нямам и тях мятам .. ама тая музика .. до вчера си мяташе както трябва.Изтървал сам го два пъти телефона да не е от това .. :headphones:

Моля помогнете че е много гадно. sad.gif

Тази вечер аз черпя, след много дълги и продължителни дни най-накрая си взех телефона :clap: Който иска да си флашва телефона- аз повече не барам там. И най-важното има Българско меню :clap:

здравейте! Чудесна тема, намерих много полезни неща.

Дайте съвети как да си наглася камерката. Понеже снимките като се разглеждат в пълен размер се вижда отчетлив синкав шум. Дали не е възможно да се настроин някак и да прави по-чисти снимки?

Във най-близкия сервиз ще ти сложат Българско меню.

• 3 седмици по-късно...

Някой може ли да даде линк към играта Монополи за този модел телефон?

• 1 месец по-късно...

@the_best и endorion.vankata - питате в грешната тема! Вижте заглавието на темата!

За четене използвам Shasoft eBook. Tова е програма, която се интегрира в Word и всичко отворено в него, го прави в jar формат. Има много опции за настройка - шрифт, размер, разстояние м/у редовете, завъртане на текста и т.н. Не е точно това, което искаш, но го намирам за много по-удобно за четенe, от каквото и да е Java приложение, отварящо .doc файлове.

Редактирано от nighty (преглед на промените)

Имам 2 въпроса относно този телефон

1. Дали в него ще работи карта памет 2 гб ( memory stick pro duo)

2. Как се прехвърлят мп3 песни с usb кабел от PC ?

Здравейте! Аз предварително се извинявам ако на някой му се стува, че задавам тъпи въпроси!

Та значи четох във форума, четох, четох... извинявам се ако съм пропуснал, не открих информация за това което ме интересува.

Ситуацията при мен е следната:

имам Sony Ericsson K750i от няколко месеца. Скоро се опитвах да го синхронизирам с компютъра, като предварително съм инсталирал целия диск, който върви заедно с телефона. Какво се получи: контактите ми от телефона отидоха в адресната книга на Outlook express, като обаче на хората на които съм задал телефонен номер на позиция "друг номер" изобщо този номер го няма в компютъра.

Другото, което ме вълнува е дали мога да си синхронизирам и календара от телефона с някаква програмка на компютъра, или по-точно дали това изобщо е възможно?

Благодаря Ви предварително!

@nikolay6_pl, картата ще работи, а файлове се прехвърлят с който и да е файлов мениджър. Като вкл. телефона в комп-а той излиза като допълнително дисково у-во.

@h_vetrilov, за такива неща аз ползвам MyPhoneExplorer. Синхронизира всичко, вкл. календара.

@nikolay6_pl, картата ще работи, а файлове се прехвърлят с който и да е файлов мениджър. Като вкл. телефона в комп-а той излиза като допълнително дисково у-во.

@h_vetrilov, за такива неща аз ползвам MyPhoneExplorer. Синхронизира всичко, вкл. календара.

Благодаря много, явно в диска, който върви комплект с телефона, няма всички необходими работи! гадняри

• 3 седмици по-късно...

Разбрах, че има възможност за 2ГБ памет но щяло да сече...въпроса ми е ако сложа 2ГБ и напълня 1Гб или по-малко ще сече ли?

С две думи...ако сложиш карта от 2ГБ веднага ли почва да сече или ако е пълна в рамките на 700-800 мб и т.н. няма да сече?

Дайте съвети каква карта да си сложа че...

П.П.Парите не са проблем....

Разбрах, че има възможност за 2ГБ памет но щяло да сече...въпроса ми е ако сложа 2ГБ и напълня 1Гб или по-малко ще сече ли?

С две думи...ако сложиш карта от 2ГБ веднага ли почва да сече или ако е пълна в рамките на 700-800 мб и т.н. няма да сече?

Дайте съвети каква карта да си сложа че...

П.П.Парите не са проблем....

Зависи колко и какви фаилове имаш в картат ако са инсталирани java игри и снимки много ще сече но ако са архиви и клипчета не сече многоwww.nu.freehostia.com

Редактирано от dudura (преглед на промените)

dudura стига го рекламира тоя тъп сайт в който няма нищо... cool.gif

При колко запълнена памет започва да сече?

Ако има някой компетентен по въпроса нека каже защото е МНОГО СПЕШНО :offtopic_s:

Знаете ли че на този модел телефон може да качите софтуера на Сони ериксон walkman серията. k750 & w800 (мисля че беше 800 но мже да баркам) имат един и същ хардуер и затова се позволява софтуера на единия да се качи на другия. Сигорно се питате обаче за какжо ми е тази смяна. Ами защото ако сложите допълнително памет на к750 тои почва мн да се бажи. Със софтуера на walkman seriqta това бавене е значително намалено. Това е от мен cool.gif .

Ухх въпроса е дали при самото слагане на тази памет се бави или започва да се бави когато паметта се напълни? sad.gif

@kronosBG, информацията за смяната на софтуера е толкова стара, че е безсмислено да я обсъждаме. Самото флашване (а и пускането на тази тема) е породено от идеята да се смени софтуера, поради хардуерна съвместимост. За бавенето... ами имграх си с един k750 с 2 GB карта, пълна около 1.5 GB и нямаше проблеми със скоростта. Не мислиш ли, че е леко смущаващ факта еднакъв хардуер да работи с различна скорост заради софтуера и този проблем да не е оправен в по-нова версия на проблемния софтуер?

Редактирано от nighty (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.