Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Боядисване на косата

Featured Replies

Здравейте аз съм момче на 21години от София...знам , че тук е точното място за този тема , в момента съм рус естествено , но искам да се боядисам тъмно кестенява, черно нещо в този сорт дали ще сгреша, ако го направя и дали ще е смешно също така и веждите и те са ми руси и миглите а не искам да стана така някой по с набито око в тази сфера , ако има да ми каже!

Трябва да купиш мъжка боя, с мъж на опаковката, защото цветовете за мъже са различни от цветовете за жени. Не са наситени и ярки като женските. Плюс това боята за коса НЕ става за вежди, защото е много опасна ако попадне дори една малка капчица в окото. 

Има специални бои за вежди, намират се на малко места. Веждите трябва да са малко по-тъмен тон от косата.

Миглите не могат да се боядисват, освен да се гримират със спирала за мигли (женски козметичен продукт). И вечер се маха с почистващо мляко.

• Автор
преди 4 минути, Mediterranean написа:

Трябва да купиш мъжка боя, с мъж на опаковката, защото цветовете за мъже са различни от цветовете за жени. Не са наситени и ярки като женските. Плюс това боята за коса НЕ става за вежди, защото е много опасна ако попадне дори една малка капчица в окото. 

Има специални бои за вежди, намират се на малко места. Веждите трябва да са малко по-тъмен тон от косата.

За мигли няма ли

• Автор

Ок.значи това за веждите и за косата да го правя 

преди 10 минути, Kristiqn3 написа:

Ок.значи това за веждите и за косата да го правя 

Ако си решил, кой може да те спре.

Аз по принцип харесвам русата коса повече от другите. Джимин и той харесва най-много русата коса и сега в момента пак е рус.

И така.😃

• Автор
преди 4 минути, Mediterranean написа:

Ако си решил, кой може да те спре.

Аз по принцип харесвам русата коса повече от другите. Джимин и той харесва най-много русата коса и сега в момента пак е рус.

И така.😃

Със сини очи съм само да кажа..просо мисля , че ще изглеждам по-хубаво така!

Изненадвам се новите поколения, колко сте суетни. Определено у доста хора мъжете с дамски навици стават център на подигравка, и то с повод. Тия дни покрай протестите едно полицайче със скубани вежди лъсна в ефир, та в момента е силно споделян и осмиван по социалните мрежи. 

118766421_321332865853667_56572709260894

• Автор
преди 7 часа, Mediterranean написа:

Цъ цъ цъ сега пък новите поколения. Той с има няма пет години по-млад, ама бил от ново поколение.😁 Да има повод за плюене е важно.

Ще ми се подиграват ли мойте връстници и приятели !

преди 9 часа, Kristiqn3 написа:

Здравейте аз съм момче на 21години от София...знам , че тук е точното място за този тема , в момента съм рус естествено , но искам да се боядисам тъмно кестенява, черно нещо в този сорт дали ще сгреша, ако го направя и дали ще е смешно също така и веждите и те са ми руси и миглите а не искам да стана така някой по с набито око в тази сфера , ако има да ми каже!

Жена ми казва, че няма да ме погледне, ако си боядисам косата. Тя не иска да ме вижда по този начин и казва, че само гейовете правят така. Стократно скача на този въпрос и повтаря думичката гей, от много години забранява! :) 
Помни ми думите! Нa края ще констатираш, че са верни с оригинала! :P 

• Автор
преди 1 час, Бонбон с катран! написа:

Жена ми казва, че няма да ме погледне, ако си боядисам косата. Тя не иска да ме вижда по този начин и казва, че само гейовете правят така. Стократно скача на този въпрос и повтаря думичката гей, от много години забранява! :) 
Помни ми думите! Нa края ще констатираш, че са верни с оригинала! :P 

Еммм.аз немога да се понасям така...нз кво да правя!

преди 10 часа, Soviet Soldier написа:

Изненадвам се новите поколения, колко сте суетни. Определено у доста хора мъжете с дамски навици стават център на подигравка, и то с повод. Тия дни покрай протестите едно полицайче със скубани вежди лъсна в ефир, та в момента е силно споделян и осмиван по социалните мрежи. 

118766421_321332865853667_56572709260894

Сигурно ли е, че е скубан?

Аз имам такива вежди и жени са ме питали дали ги оформям, а те просто са си такива хубави - нито са дебели, нито са рошави.

преди 11 часа, Kristiqn3 написа:

и веждите и те са ми руси и миглите

И те се боядисват.

преди 11 часа, Mediterranean написа:

Трябва да купиш мъжка боя, с мъж на опаковката, защото цветовете за мъже са различни от цветовете за жени.

wow.png Б** му м******!

• Автор
преди 5 минути, Myanmar написа:

Сигурно ли е, че е скубан?

Аз имам такива вежди и жени са ме питали дали ги оформям, а те просто са си такива хубави - нито са дебели, нито са рошави.

И те се боядисват.

Според теб да го правя ли това нещо 

преди 2 минути, Kristiqn3 написа:

Според теб да го правя ли това нещо 

Ами ти като се боядисаш на кестеняв ще приличаш на почти всеки друг. Никой няма да забележи, няма да се набиваш на очи. Ако питаше дали да се боядисаш с червена коса е съвсем друго.

Като те кефи - боядисвай.

• Автор
преди 5 минути, Myanmar написа:

Ами ти като се боядисаш на кестеняв ще приличаш на почти всеки друг. Никой няма да забележи, няма да се набиваш на очи. Ако питаше дали да се боядисаш с червена коса е съвсем друго.

Като те кефи - боядисвай.

Точно аз кестеняво искам за другите цветове абсурд просто не се харесвам рус и аз не съм по боядисването , но не се харесвам така просто с кестеняво ще имали голяма разлика?

преди 1 минута, Kristiqn3 написа:

Точно аз кестеняво искам за другите цветове абсурд просто не се харесвам рус и аз не съм по боядисването , но не се харесвам така просто с кестеняво ще имали голяма разлика?

Да. Ще бъдеш с кафява коса, вместо с руса.

• Автор
преди 2 минути, Myanmar написа:

Да. Ще бъдеш с кафява коса, вместо с руса.

Аз и веждите ще си направя и така!

преди 40 минути, Kristiqn3 написа:

Аз и веждите ще си направя и така!

после не се чуди на подигравките на хората ... че си завил наляво ...

гледам сестра ми тя се боядисва - след седмица корените на косата и се виждат,  т. е .  това упражнение всяка седмица ? ...  не мерси !

стрижи се нула номер като те дразни бе ...

преди 21 минути, mr. 5r0ff написа:

после не се чуди на подигравките на хората ... че си завил наляво ...

А може да е гей и да се гордее с това.

dance dancing GIF

Вече доста марки пуснаха спрейове за временно боядисване като тези например krasyashchij-sprej-dlya-volos-osobennost

И струват около 10 лв 

Оцветяващ шампоан също може да опиташ 2 лв струва и косата изглежда естествено тъмна а не както боите 

4-1-643x1000.jpg

преди 1 час, VeeeSeLa написа:

и ако не ти хареса или отзивите са отрицателни, нула номер

Е не може ли пак да си я изруси, ами трябва да я пали, скубе или отрязва до корен?

• Автор
преди 4 минути, VeeeSeLa написа:

Може разбира се, но от тъмно към светло процедурата е доста по-сложна и увреждаща за косата и резултата не винаги е очаквания. Сам да си прецени, ма щом му е влязла мухата в главата вече, гаранция ще поекспериментира и трябва да е готов и з

Аз ще си я оставя така няма после да я изрусяване и тем подобни!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.