Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп без ОС

Featured Replies

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Е па аз с един ключ за уин 7 съм активирал на три настолни компютри уин 10. Само жена ми ползва на нейния уин 10 сега, на другите два ползваме Минт и Xubuntu.

Ти си ... друга бира!
Остава да кажеш, че си ги активирал онлайн!

На машините, които в момента се ползват под Линукс - Уиндоус все едно го няма!

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Властите са мързеливи и търсят да хванат някой който да може да им даде пари за да няма глоба. Съответно не ходят по къщите на хората да проверяват за глупави лицензи.

Не си мисли, че от ГДБОП ще тръгнат по къщите - да ровят за лицензи.
Макар, че с тези техните навигации ... знаеш ли?

преди 5 часа, jhoro написа:

Остава да кажеш, че си ги активирал онлайн!

точно онлайн микрософсткия сървър ги активира, защото ИП-то ми е белгийско и ми има пълно доверие, брой ме за баламурник някакъв който няма акъл да се сети да инсталира повече от веднъж с един и също ключ за уин 7

точно онлайн микрософсткия сървър ги активира, защото ИП-то ми е белгийско и ми има пълно доверие, брой ме за баламурник някакъв който няма акъл да се сети да инсталира повече от веднъж с един и също ключ за уин 7
Да бе - ще гледа IP-то, вместо да сравни твоя код и вече използваните.
Верно си Баламурник!
преди 30 минути, Белгиеца написа:

Ти в кой свят живееш? IP може да е на белгийски ISP, но не е твое - едва ли плащаш за перманентно IP. I wtoro - МС не го интересува IP

преди 13 часа, jhoro написа:

Верно си Баламурник!

Баламурници сте всички които си въобразявате, че можете да плашите мечка с барабанче и се спуквате от яд, че с един ключ за уин 7 съм активирал онлайн 3 пъти на три различни компютри 3 чисто нови инсталации на уин 10.
Това да ходиш систематично по разни постове да се опитваш да плашиш невинните потребители със закони и наказания си е проява на садизъм бе, ало .
Все па ти много знаеш какво не било могло и си на всяка манджа мерудия.
Достатъчно е в някоя тема да ти замирише малко на нарушение и на законови разпоредби забраняващи на хората да си живеят живота и веднага почваш да ръсиш акъл.
Едно време обяснявах как съм продал едни имоти без да ми трябват съсобствениците, ама ти дойде да ми обясняваш че така не могло. Аз съм ги продал вече и нотариуската е била съгласна със схемата, ама ти не даваш. Е, що не даваш ? Ами щото си садист и изпитваш удоволствие да упражняваш контрол върху всякакви хора плашейки ги със закони и наказания.
Е, не ти минава номера бе.
Аз ти пиша небивалици за белгийското ми ИП за да мога по заобикален начин да ти подскажа колко си невеж по активациите на Уина, ама на тебе като не ти стига акъла да се сетиш какво ти намеквам, сега ти го казвам в прав текст.

преди 13 часа, NewRedDragon написа:

Ти в кой свят живееш? IP може да е на белгийски ISP, но не е твое - едва ли плащаш за перманентно IP. I wtoro - МС не го интересува IP

В Белгия живея, не си ли го разбрал вече ?
С IPV6 доставчикът ти дава постоянно ИП да си качиш спкойно сървър на компа.
А микромеките ги интересува да им ползваме безплатно тяхната боза, за да не губят пазарен дял. Заради това го раздават на всеки който го поиска бъгавия им уин 10.
Мина времето когато пингвините бяха особено отвратителни за новобранци и сега бозаджиите ги е страх да не им избягат потребителите.

Не знам защо ще закупуваш лиценз за 10ката като аз ползвам съвсем легален ключ дори и една стотинка не съм давал за 8.1 вече месец стана сигурно и няма никакви проблеми... Пиши ми на ЛС да ти кажа откъде може да се сдобиеш тъй като форума забранява обсъждането на пиратски,хакерски теми

Toз белгиеца ще ме умори от смях,рядко срещано глупав индивид ще дойде :D Колкото до тия лицензи,с кви глупости се занимавате направо не знам :D Активатори дал маймундарника много,също така и сайтове(даже и калдата рекламира такъв :D) Вие от мухата направихте направо слон.

преди 5 часа, Белгиеца написа:

С IPV6 доставчикът ти дава постоянно ИП да си качиш спкойно сървър на компа.

Остаа да кажеш, че ISP ти дал уникални IPv6 адреси за всички машини :)

преди 5 часа, Белгиеца написа:

А микромеките ги интересува да им ползваме безплатно тяхната боза, за да не губят пазарен дял. Заради това го раздават на всеки който го поиска бъгавия им уин 10.
Мина времето когато пингвините бяха особено отвратителни за новобранци и сега бозаджиите ги е страх да не им избягат потребителите.

Пълни глупости, написани от човек, който си няма грам идея за мрежови технологии. Я вземи прочети EULA на коети си избереш издание на Windows OS

Оставете го - нека си разсъждава.

Колкото до IP-тата - да напомня една подробност.
Статичното е постоянно, а при динамичното това не е гарантирано. Но понеже мрежата (стационарна, бе мобилна) е що годе стабилна и „картите вече са раздадени” - вероятността да си стои едно у също, е много голяма.
Ново IP ще получиш от DHCP сървъра, при рестарт на мрежата. Особенно, ако рутера си стои включен постоянно и не се ре-логваш.

Хайде - стана по католик и от Папата! До вчера мрънкаше, за „гадния терминал” на Линукс!
Лично аз не ползвам Уин от 7-8 години - от Убунту 8.04 - ама около мен е пълно с такива машини.
преди 9 часа, Евгени Богданов написа:

Toз белгиеца ще ме умори от смях,рядко срещано глупав индивид ще дойде.

Това го прихващам да не изчезне, много ми харесва.

преди 8 часа, jhoro написа:

До вчера мрънкаше, за „гадния терминал” на Линукс!

Това мрънкане беше преди 4 месеца, после като изчезнах и е настъпил застой в раздела пингвински, скука скука ...

преди 11 часа, PsyManDelic написа:

...тъй като форума забранява обсъждането на пиратски,хакерски теми

Е, забранява се уж, ама е обсъждано достатъчно тази година.

Това мрънкане беше преди 4 месеца, после като изчезнах и е настъпил застой в раздела пингвински, скука скука ...

Я, къде бил … ключа за бараката!
Остава да кажеш, че Калин ти плаща - да раздвижваш темите!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.