Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прехвърляне на данни от стар компютър

Featured Replies

При това положение по-лесният вариант е да се закачи твърдият диск с USB пеходник към новия компютър и да се копират нужните файлове. Пример:
https://animabg.com/store/computer_accessories/0011/index.php?cls=0011#gsc.tab=0

https://animabg.com/store/computer_accessories/0012/index.php?cls=0012#gsc.tab=0

преди 15 минути, Станислава Желева написа:

Ако намеря преходник, поне ще го сглобя и ще

Не става понеже не можеш да го отвориш! Търси подходяща

преди 16 минути, Станислава Желева написа:

отвертка

• Автор
преди 1 час, JKirilov написа:

Не става понеже не можеш да го отвориш! Търси подходяща

Преходник за мишката. За да мога да оперирам на монитора и поне да си преснимам от екрана тестовете или поне да ги прочета.

• Автор
преди 1 час, цър-вул написа:

При това положение по-лесният вариант е да се закачи твърдият диск с USB пеходник към новия компютър и да се копират нужните файлове. Пример:
https://animabg.com/store/computer_accessories/0011/index.php?cls=0011#gsc.tab=0

https://animabg.com/store/computer_accessories/0012/index.php?cls=0012#gsc.tab=0

Е, един ме разбра правилно. За такова нещо говорех от самото начало. Обаче ми се искаше да мина без него, защото трябва да си купя. Потърсих назаем, обаче ми отказаха. Затова тръгнах в друга посока. За такова нещо говорех. Навремето ползвах на една приятелка със същата цел, но изглеждаше по друг начин. Със същия успех може да се нагласи и един външен диск към твърдия диск. Но идеята беше да намеря по-пряк път, защото при този вариант ще се наложи тотално разглобяване.

току-що, JKirilov написа:

И това няма да стане, мишките са различни.

Старата ми мишка с буксата е заминала някъде. Обаче помня, че имам преходник с такъв стар номер букса и мога да я прикача към новата мишка. Това ми е идеята. Само да си спомня къде съм я бутнала.

• Автор
преди 1 минута, JKirilov написа:

Употребявана мишка (старият стандарт се казва PS/2) ще е или подарък или 1-2 лева в близкия сервиз.

Е, ако си намеря преходника, защо да си губя времето да купувам нещо, което после няма да ползвам така или иначе?

преди 12 минути, JKirilov написа:

Употребявана мишка (старият стандарт се казва PS/2) ще е или подарък или 1-2 лева в близкия сервиз.

Може да е с DIN и да и трябва пъво преходник към PS/2 !

преди 2 часа, Станислава Желева написа:

... компът е от сто години и вече почти не помня. Не е в насипно състояние. Това го уточних. Монитор и кутия са. Обаче се оказа, че са по-стари, отколкото предполагах. Няма ...

Ясно - цяла машина си е, макар неясно в какво състояние!

Нормално е да няма ... много работи! Но - ако тръгне самостоятелно - може да се измисли нещо. Дали през RS232, дали през RJ45, дали през друг порт - все от някъде ще може да се комуникира.

преди 28 минути, Станислава Желева написа:

Е, един ме разбра правилно. За такова нещо говорех от самото начало. Обаче ми се искаше да мина без него, защото трябва да си купя. Потърсих назаем, обаче ми отказаха.

Говориш за преходник - PATA към ... нещо си. Трудно се намира за купуване, за „назаем“ се намира, ама с търсене! Не си търсила достатъчно.

Преди 5-6 години точно от форум (може и тоя да беше) си намерих „за временно ползване“. По същата причина.

Тук основното е - трябва да се разглоби машината!

преди 25 минути, JKirilov написа:

Мишки - от всички стари стандарти - има „под път и над път“! Само трябва да знаеш - къде и как да попиташ!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.