Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Не ти разбирам?

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Data

какво е? Да не е за срещи отблизо...?

току-що, JKirilov написа:

Не ти разбирам?

какво е? Да не е за срещи отблизо...?

Не ми се слушат глупости. СИМ картата е просто инструмент. На ниво профил вече се избира каква услуга да ползваш. Услугата може да е само за разговори, само за интернет, за смс, за VPN или да е комбинирана.

преди 15 часа, JKirilov написа:

Разбрах. И ти не знаеш.

В А1 Data също не значи нищо...

Няма да се напъвам повече. Говоря ти в общия случай. Иначе всеки оператор може да си дава имена или да си кръщава услугите както иска.

Точно затова питам за наименованието във Виваком (БТК)? Но като не знаеш, не знаеш. И да, не е DATA!

В тая тема ще направя това, което препоръчвам и на автора - личен контакт на 3-4 очи. ;)

По форумите само хейт и спам...

преди 1 минута, JKirilov написа:

Точно затова питам за наименованието във Виваком (БТК)? Но като не знаеш, не знаеш. И да, не е DATA!

В тая тема ще направя това, което препоръчвам и на автора - личен контакт на 3-4 очи. ;)

По форумите само хейт и спам...

Аз пак не мога да те разбера какво точно ти е питането, но както и да е. Говорете си на колкото очи искате.

преди 17 минути, JKirilov написа:

Добре - реверсивна логика. Дай ми линк към услуга само за интернет!

https://www.vivacom.bg/bg/business/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/mobilen-internet/-traffic-unlimited

http://mobix.vivacom.bg/network/

Това са само два примера. Има още доста услуги

преди 1 минута, JKirilov написа:

Никакъв пример не е това, защото има "SMS към ..." и кой знае още колко глупости.

Към какво има SMS моблен интернет, че не ми е ясно? Ти подиграваш ли се с мене или просто си търсиш приказка? Що въобще се мъча да давам съвети. Приключвам тази тема. Който има въпроси може да ми пише на лично. 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 20 часа, JKirilov написа:

Към първия ти линк, приятелю! Но карай...

Тази умряла карта Vivacom Traffic Plus е само за интернет! Да каже @Емил Костов как се зове. Връзката е наказателна и често уеб сайтовете отказват да функционират при такава висяща скорост.

• Автор
преди 3 часа, JKirilov написа:

Видимо не е карта, а услуга за добавяне. Аз се ориентирам за втора SIM картичка, наносим.

Баш си е карта, купувал съм, за интернет единствено, и е наносим! Мисля, че се плащаше 25лв. еднократно за две години договор.

• 4 седмици по-късно...
на 27.09.2020 г. в 18:21, JKirilov написа:

Видимо не е карта, а услуга за добавяне. Аз се ориентирам за втора SIM картичка, наносим.

VIVACOM i-Ttaffic XXL

дадоха ми и ,,бисквитка" рутерче,ама го джаснах в шкафа и я сложих в телефона си

преди 1 час, _nib_ написа:

VIVACOM i-Ttaffic XXL

дадоха ми и ,,бисквитка" рутерче,ама го джаснах в шкафа и я сложих в телефона си

Никъде в договора не пише, че трябва да ползваш модем или рутер на Виваком. Може да си ползваш картата, където поискаш.

на 1.10.2020 г. в 2:16, JKirilov написа:

Първи посетен офис - Теленор. Нарича се правилно - SIM карта за интернет и има изненадка-подарък...

Не се казва СИМ карта за интернет. СИМ картата е инструмент. На ниво профил на абонат се разрешава за какво да бъде тази СИМ карта. Какви ограничения да има и какви да няма. Но няма смисъл вече да споря. Това е все едно да ти дам един ключ и да ми казваш че той е за врата или за каса, или за дипломатическо куфарче. Ключът е инструмент за отключване, на това за което си го направил. Същото е и със СИМ картата.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Защо ли има израз "Дървен философ"?

преди 3 часа, _nib_ написа:

VIVACOM i-Ttaffic XXL

Скъпо и камара ненужни екстри - гоу-негоу, биип-зрън... ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.