Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USA и Джо Байдън

Featured Replies

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 141,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ...мдааа... ...страната главатар на най-голямата терористична организация ще излезе от бандата... ...тАпанарите ще останат...

• Anneliese
    Anneliese

Реотана вместо албански, стана американски. А, добро утро!

Публикувани изображения

преди 23 часа, Anneliese написа:

...нема да стигне мястото...

...да издълбаят самолетна стълбичка и той как се търкаля по нея...

...като ,,германка на Слънчев бряг"...

,,@larirud3876

преди 7 часа

Почему никто не хочет заняться самой Америкой? Почему страны слушают это террористическое гос-во, подчиняются его санкциям, позволяют размещать у себя базы, грабить себя, навязывать чуждую культуру, колечить судьбы своих граждан...? Почему не объединятся в один кулак против мирового бандита? Все по одиночки всё понимают, но встать единым фронтом не хотят? Знают, что Россия им не враг (а только реагирует на предпринимаемые против неё действия),но вместо того, чтобы объединиться вокруг неё, прожолжают поддакивать мировому деспоту, США. Почему правительства не заботятся о интересах своих стран, а в угоду жадного вашингтонского капитала, операющегося на чужой крови, подчиняются и исполняют волю мировой пиявки ?"

преди 6 минути, _nib_ написа:

,,@larirud3876

преди 7 часа

Почему никто не хочет заняться самой Америкой? Почему страны слушают это террористическое гос-во, подчиняются его санкциям, позволяют размещать у себя базы, грабить себя, навязывать чуждую культуру, колечить судьбы своих граждан...? Почему не объединятся в один кулак против мирового бандита? Все по одиночки всё понимают, но встать единым фронтом не хотят? Знают, что Россия им не враг (а только реагирует на предпринимаемые против неё действия),но вместо того, чтобы объединиться вокруг неё, прожолжают поддакивать мировому деспоту, США. Почему правительства не заботятся о интересах своих стран, а в угоду жадного вашингтонского капитала, операющегося на чужой крови, подчиняются и исполняют волю мировой пиявки ?"

Почему Россия е най-голямата по площ страна? С цветя, кебапчета и дипломация ли е с такава територия? Почему нахлува отбранително в други държави? Защо сее коминтерн по всички континенти? Не може ли човечеството да се обедини в один кулак срещу чумата, която разнасят от 1917 г. и все не им се получава?

преди 13 минути, parmobil написа:

Почему Россия е най-голямата по площ страна? С цветя, кебапчета и дипломация ли е с такава територия? Почему нахлува отбранително в други държави? Защо сее коминтерн по всички континенти? Не може ли човечеството да се обедини в один кулак срещу чумата, която разнасят от 1917 г. и все не им се получава?

...да...

...има 800 военни бази по света...

...упс...

...те бяха на наглия,мръсен и подъл американец...евроб-е...

...объркАх се...

преди 6 минути, _nib_ написа:

...да...

...има 800 военни бази по света...

...упс...

...те бяха на наглия,мръсен и подъл американец...евроб-е...

...объркАх се...

Верно се обърка. Къде нямаше матушка бази в бившия соц и на местата, в които сееше коминтерн? Карибската криза не помниш ли? Или не си на достатъчно години, за да помниш?

Но въпреки объркването можеше да ми отговориш как Россия е най-голямата по площ страна в света, нали?

преди 21 минути, parmobil написа:

Карибската криза не помниш ли? Или не си на достатъчно години, за да помниш? 

Стана ми интересно за Карибската криза.

Я разкажи как точно руснаците са виновни за нея.

А ако кажеш и дали има някаква прилика м/ду въпросната криза и желанието още от 2008г насам на Кравария да приеме в НАТО Укрия и Грузия и да разположи там ракети, тогава цена няма да имаш :)

преди 43 минути, parmobil написа:

Верно се обърка. Къде нямаше матушка бази в бившия соц и на местата, в които сееше коминтерн? Карибската криза не помниш ли? Или не си на достатъчно години, за да помниш?

Но въпреки объркването можеше да ми отговориш как Россия е най-голямата по площ страна в света, нали?

...тъпи въпроси...ваксинирано тъпи...

...не съм очаквал и друго де...

...дай да продължа в твоя глуповат тон...

...абе как така се пръкна тази нация бе?...

...може би с дипломация?...

...на тази земя имало ли е случайно индианци?...

...и какво е станало с тях...ако случАЕно са на изчезване?...

...и мнооого нужници по селата на страната ни са по-стари от империалистическата държава на която си фен...евроб-е....

преди 25 минути, _nib_ написа:

...тъпи въпроси...

...не съм очаквал и друго де...

...дай да продължа в твоя глуповат тон...

...абе как така се пръкна тази нация бе?

...на тази земя имало ли е случайно индианци?...

...и какво е станало с тях...ако случАЕно са на изчезване?...

...и мнооого нужници по селата на страната ни са по-стари от империалистическата държава на която си фен...евроб-е....

Да зададем умни въпроси тогава! Цяла Южна и Централна Америка с инки, маи и ацтеки говори испански (без Бразилия) ? Нещо да опонираш по този въпрос? Или само индианците в Северна Америка са за жалене?

Знаеш ли, че най-старата сграда в Ню Йорк е от 17 век. Колко кенефа можеш да ми покажеш у нас от това време?

Това заради спора! Изобщо не искам да задълбавам исторически, защото хич те няма.

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Стана ми интересно за Карибската криза.

Я разкажи как точно руснаците са виновни за нея.

А ако кажеш и дали има някаква прилика м/ду въпросната криза и желанието още от 2008г насам на Кравария да приеме в НАТО Укрия и Грузия и да разположи там ракети, тогава цена няма да имаш :)

А ти ми разкажи има ли бази където има руснаци или няма🙂?

преди 41 минути, parmobil написа:

Какво стана с Карибската криза? Ще ни разкажеш ли за нея? Повдигна темата... и млъкна.

Пфуууу, тамън ми стана интересно как ще я интерпретира човек, който счита руснаците за лошите във филма :( 

:offtopic_s:

преди 8 часа, parmobil написа:

Да зададем умни въпроси тогава! Цяла Южна и Централна Америка с инки, маи и ацтеки говори испански (без Бразилия) ? Нещо да опонираш по този въпрос? Или само индианците в Северна Америка са за жалене?

Знаеш ли, че най-старата сграда в Ню Йорк е от 17 век. Колко кенефа можеш да ми покажеш у нас от това време?

Това заради спора! Изобщо не искам да задълбавам исторически, защото хич те няма.

...кажи ми че се преструваш човече...

...не може да съществува такава тъпота...

...кви глупости пиша-вдлъбнатина...

1-во---темата е за ,,американеца"...

2-ро---в опита си да ,,го" защитиш или за да си вземеш центовете,центурионе,намеси ,,руснака"...ТЪПО...

3-то---в опит да се измъкнеш като змиорка замесваш испанци и португалци...вече стана ВДЛЪБНАТО...

...отказвам се да си хабя телефона да чета как намесваш африканци...индийци...ескимоси...буряти...

...по-добре да се съглася с глупака...да си живее щастливо в заблуда...

...добре-хич ме няма...

преди 7 часа, _nib_ написа:

...кажи ми че се преструваш човече...

...не може да съществува такава тъпота...

...кви глупости пиша-вдлъбнатина...

1-во---темата е за ,,американеца"...

2-ро---в опита си да ,,го" защитиш или за да си вземеш центовете,центурионе,намеси ,,руснака"...ТЪПО...

3-то---в опит да се измъкнеш като змиорка замесваш испанци и португалци...вече стана ВДЛЪБНАТО...

...отказвам се да си хабя телефона да чета как намесваш африканци...индийци...ескимоси...буряти...

...по-добре да се съглася с глупака...да си живее щастливо в заблуда...

...добре-хич ме няма...

Както винаги тъп като крив кюнец и бягащ по тъча.

Никого не защитавам, а както ivottoshev обича да се измъква, показвам двойните ви стандарти.

Жалите за едни индианци, а си затваряте очите за други!!!

Тази "нация" се пръкна от европейци. Не очаквам да знаеш, защото те видях колко си зле исторически, но за малко да не се говори немски като официален език там.

И пак те питам - на другия континент няма ли индианци? Или само си сереш заучените простотии? Лаеш си по протокол. Смешник!

Там нямаше ли бази на СССР? Или само американците разполагат такива в други страни? В коя страна под крилото на СССР не е имало бази?

преди 15 часа, ivottoshev написа:

Какво стана с Карибската криза? Ще ни разкажеш ли за нея? Повдигна темата... и млъкна.

Пфуууу, тамън ми стана интересно как ще я интерпретира човек, който счита руснаците за лошите във филма :( 

Там нямаше ли бази на СССР? Или само американците разполагат такива в други страни? В коя страна под крилото на СССР не е имало бази?

Сигурен съм, че няма да отговориш, а ще бъде контра-въпрос.

преди 40 минути, parmobil написа:

Сигурен съм, че няма да отговориш, а ще бъде контра-въпрос.

Бази е имало, също както е имало краварски бази в Турция.

Кризата обаче възниква след като краварите разполагат ядрени ракети в Турция и в отговор на това руснаците тръгват да слагат такива в Куба. Тогава изведнъж краварите решават че руски ракети на 80км от Маями не са им по вкуса.

Сега и контра въпроса: Не ти ли идва някак си нагло това желание изразено през 2008г от Кравария да се разширява НАТО (разбирай и разполагане на ракети)в Укрия и Грузия? Това, против което краварите протестираха през 1962, сега го правят самите те, и то забележи че тогава е имало "студена война", докато през 2008-ма такова нещо нямаше.

пп: Отивам на тренировка по BEERRPONG. Ако ще има дискусия по въпроса за карибската криза, аз ще мога да се включа по-после. Лека вечер.

на 3.08.2024 г. в 14:43, _nib_ написа:

...два дни преди бомбардировката,японците са декларирали желание за капитулация...

...няма отговор от страна на наглия,подъл американец...

Вече виждам, че освен да блестиш с необразованост и лъжеш. Няма такава декларация преди втората бомба.

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Не ти ли идва някак си нагло това желание изразено през 2008г от Кравария да се разширява НАТО (разбирай и разполагане на ракети)в Укрия и Грузия?

Пълни глупости! Опорките на диктаторчето путин, за да си оправдае преизбирането за президент за найсти път и промяна на конституцията в полза на определен човек (разбирай путлер).

преди 1 час, parmobil написа:

Вече виждам, че освен да блестиш с необразованост и лъжеш.

Е защо мислиш, че пуска само клипчета. Той е само рупор, отражател....

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Бази е имало, също както е имало краварски бази в Турция.

Кризата обаче възниква след като краварите разполагат ядрени ракети в Турция и в отговор на това руснаците тръгват да слагат такива в Куба. Тогава изведнъж краварите решават че руски ракети на 80км от Маями не са им по вкуса.

Сега и контра въпроса: Не ти ли идва някак си нагло това желание изразено през 2008г от Кравария да се разширява НАТО (разбирай и разполагане на ракети)в Укрия и Грузия? Това, против което краварите протестираха през 1962, сега го правят самите те, и то забележи че тогава е имало "студена война", докато през 2008-ма такова нещо нямаше.

пп: Отивам на тренировка по BEERRPONG. Ако ще има дискусия по въпроса за карибската криза, аз ще мога да се включа по-после. Лека вечер.

Може да попиташ Армения какво им предлага ОДКС?

преди 23 часа, БаалБек написа:

Е защо мислиш, че пуска само клипчета. Той е само рупор, отражател....

...дали?...

...хората като тошев имат време и нерви да кажат завоалирано на някой евроб че е тъп и му представят доказателства сам да се убеди в това...

...аз време и нерви немам...

...нито съм даскал да уча някой...

...казвам му на тАпанара че е тъп и го оставям сам да си търси доказателствата за това заключение...

...а в съвременния океан...съвременната вселена от информация да е тъп,е избор и решение на самия индивид...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.