Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имате ли проблем с mail.bg ?

Featured Replies

Никакъв проблем с влизането в mail.bg от Moto E5 Play през браузера. Всичко си се отваря нормално. Не зная ти от кое влизаш. Да не би да е от приложението им ?

• Отговори 52
  • Прегледи 9,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес по обяд имах проблем с mail.bg но се оправи. Изчисти кеша на браузъра, който ползваш на смартфона.

• никакъв браузър нямам и не ползвам, нищо няма само за телефон се ползва и да си снимам британката за прехвърляне на снимки го ползвах, че само там може, и от там в абевето дълга и широка ама

• Значи, разбрах как си го правила и след тест изпратих снимката през месендъръ ползвайки mail.bg на другa моя пощенска кутия.  По отношение как да си прехвърлиш снимките от телефона в компютъра, т

• Автор
преди 10 минути, RudeBoy написа:

Този кабел би трябвало да е част от зарядното ти. 

А иначе - телефонът ти е с Android, следователно би трябвало да има "Google Drive"/"Гугъл диск". Можеш да си качваш там снимките, и след това да си ги дърпаш от компа. Тъкмо ще ти остане резервно копие, а и можеш оттам директно да ги публикуваш в Калдата.

ехааа вярно че се разглобява зарядното

преди 10 минути, techmaniac написа:

Никакъв проблем с влизането в mail.bg от Moto E5 Play през браузера. Всичко си се отваря нормално. Не зная ти от кое влизаш. Да не би да е от приложението им ?

да, това, което те са си инсталирали, както е купен

аз приложения не съм инсталирала

и като пратя снимката и пише В момента сте офлайн.Съобщението ще ви бъде предадено когато сте на линия.

според мен трябва ъпдейт на Андроида и може и да се оправи а - аз не го ъпдейтвам, отказвам му, 2 години така е

преди 5 минути, haidukpikaso написа:

ехааа вярно че се разглобява зарядното

да, това, което те са си инсталирали, както е купен

аз приложения не съм инсталирала

и като пратя снимката и пише В момента сте офлайн.Съобщението ще ви бъде предадено когато сте на линия.

според мен трябва ъпдейт на Андроида и може и да се оправи а - аз не го ъпдейтвам, отказвам му, 2 години така е

По-скоро сигурно е някакъв бъг в приложението. Версията на Андроид не е от значение. Пробвай през браузера (Chrome или което ползваш).

• Автор

ама то нали може с кабела та отпада

ураааааа

:clap:

преди 1 минута, techmaniac написа:

По-скоро сигурно е някакъв бъг в приложението. Версията на Андроид не е от значение. Пробвай през браузера (Chrome или което ползваш).

няма браузър нищо няма

за телефон и да си снимам британката - затова се ползва, имам си комп

преди 22 минути, haidukpikaso написа:

ама то нали може с кабела та отпада

ураааааа

:clap:

Ама пробва ли го, става ли?

Защото за някои модели телефони може да трябва да се инсталират драйвери. Или да задаваш от настройките му да се ползва като Mass storage device, или нещо подобно.

преди 4 минути, RudeBoy написа:

Защото за някои модели телефони може да трябва да се инсталират драйвери. Или да задаваш от настройките му да се ползва като Mass storage device, или нещо подобно.

Не е проблем от това сър. Днес си имаше проблем с mail.bg. Не се отваряше страницата от определени мрежи. Имах няколко оплаквания днес. Проблемът си е бил при тях. Вече дали ще си признаят това е друга тема.

преди 4 минути, RudeBoy написа:

да си видял флашка с драйвери тя ще сваля от телефона а няма да качва на телефона

• Автор
преди 46 минути, RudeBoy написа:

пупупу дано не иска

утре ще видим че сега писинка ми е затиснала капака да не я будя

преди 52 минути, ninov написа:

да си видял флашка с драйвери тя ще сваля от телефона а няма да качва на телефона

сега се сетих че го правих това - иска за съжаление

:(

как да ги запозная с компа, ос ХП

преди 3 часа, haidukpikaso написа:

сега се сетих че го правих това - иска за съжаление

Е какво точно иска? Драйвери ли? Или да зададеш режим на USB свързване от настройките?

• Автор
преди 7 часа, RudeBoy написа:

Е какво точно иска? Драйвери ли? Или да зададеш режим на USB свързване от настройките?

мисля че драйвери, излиза прозорец на Wizard

MTP Device - така го изписва смартфона, но не - пише накрая че има проблем с хардуера

не го ще и това е

с хп не знам как е от много години не съм с него питай в техническия раздел в секцията за телефони с 10 го отваря без проблем. а сега се сетих че преди съм чел че има програма която трябва да инсталираш на компютъра за да можеш да го свържеш с телефона обикновено всеки производител има своя затова най добре се допитай до колегите в секцията за телефони коя програма ще ти свърши работа

• Автор

той че умрял по-умрял не мож да е

дай да намерим драйвери за телефончето

преди 7 минути, haidukpikaso написа:

той че умрял по-умрял не мож да е

дай да намерим драйвери за телефончето

Ако е за моторолата дето викаш : https://motorolausbdriver.com/download/motorola-moto-e5

Ся на ХР не знам дал' ша стане, ама пробвай.

• Автор
преди 37 минути, Bubbles написа:

Ако е за моторолата дето викаш : https://motorolausbdriver.com/download/motorola-moto-e5

Ся на ХР не знам дал' ша стане, ама пробвай.

не и не, и трите теглих не ще

явно е от ХР-то

благодаря ти

преди 10 минути, haidukpikaso написа:

не и не, и трите теглих не ще

явно е от ХР-то

благодаря ти

За нищо.

Въпрос : Каква е крайната цел на занятието?
Ако е само да пращаш снимки по Email не ти трябват драйвери.

Теглиш например това : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.my.mail

Правиш си някъде една поща и си я закачаш за приложението, изисква се само име и парола освен ако не си избрала някой забутан пощенски сайт от Тимбукту.
Пращаш и получаваш на воля. :)

• Автор
преди 1 минута, Bubbles написа:

За нищо.

Въпрос : Каква е крайната цел на занятието?
Е ако е само да пращаш снимки по Email не ти трябват драйвери.

Теглиш например това : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.my.mail

Правиш си някъде една поща и си я закачаш за приложението, изисква се само име и парола освен ако не си избрала някой забутан пощенски сайт от Тимбукту.
Пращаш и получаваш на воля. :)

да, само за снимки ми трябва

това на телефоната нали

ще го мъчим

не става - gmail ама съм била офлайн

ще се инсталира фейса и една по една пфууу

преди 25 минути, haidukpikaso написа:

да, само за снимки ми трябва

това на телефоната нали

ще го мъчим

ще се инсталира фейса и една по една пфууу

На телефона да и действа като споделяне на снимки посредством всяка социална мрежа, с тази разлкика четрябва пишеш меил адрес на получател(ако нямаш запазен).

преди 1 час, haidukpikaso написа:

Аз пак да кажа, че май нещо не ме отрази ... :( . Сигурно защото не пиша с болднати букви.

Телефонът ти е с Android, значи трябва да има едно такова приложение:

large.2020-11-12_171512.jpg.6e48911e6868

От него директно си качваш снимките в облака на Google, който е голям 15GB. И после можеш да влезеш в него от браузъра на компютъра, и да си ги теглиш. Или да взимаш линкове, и да ги пускаш в Kaldata, и другаде. Не ти трябва да се занимаваш с Gmail-и, mail-и и други подобни.

• Автор
преди 6 минути, RudeBoy написа:

Аз пак да кажа, че май нещо не ме отрази ... :( . Сигурно защото не пиша с болднати букви.

От него директно си качваш снимките в облака на Google, който е голям 15GB. И после можеш да влезеш в него от браузъра на компютъра, и да си ги теглиш. Или да взимаш линкове, и да ги пускаш в Kaldata, и другаде. Не ти трябва да се занимаваш с Gmail-и, mail-и и други подобни.

няма го

преди 2 часа, Bubbles написа:

Ма той умрял ма

spacer.png

Ма той проблема е у вашия телевизор. У франсе може и да не е наред, от българско сайта си е окей. 

преди 7 минути, RudeBoy написа:

Или това (Google Photos), което пак е към облака:

Google Photos Gains Ability to Favorite and Heart Photos

• Автор
преди 6 минути, techmaniac написа:

Ма той проблема е у вашия телевизор. У франсе може и да не е наред, от българско сайта си е окей. 

Или това (Google Photos), което пак е към облака:

Google Photos Gains Ability to Favorite and Heart Photos

това го има, пише Снимки

и може да се споделя само с Gmail снимката, това положението

да му се не знайше телефона

защо ми изписва Офлайн сте - е това не мога да разбера

преди 3 минути, haidukpikaso написа:

това го има, пише Снимки

имено качваш ги Gmail имаш 15 гб  пространство за съхранение и после си ги теглиш от компютъра с браузера

А възможно ли е да изписва Офлайн сте, защото не си свързана към Интернет? И кой точно го изписва?

А бе чудя ти се - можеш да качиш хиляди снимки на котки във форума, но не и един скрийншот, като търсиш помощ за някой проблем?!?... 

Б*си, ако имам за 5 мин. достъп до компютъра и телефона ти, ще ти ги настроя да прехвърляш снимки поне по 3 различни начина. Ама като не знам какво се случва - как да стане ... :speak:

преди 8 минути, haidukpikaso написа:

това го има, пише Снимки

защо ми изписва Офлайн сте - е това не мога да разбера

Отвори приложението, след това избираш дадена снимка, и горе трябва да ти излезе едно облаче със стрелка. От там си качваш снимката, и след това от компютъра имаш достъп през същия профил или през Google Photos, или Drive.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.