Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мелодии и картинки за GSM-а ви

Featured Replies

Хора искйте някоя мелодия или картинка за вашият мобилен теефон.Ние ще помагаме! :yanim:

А съвсем прясна темичка ;) Ами аз си търся отдавна на Каризма - "Минаваш през мен" и "Мister Killer" в midi формат, ще ми помогнете ли ? :yanim:

Страхотна тема :clap: .Аз си търся миди мелодия на The Pussycat dolls-buttons,също така няма да откажа на някоя мелодия на преслава да речем Преслава- предай се на желанието или Ивана-дъжт от рози

А съвсем прясна темичка Ами аз си търся отдавна на Каризма - "Минаваш през мен" и "Мister Killer" в midi формат, ще ми помогнете ли ?
Страхотна тема .Аз си търся миди мелодия на The Pussycat dolls-buttons,също така няма да откажа на някоя мелодия на преслава да речем Преслава- предай се на желанието или Ивана-дъжт от рози

Добре след малко ще ги конвертирам в .mid ама да знайте,че не стават много добре.

XtCrAvE това с конвертирането в .mid го забрави ,нищо не става,ако си музикант го изсвири и го запиши в .mid ,така само моге да се направи. cool.gif

XtCrAvE това с конвертирането в .mid го забрави ,нищо не става,ако си музикант го изсвири и го запиши в .mid ,така само моге да се направи.

Добре няма да ги правя в .mid,но наистина стават много умрели.

Аз мога да Ви дам един Линк, в торент сайт, с неща които аз съм подготвял и съм си нагласял. Странното е че една сутрин гледах представянето на един телефон по нова тв и когато показваха че плейва мр3 формат, на екрана блесна една от тези мелодиики.

ЛИНК

Редактирано от Kiki_Riki (преглед на промените)

Някой може ли да ми намери от къде да тегля мелодии в wav формат на компара не от gsm-а :help wanted3::P

MP3 To Ringtone Gold-с тази програма може да се конвертира почти всеки формат !

http://www.kaldata.com/forums/lofiversion/...php/t12019.html

Аз от давна си търся МИДИ мелодия на песентна на Velvet-Mi amore обаче никъде немога да я намеря.Някой ако може да помогне,ще съм му благодарен. :down:

Някой да знае дали песента Teriayki Boyz - Tokyo Drift я

има като рингтон ако я има можете ли да ми дадете ЛИНК

Предлагам ви да се поразровите в www.Zedge.net има доста катринки , теми , ринг тонове и видеоклипове изисква само регистрация. :clap:

Дано да ви свърши работа и да ви е от полза :speak:

Някой да знае дали песента Teriayki Boyz - Tokyo Drift я

има като рингтон ако я има можете ли да ми дадете ЛИНК

Midi за Tokyo Drift от тук

Тези само при мен ли не се отварят?

---

А рингтонове за композиране някой знае ли?

Редактирано от EXPI (преглед на промените)

Тези само при мен ли не се отварят?

При мене също не...

• Автор
При мене също не...

Абе хора за телефона какъвто и да е дори и да е от най-простите е във mid или midi формат.А вече Mp3 ги има в раздел "Музика".

Абе хора за телефона какъвто и да е дори и да е от най-простите е във mid или midi формат.А вече Mp3 ги има в раздел "Музика".

PoliceMan не ти хващам мисълта... То е ясно в какъв формат са, но нали темата е за да се помага на хора, които търсят даден рингтон... :)

• Автор
PoliceMan не ти хващам мисълта... То е ясно в какъв формат са, но нали темата е за да се помага на хора, които търсят даден рингтон... :)

Правелно...,но този рингтон се изразява във mid или midi формат.Просто улеснявам хората,който тъсят рингтонове ;)

Правелно...,но този рингтон се изразява във mid или midi формат.Просто улеснявам хората,който тъсят рингтонове ;)

:) Пиши малко по-правилно ;)

Искам няколко песни за телефончето в МР3 формат ако може целите ако не само припева ма да е дълго, значи:

Южен Вятър-Батальона 1

сем. Спасови-сине,сине

Тони Дачева-бедни и богати

Indira Radic - Lopov

Nasko Mentata - Elena,Elena (или на Амет)

Ceca -Lepi grome moj

Neda Ukraden - Sumi, sumi javore !!!!!!!!!!!!

Natasha Djordjevich - Alal Vera

Dragana Mirkovic 2006 05 - Luce moje.mp3

The Cult Of Snap-Rhythm Is A Dancer

надявам се бацката да се зарадва на първите

Редактирано от Нерон (преглед на промените)

Искам няколко песни за телефончето в МР3 формат ако може целите ако не само припева ма да е дълго, значи:

Южен Вятър-Батальона 1

сем. Спасови-сине,сине

Тони Дачева-бедни и богати

Indira Radic - Lopov

Nasko Mentata - Elena,Elena (или на Амет)

Ceca -Lepi grome moj

Neda Ukraden - Sumi, sumi javore !!!!!!!!!!!!

Natasha Djordjevich - Alal Vera

Dragana Mirkovic 2006 05 - Luce moje.mp3

The Cult Of Snap-Rhythm Is A Dancer

надявам се бацката да се зарадва на първите

А защо не си ги резнеш с Nero Wave editor,много е лесно и едва ли ще имаш нужда от помощ.Мене тука са ме хванали приятелки на моята и ме карат постоянно да им режа разни песнички.

А защо не си ги резнеш с Nero Wave editor,много е лесно и едва ли ще имаш нужда от помощ.Мене тука са ме хванали приятелки на моята и ме карат постоянно да им режа разни песнички.

Oт къде мога да си дръпна Nero Wave editor.Ако може да ми дадеш линк много ще съм ти благодарен.

Ми върви си с комплекта на Неро 6,просто го напиши в търсачката на някой тракер.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.