Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мелодии и картинки за GSM-а ви

Featured Replies

• Автор

Тук са ти дадени миръри чукаш върху един от тях и то ти го тегли + това има описани и нещата,който ги има в пакета :speak:

ще пробвам колеги,но съм зле с техниката, така че най-вероятно нещо се няма да мога да направя

Не могат да се теглат ПОМОЩ ЛОШООО БЕДААА !?

Ето тук има всичко мелодии,картинки,теми...само се регистрирайте за по-бързо :);)

PoliceMan,dragozow дайте линкове ???

Искам песента на РЕнди Ортън-Randy ORton-Burn in my light във midi формат

• Автор
Искам песента на РЕнди Ортън-Randy ORton-Burn in my light във midi формат

Търсяно за съжаление никъде неможах да я намеря вав такъв формат.За търсачите по тази тема ако незнаят mid и midi формат един и същ,така,че ако видите във midi дайте на човека ;)

Не става с тая програма явно щот е демо и като цъкна нещо и ми излиза екран,че треа да се закупи цялата ohmy.gif;) направо съм бесен

www.mobile-shark.com

Там има ВСИЧКО, сайта не привлича вниманието с красота, но съдържанието е важно.

Само, че ако още има хора които ползват WAP, сайтът е същият и за GSM, но важното е че е само за Мтел или поне беше когато аз ползвах WAP.

Също така може да се сваля и на компа и после да си ги мяташ на телефона.

УНИКАЛЕН САЙТ !

Искам да питам дали може по някакъв начин *.JAD или *.JAR фаиловете. които уж трябва да са игри да се резархивират... Или как точно тези файлове се пращат по Bluetooth -а за да могад да бачат на GSM-а ???

Абе имам Алкател ОТ735.Мелодиите от диктофона са в .amr формат но от мтел казват че този телефон не поддържа такъв формат.Та ако може да мусе качи мелодия в този формат даите линк за Lil Jon-Get Low.

www.mobile-shark.com

Там има ВСИЧКО, сайта не привлича вниманието с красота, но съдържанието е важно.

Само, че ако още има хора които ползват WAP, сайтът е същият и за GSM, но важното е че е само за Мтел или поне беше когато аз ползвах WAP.

Също така може да се сваля и на компа и после да си ги мяташ на телефона.

УНИКАЛЕН САЙТ !

Тук се плаща ! нали цаката е да минем тънко :ph34r:

Искам да питам дали може по някакъв начин *.JAD или *.JAR фаиловете. които уж трябва да са игри да се резархивират... Или как точно тези файлове се пращат по Bluetooth -а за да могад да бачат на GSM-а ???

Ами те не трябва да се разархивират! По принцип почти всяка архивираща програма ги поддържа, но те трябва да се качат в телефона във вида, в който са! Тоест слагаш и двата файла и .JAD и .JAR, че и .RMS ако има в една и съща папка в телефона. Папката трябва да се намира там където са ти игрите на телефона (Java - Jam - Games за Siemens и Java - Games за Nokia). След това влизаш до там от телефона и стартираш играта. А през блутута се изпращат като обикновенни файлове - десен бутон - Send to и избираш Bluethoot устройството.

Тук се плаща ! нали цаката е да минем тънко :)

Че как да се плаща аз съм дърпал от там напълно фрии е. cool.gif

• 3 седмици по-късно...

айде някой да ми намери Ивана-това е парчето,Asle bjorn-lucky you,Joe cocker-you can leave your hat on и Outwork-elektro,но ако може да са в wav формат. pls ;)

SonyEricsson-гръцки полифонични мелодий в миди формат !

Търся си midi мелодии с песни на Sean Paul. Ако може помогнете. :speak:

• Автор

Заповядай!

DeLaSoul&SeanPaul-Schoom.mid

SeanPaul-DeportThem.mid

SeanPaul-GetBusy.mid

SeanPaul-GimmeLight.mid

SeanPaul-JunkinPunny.mid

SeanPaul-Shout(StreetRespect).mid

SeanPaul-DeportThem.mid

Искам пак да напомня-Mid и midi фаил е едно и също!!! :P

Редактирано от PoliceMan (преглед на промените)

Еми www.mobile-shark.com си е безплатен, ама не мога да разбера как да сваля картинка... За Java и музика е лесно понеже си има линкове, ама за картинки... освен през wap не виждам друг начин.

П.П. но дори и само през wap да става - няма проблем. Firefox си работи с wap сайтове.

Редактирано от Vegetto (преглед на промените)

Лесно се свалят картинки от мобил шарк-а , просто даваш дясно копче върху картинката и даваш save image as

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.