Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със скорост на Google Chrome

Featured Replies

• Автор

Днес дойде техник от Виваком и установи че явно е софтуерна грешка,но не се знае дали е от тях или от мен. Ще направя тест след като си купя SSD дано има промяна. Благодаря на всички за помощта :)

преди 19 часа, Vladimir96 написа:

Днес дойде техник от Виваком и установи че явно е софтуерна грешка,но не се знае дали е от тях или от мен. Ще направя тест след като си купя SSD дано има промяна. Благодаря на всички за помощта :)

Демек нищо не са установили,това е по-скоро явно!Ссд то няма нищо общо със скоростта на нета...........

• Автор
на 16.12.2020 г. в 14:25, Слави Маринов написа:

Демек нищо не са установили,това е по-скоро явно!Ссд то няма нищо общо със скоростта на нета...........

Самият браузър не достига тази скорост,приложението за Windows я държи почти винаги 

на 15.12.2020 г. в 18:31, Vladimir96 написа:

Днес дойде техник от Виваком и установи че явно е софтуерна грешка,но не се знае дали е от тях или от мен.

А не тества ли с тяхна машина(лаптоп)?

По принцип има в нета теми за това,че с хрома,а и с други браузъри не се достигат скорости ,когато са високи 500mbps,или гигабайтови връзки.Един на едно място твърдеше,че е от уин 10 и със 7ца се бил решил проблема,друг пък казва,че само със сафари стига скоростите по план,но не му харесва браузъра,общо взето много догадки,но е ясно,че имат някакви лимити браузърите..........друг твърди и ,че с лисицата било по-добре от хрома,но пак не била пълната скорост,при него става въпрос за гигабайтов нет.

на 15.12.2020 г. в 18:31, Vladimir96 написа:

Днес дойде техник от Виваком и установи че явно е софтуерна грешка,но не се знае дали е от тях или от мен

Той тоз техник ще е от тези техници квартални назначен с връзки уж ,че разбира и после да обвини клиента и така фирмата те губи като клиент заради нелоялен техник .Техника толкова ли прост да каже това нещо , при положение , че ако беше тяхна софтуерна грешка  тяхна на мониторинга им в централата веднага ще получат известие за проблем .

на 16.12.2020 г. в 14:25, Слави Маринов написа:

Ссд то няма нищо общо със скоростта на нета........

Ссд може и да няма но процесора има , ако има много пуснати процесори и нещо товари машината било то вирус или скрит процесор .

преди 5 минути, adersa написа:

Ссд може и да няма но процесора има , ако има много пуснати процесори и нещо товари машината било то вирус или скрит процесор .

Не знам защо ме цитираш,по същата логика можеше и да напишеш,че захранването няма нищо общо,но................................той е споменал ,че ще пробва със ссд,не е казвал нищо за "чудото" скрит процесор!

• Автор
преди 22 часа, цър-вул написа:

А не тества ли с тяхна машина(лаптоп)?

Не,само с таблет дойде техника

преди 20 часа, Слави Маринов написа:

Не знам защо ме цитираш,по същата логика можеше и да напишеш,че захранването няма нищо общо,но................................той е споменал ,че ще пробва със ссд,не е казвал нищо за "чудото" скрит процесор!

хаха "скрит" процесор това ми хареса. По късно ще публикувам снимки със SSD-то. За момента лаптопа литна,надявам се и скоростта на интернета също. 
Относно Сафари-то мисля да опитам и ще споделя. А пък и незнам какво да очаквам,може би с това трябваше да започна още в началото (ако е от значение) Процесора е Intel Pentium N3700

......

Пробвах Сафарито - е благодаря не съм изпуснал нищо,все едно интернет експлорер гледам 

преди 1 час, Vladimir96 написа:

Процесора е Intel Pentium N3700

Ами,като гледам с този процесор не виждам за какво може да ти трябва тези скорости на нета,с него нямаш много опции като дейности.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.