-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
Подобни теми
-
от Annn
Здравейте,
Търся съвети за избор на лаптоп с бюджет до около 3500лв Ще се използва за графичен дизайн, логотип...рисуване с графичен таблет. Последно гледах Леново Легион, но с по-новите компоненти излизам от бюджета. Трудно ми е да преценя дали ако сложа 64рам, вместо 32 ще е толкова по-значимо в сравнение с това дали графичната карта е Nivida Rtx s 6 или 8 памет... Или предходните на RТХ, също са достатъчно силни.. И колко е осезаема разликата между процесорите Intel i7 10750H/9750H.... *Отделно за екрана не знам какво точно да гледам , освен да е IPS изглежда че и те са с различно качество. На първо време няма да има допълнително монитор. *Смятам да ползвам Windows 10, и се зачудих дали има съществена разлика между pro/ home освен че pro е по-добре за групови задачи, офиси... -
от Evgeni Lyubenov
Лаптоп ASUS TUF Gaming - имат самопочистваща система, тя доколко е добра срещу прах и други обичайни замърсители от въздуха?
Също ме интересува дали дребни боклуци преминават през клавиатурата, както е при обикновените лаптопи?
Шумът на охлаждащата система често ли се чува или само при върхови натоварвания?
Примерен модел
Търся мнение от техник или потребител, а не проформа
-
от Анита Христова Трифонова
След това предаване свалиха Веселин Дремджиев от ефир. Правете си сметка дали е вярно или не. Ако не беше вярно, щяха да го съдят за клевета. Щом го свалят от ефир, значи… Ха-Ха .Сън в лятна нощ! Компромат и Б Б.Вие се шегувате . ББ може да бъде "бутнат" само от тези който го назначиха на този пост.Но ако бъде бутнат, то друг ще дойде..Сигурно по-образован и изобщо супер мъж ...назначен естествено от "онези"....,Кои са те ли?...ако питаш ....Много изкаш да знаеш,бе! Ние не ги виждаме.Като зомби са .Може и твоят много приятен съсед а може и твой роднина да е .Нима някой познава тайните служби?
Каталунски компромати - ще бутнат ли Бойко Борисов?
БОЕЦ СЕЗИРА ГЕШЕВ ЗА СКАНДАЛА "КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА НА БОЙКО БОРИСОВ"
Разследване на испанската полиция срещу Бойко Борисов
Къщата в Барселона, Йордан Ципорков пред В. Дремджиев -
Излъга ли Б.Борисов с аферата "Барселона"?
И всичките ли ги прави милионерки, като изключим богатата баба Меркел?
Как Бойко се опита да прикрие аферата Барселона
Колко жени е имал Бойко борисов?
Веселина Томова: Коя е мистериозната дама, снимала спалнята на министър-председателя? И ОЩЕ!
Най-подходящата булка за Бойко Борисов
Сватбата на Бойко Борисов и Ангел Меркел - хем брак по сметка, хем хубава съседка
Възможна ли е любовта между премиера Борисов и кметицата на Габрово?
-
от leonsanchesss
Добър вечер колеги, реших да си купувам лаптоп та исках да се допитам до вас. Лаптопът ще се използва основно за учебни цели и любителска видеообработка. Бюджетът е около 1200лв. (+/- 100). Други изисквания са да има IPS - матрица и матов дисплей тъй като ще се прекарва доста време пред него. Като размери на екран се чудя между 14" и 15,6 инча. За сега съм се спрял на следните модели:
1.Lenovo IdeaPad S540-15IWL - 81NE00B6BM
2.Lenovo IdeaPad S540-14API - 81NH00A7BM
3.Lenovo IdeaPad 330s-14IKB - 81F400BCBM_8GB
4.Лаптоп Lenovo ThinkBook 15-IIL - 20SM003SBM/2_16GB
-
от nix55
Здравейте, решил съм да осъвременя един компютър и ми трябва само кутия.
Спрял съм се на тези - Zalman Case ATX - ZM-S3 или Deepcool Matrexx 30. Да знам има разлика в цената, но държа да има добър кабелен мениджмънт.
Кажете мнението си за двете, ако някой ги има ще се радвам да прочета и вашето.
Благодаря!
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.