Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

!!! Внимание !!! Опасни измамници !!! Как Lyconet/Cashback Мамят Пирамида/Схема

JHONSON & JHONSON

Препоръчан отговор

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Нали се сещаш, че такова видео ще бъде в youtube или в някоя друга подобна платформа и троловете ще направят всичко възможно да опровергаят този, които се опитва да посочи истината. Примери вече има предостатъчно. Ти сам го каза, че въпреки да покажеш на някой идиот истината в очите, той няма да я види, даже ще бъдеш обвинен след това, че си го притеснил. Но пък щом постващият има такъв мерак нека да опита. Аз съм се отказал да се опитвам да показвам истината. Да, вероятно натрапвам моето мнение. Нека да се пробва.

Видеото няма да бъде качено в youtube но ще се разбере от прекалено много хора и знам това как да стане само трябва да направим тази среща и да видим какво ще излезе от цялото това нещо но въпросният Георги искрено се надавам да се съгласи и да погледне какво пишем възможно най-скоро

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Zht написа:

Видеото няма да бъде качено в youtube но ще се разбере от прекалено много хора и знам това как да стане само трябва да направим тази среща и да видим какво ще излезе от цялото това нещо но въпросният Георги искрено се надавам да се съгласи и да погледне какво пишем възможно най-скоро

Е как ще се разбере ако не го разпространиш, чрез някоя платформа?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 часа, Емил Костов написа:

Е как ще се разбере ако не го разпространиш, чрез някоя платформа?

Ще е чрез платформа но не от youtube и пак прекалено много хора ще разберат

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Zht написа:

Ще е чрез платформа но не от youtube и пак прекалено много хора ще разберат

Е коя?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 месеца по-късно...
на 11.07.2021 г. в 20:54, Zht написа:

Здравей искам да споделя че вече и с мен се свързаха хора от този проект споделих на приятели и те не ми повярваха на това цялото нещо затова намериха тези форуми  и ми ги показаха говорих със човек който е много навътре в нещата и му обясних всичко което съм чел и той ми отговори много точно и надъхващо да не вярвам на вас и на другите които се опитват да предпазат хора като мен и още много други които тепърва ще научат за това цялото нещо и искам да разбера дали всичко това е лъжа и ако в лъжа да достигне до много колкото се може повече хора помагайки и аз затова ако си съгласен искам да направим една среша онлайн аз ти и човека който е навътре в нещата и искам неудобните въпроси които имаш към него за този проект да му ги зададеш и той сам да отговори мисля че много хора ще искат да разберат какво се е случило на самия разговор и да го напишем независимо колко време ще ми отнеме със цел да предпазим възможно най-много хора 🙂 надявам се да се съгласиш ще следя отговорите и при интерес ще ти дам контакт за връзка да се разберем как ще се случат нещата благодаря 🙂

Аз съм друг Георги и разбрах напълно идеята ти . През 2019 г се свързаха и с мен , ходих на няколко семинара естествено след първия семинар се осъмних , на втория отидох за разходка защото беше в град който обичам , за третия път вече бях подготвил 40 стр разобличаващ материал който да покажа на хората около мен ( случайни ) , но не се получи нищо всеки на които се опитах да покажа папката с материали ми казваше тихо- тихо сега че искам да чуя по-добре какво казват . На семинарите на които ходих аз , освен всичко което е описал адаша се предлагаха и пакети за купуване на акции от Lyconet съответно : 1 -акция 17 000 лв ,3 -акции 60 000 лв , 10 - акции 180 000 лв. и ставаш не само маркетер ами член на ЕЛИТНИЯ КЛУБ на милионерите (там те очакват яхти , хеликоптери и самолети ...и хубави жени )като в тази сума влизат освен акциите ами и нещо като крипто-валута на стойност 1бр-0.10€ за най -скъпия пакет получаваш 400 000 броя от тая валута иии след 1-2-3-4 години като почне да расте курса и трябва да си милионер например ако имаш 400 000 бр по 5 € = 2 000 000 € и т.н.  Абе как да не им дадеш едни 180 бона за Бог да прости ....Д: Отделно печалбата от мрежата , отделно имаше и някакви нива за добър маркетер не е само да подържаш ниво -активен  амии 1,2,3,4,5,6,7,8 ии шефа на тая гнус бил ниво 8,8 . Човека дето вилнее из братска Македония и България е Зоран Витанов изпечен измамник - да той наистина получава доход от това защото е завлачил хиляди и хиляди души под него. Мога да говоря още и още от преживяното с тези хора -беше за кратко , но пък пълно с емоции и информация D:D:D:D:D: загубата ми е 50 -петдесет лева -за пътни и храна D: . Относно срещата която искаш да организираме аз съм навит за такава - аз лично съм правил защото реших да им обещая 180 те бона ии когато се срещнахме извадих 40 стр материал от личното ми разследване . Последва ужас че съм луд че това са жълти медии че тая информация не е вярна , обадиха се на по-горен маркетер и той им се разкрещя по телефона -бягай -бягай от него ( от мен ) той е опасен ще те накара да мислиш като него ...абе смях бе хора и така приключи комуникацията с всички в тая пирамида . Ако мога да помогна на повече хора да се осъзнаят -бих го направил без да се притеснявам че ще загубя време -защо ли -Защото ще спя по-спокойно след това . 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 14.12.2020 г. в 19:46, Емил Костов написа:

Като иска да се пробва, но точно тук много трудна работа ще е. Колкото си върнаха парите измамените от пирамидите преди 20 години.

Точно. Мислех че пирамидите са изчезнали вече, а тия правят точно това- виртуална пирамида.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Лудар написа:

Точно. Мислех че пирамидите са изчезнали вече, а тия правят точно това- виртуална пирамида.

Как са изчезнали. Те процъфтяват в момента главоломно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Емил Костов написа:

Как са изчезнали. Те процъфтяват в момента главоломно.

Явно аз ги пропускам без да искам. Щото видя ли някъде да ми обещават, че ще спечеля много пари и директно затварям. Същото и с разни безплатни обучения- безплатни са само няколко урока и после си стават стабилно платени.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Лудар написа:

Явно аз ги пропускам без да искам. Щото видя ли някъде да ми обещават, че ще спечеля много пари и директно затварям. Същото и с разни безплатни обучения- безплатни са само няколко урока и после си стават стабилно платени.

Ти остави обученията. Сега са на мода пирамидките дето ти обещават да си вложиш спестяванията, те да оперират с тях и да изкарваш печалба от това. Там какви балъци и шарани има просто е страшно!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Ти остави обученията. Сега са на мода пирамидките дето ти обещават да си вложиш спестяванията, те да оперират с тях и да изкарваш печалба от това. Там какви балъци и шарани има просто е страшно!

Викаш, никой не му са учи. :D

Ми като останат без спестявания и вече ще са преболедували, и няма да се закачат на подобни кукички. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Лудар написа:

Викаш, никой не му са учи. :D

Ми като останат без спестявания и вече ще са преболедували, и няма да се закачат на подобни кукички. :)

Всеки сам си решава. Има глава на раменете. А има някои, които не могат да преболедуват, че са си загубили спестяванията и дори посягат на живота си след това. Вече имах подобни случаи с мои познати.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...