Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

!!! Внимание !!! Опасни измамници !!! Как Lyconet/Cashback Мамят Пирамида/Схема


JHONSON & JHONSON

Препоръчан отговор

Здравейте на всички, създаването на тази тема е по-молба на пострадали потърпевши. Държа да подчертая че тази тема вече присъства и на други места в интернет пространството с цел да бъдат предпазени колкото се може повече хора.

След като мои познати лично бяха "опарени"от компанията Lyconet реших да направя тема, която има за цел единствено и само да предпази всички потребители на този форум от мошенничествата и измамите на горепосочената фирма и подобни, като предупреждение или съвет за всички, които проявяват интерес към въпросната компания и подобни.

За тези от Вас, които не знаят ще разясня на кратко: Става въпрос за няколко компании под наименованията Lyconet, Cashback, EyeTime, MyWorld и Greenfinity Foundation.
Cashback - предвидена само за потребителите, който пазаруват продукти или услуги в партньорската мрежа на CashBack посредством безплатна регистрация, отстъпките са между 1 и 5% чрез натрупване, а на всеки 10 лв. получавате автоматично средствата си по банков път. Начините на пазаруване са няколко, а именно, чрез: маркиране на карта (пластика), хартиен ваучер или електронен ваучер. За картата е ясно, в обекта я маркират и системата отчита, че си пазарувал. Хартиения ваучер се поръчва и идва до адрес чрез куриер, а електронния ваучер се плаща с дебитна/кредитна карта, като получаваш код който следва да бъде маркиран на касата при плащане.
Lyconet - предвидена за бизнес (маркетери) имащи за цел да развият бизнес.
Останалите 3 и ред други са с рекламна цел и благотворителност.

Бях на няколко семинара преди да започне всичко. Там обясняваха, как даваш на потребителя една безплатна карта и когато потребителите пазаруват си получават % отстъпка, а ти в същото време като маркетер имаш възможност да печелиш от това, защото им разширяваш потребителската мрежа. До тук всичко е наред. Клиента си получава отстъпката, но има и много отрицателни страни:
- някои от обектите си нямат и идея за CashBack и че са техни партньори, а други големи обекти са с хартиени ваучери и когато искаш да поръчаш ти обясняват, че няма налични и трябва да чакаш (колко не е ясно) и освен това трябва и да си на адрес, защото ги доставя куриер.

Всеки семинар започва с това как правиш добро на всички потребители, като им подаряваш карта за да използват отстъпките (спор няма, така е), което до някъде е така, но голяма част от обектите вече имат собствени карти и отстъпката, която предлагат е далеч по-голяма от масовите 1-2%, които дават от CashBack. Ако се направи сметка, с текущите обекти можеш да пестиш между 20 и 40 лв. на година.

След това семинара продължава по темата как да станеш маркетер и започват да обясняват, че трябва да си купиш пакет, но инвестираните пари не ги губиш, а остават в акаунта ти като авансирани и не можеш да ползваш временно. Има няколко начина да станеш маркетер, но всички са със закупуване на пакет от 590 лв., 2590 лв. или 10 месеца по 200 лв., като парите за пакета ти влизат в акаунта като авансирани. Ето и как получаваш авансираните пари обратно по сметката: когато регистрираш потребители и пазаруват при партньорите на CashBack, те освен отстъпката получават и т.нар shopping points, който могат да бъдат използвани за специални намаления (такива няма в България), но да предположим, че имаш потребители и те вече пазаруват. Ако потребителите ти генерират 10 shopping points ти получаваш, част от авансираните си пари по банков път, като 1 SP = 1 eur т.е. получаваш 20 лв. печалба от това, че имаш мрежа която пазарува и използва отстъпките. Всичко е почти прекрасно до тук?

За да получаваш обаче доходи ти трябва мрежа, която пазарува и същата тази мрежа да прави по минимум 50SP общо / месечно, като това ти гарантира, че ще си със статус "Активен маркетер", а по този начин ще имаш право да получаваш грубо казано приходи от системата. В противен случай не си активен и не получаваш нищо, но пък от Lyconet са предвидили способ да бъдеш активен, като сам си закупиш 50SP = 50 euro или 100 лв. всеки месец. Ето и пример: за да си активен маркетер за 4 месеца ти ще заредиш 4 х 100 лв. = 400 лв. и освен статуса си като активен маркетер ще получиш и 400 лв. като авансирани пари в тяхната система, а когато мрежата ти пазарува, тези пари ще ти се освобождават и ще ги получаваш по банков път.

Сега интересния момент, за да достигаш 50 SP всеки месец без да плащаш пари ти трябва мрежа от потребители, както вече споменах, а въпросната мрежа да генерира на месечна база 50 SP, което е приблизително 10 000 лв. оборот. С текущите обекти е почти невъзможно, а стимула към потребителя от 1-2% да го прави е убийствен. Това е и причината потребителите да не проявяват интерес към услугата.

Семинара продължава в още по интересен етап, в който тотално се забравя за потребителите и се набляга над това да регистрираш маркетери под теб. За всеки маркетер получаваш комисионна от 100 лв. и когато неговата мрежа пазарува получаваш сбора от натрупаните SP, но не като способ за освобождаване на авансираните пари (защото всеки негов потребител е ин-директен), а като сума, която се умножава по коеф. 0.02 eur, което за 50 SP = 1 euro Или казано по друг начин, когато мрежата на маркетерите под вас генерират сумарно 50SP = 10 000 лв. оборот Вие получавате 1 евро. На Вас ще оставя сметката колко оборот трябва да генерира собствената ти мрежа + мрежата на тези под теб, че да превъзмогнеш тези 100 лв. на месец, защото в противен случай се водиш като не активен.

Следва още по интересната част над която се набляга също толкова много, а именно да си купуваш т.нар клауд пакети. Самите пакети са около 12 и всеки от тях струва около 1200 лв., когато си закупиш такъв пакет получаваш част от сумата, като авансирани пари в профила си, а компанията използва средствата за развитието на различни проекти. След 48 месеца започваш да получаваш около 100SP месечно, като възнаграждение, че си инвестирал в техни проекти.

Най-нашумелите пакети са отново месечни 200 лв. / месец, като не трябва да се прекъсват за 10 месеца, което означава сумарно 2000 лв., а за тях получаваш 1/10-та клауд всеки месец, а на 10-тия получаваш целия клауд, който започва да изплаща след 48 месеца и отново имаш авансиран капитал, който без потребители няма как да си върнеш.

За да развиеш бизнес и да си докарваш приличен месечен доход ти трябва мрежа от клиенти, маркетери и регистрирани търговски обекти. Както вече споменах за да освободиш 100 лв. от месечните вложения ти трябват 10 000 лв. и ако предположим, че мрежата ти е генерирала 10 000 лв. този месец и си получил 50SP (статус активен маркетер) и мрежата ти е генерирала още 10 000 лева ти ще получиш точно 1 евро, което от своя страна изглежда като непосилна задача да получаваш някакъв смислен доход от цялата история, но от друга страна ако имаш 10 маркетера под теб и всеки от тях си зарежда месечна такса 100 лв. за да бъде всеки от тях активен = 500 лв. или 250 SP, който ако трябва да генерираш от потребители са 50 000 лв. от пазаруване.

Умишлено до момента не споменах, че като маркетер освен да регистрираш потребители, които да пазаруват и маркетери, които да развиват собствена мрежа можеш да регистрираш и търговски обекти. Те от своя страна ти носят SP, а сбора от тях ти освобождава авансираните пари. За търговски обекти се говори най-малко и ако човек се замисли малко вижда, че на семинарите изобщо не са им приоритет обектите, а да има повече маркетери, който да купуват всеки месец SP и различни пакети.

Има още куп други неща, но смятам, че обобщих най-важните части и като заключение бих направил следното: Цялата система е уж е предвидена за потребителя, а той няма никакъв стимул да я използва, защото отстъпките варират основно между 1 и 2%, което дори и на годишна база е супер смешна сума.

За да развиваш бизнес ставаш маркетер и трябва да се справиш с непосилната задача да намериш достатъчно потребители, които биха използвали системата редовно, че да успееш поне авансираните средства да си получиш.

Повечето хора решили да се занимават с Lyconet и CashBack след един период от 10-12 месеца разбират, че потребителя няма интерес към такава отстъпка и просто приключват, защото следва авансираните средства да стават все повече и е невъзможно да бъдат получени обратно, а компанията никога няма да ги върне. В крайна сметка оставаш с едни грубо 4-5 000 лв. авансирани освен ако не си си купувал клаудове и други щуротии, а за да бъдат получени обратно мрежата ти трябва да генерира 2500 SP или казана по друг начин да генерира 500 000 лв. оборот в търговските обекти на CashBack, а 2500 sp = 2500 euro или 5000 лв. от вашите авансирани пари.

За мен това е изпипана пирамида отвсякъде и нищо повече.
Нека всеки сам си направи сметката, до колко това е възможно и струва ли си усилията преди да започне изобщо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защо изобщо се подлъгвате на такива скапани въдици не ми е ясно:angry:

Имам един съсед с доста чепат характер, който и той се беше запалил по-някакви подобни простотии ама добре че на него му олекна джоба с 400-500 лв само докато се усети. Оня побесня направо като разбра че е изгубил парите си и не може да си ги възстанови.

Последствията --> организатора на всичката тая долна измама, накрая се оказа със потрошени цайси, разбит нос, няколко избити зъба, счупена ръка и още бая рани по-тялото, изкривявания, счупвания и подобни та и гипсиран и бая солидно гримиран лежа и в болница дори.

Накрая все пак успя да си възстанови загубените пари като доведе със себе си няколко приятели здравеняци отивайки директно на "посещение" при 2 та организатори в офиса им (някакви мазници в лъскави костюми) и докато единия от тях успя да промълви само "Ама кои сте вие и какво желаете от нас?" колегата му изведнъж полетя към прозореца описвайки широка дъга и целият в стъкла търкаляйки се приземи в тревата.

След което и 2 та бяха заведени насила пред банкомати и на подканата им да си изтеглят вички налични пари едвам смотолевиха че не си спомнят пин кодовете им. Ами добре, щом не си ги спомняте ще има още бой докато си ги спомните, развръзката всеки може сам да се досети каква беше тя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, JHONSON & JHONSON написа:

Здравейте на всички, създаването на тази тема е по-молба на пострадали потърпевши. Държа да подчертая че тази тема вече присъства и на други места в интернет пространството с цел да бъдат предпазени колкото се може повече хора.

След като мои познати лично бяха "опарени"от компанията Lyconet реших да направя тема, която има за цел единствено и само да предпази всички потребители на този форум от мошенничествата и измамите на горепосочената фирма и подобни, като предупреждение или съвет за всички, които проявяват интерес към въпросната компания и подобни.

За тези от Вас, които не знаят ще разясня на кратко: Става въпрос за няколко компании под наименованията Lyconet, Cashback, EyeTime, MyWorld и Greenfinity Foundation.
Cashback - предвидена само за потребителите, който пазаруват продукти или услуги в партньорската мрежа на CashBack посредством безплатна регистрация, отстъпките са между 1 и 5% чрез натрупване, а на всеки 10 лв. получавате автоматично средствата си по банков път. Начините на пазаруване са няколко, а именно, чрез: маркиране на карта (пластика), хартиен ваучер или електронен ваучер. За картата е ясно, в обекта я маркират и системата отчита, че си пазарувал. Хартиения ваучер се поръчва и идва до адрес чрез куриер, а електронния ваучер се плаща с дебитна/кредитна карта, като получаваш код който следва да бъде маркиран на касата при плащане.
Lyconet - предвидена за бизнес (маркетери) имащи за цел да развият бизнес.
Останалите 3 и ред други са с рекламна цел и благотворителност.

Бях на няколко семинара преди да започне всичко. Там обясняваха, как даваш на потребителя една безплатна карта и когато потребителите пазаруват си получават % отстъпка, а ти в същото време като маркетер имаш възможност да печелиш от това, защото им разширяваш потребителската мрежа. До тук всичко е наред. Клиента си получава отстъпката, но има и много отрицателни страни:
- някои от обектите си нямат и идея за CashBack и че са техни партньори, а други големи обекти са с хартиени ваучери и когато искаш да поръчаш ти обясняват, че няма налични и трябва да чакаш (колко не е ясно) и освен това трябва и да си на адрес, защото ги доставя куриер.

Всеки семинар започва с това как правиш добро на всички потребители, като им подаряваш карта за да използват отстъпките (спор няма, така е), което до някъде е така, но голяма част от обектите вече имат собствени карти и отстъпката, която предлагат е далеч по-голяма от масовите 1-2%, които дават от CashBack. Ако се направи сметка, с текущите обекти можеш да пестиш между 20 и 40 лв. на година.

След това семинара продължава по темата как да станеш маркетер и започват да обясняват, че трябва да си купиш пакет, но инвестираните пари не ги губиш, а остават в акаунта ти като авансирани и не можеш да ползваш временно. Има няколко начина да станеш маркетер, но всички са със закупуване на пакет от 590 лв., 2590 лв. или 10 месеца по 200 лв., като парите за пакета ти влизат в акаунта като авансирани. Ето и как получаваш авансираните пари обратно по сметката: когато регистрираш потребители и пазаруват при партньорите на CashBack, те освен отстъпката получават и т.нар shopping points, който могат да бъдат използвани за специални намаления (такива няма в България), но да предположим, че имаш потребители и те вече пазаруват. Ако потребителите ти генерират 10 shopping points ти получаваш, част от авансираните си пари по банков път, като 1 SP = 1 eur т.е. получаваш 20 лв. печалба от това, че имаш мрежа която пазарува и използва отстъпките. Всичко е почти прекрасно до тук?

За да получаваш обаче доходи ти трябва мрежа, която пазарува и същата тази мрежа да прави по минимум 50SP общо / месечно, като това ти гарантира, че ще си със статус "Активен маркетер", а по този начин ще имаш право да получаваш грубо казано приходи от системата. В противен случай не си активен и не получаваш нищо, но пък от Lyconet са предвидили способ да бъдеш активен, като сам си закупиш 50SP = 50 euro или 100 лв. всеки месец. Ето и пример: за да си активен маркетер за 4 месеца ти ще заредиш 4 х 100 лв. = 400 лв. и освен статуса си като активен маркетер ще получиш и 400 лв. като авансирани пари в тяхната система, а когато мрежата ти пазарува, тези пари ще ти се освобождават и ще ги получаваш по банков път.

Сега интересния момент, за да достигаш 50 SP всеки месец без да плащаш пари ти трябва мрежа от потребители, както вече споменах, а въпросната мрежа да генерира на месечна база 50 SP, което е приблизително 10 000 лв. оборот. С текущите обекти е почти невъзможно, а стимула към потребителя от 1-2% да го прави е убийствен. Това е и причината потребителите да не проявяват интерес към услугата.

Семинара продължава в още по интересен етап, в който тотално се забравя за потребителите и се набляга над това да регистрираш маркетери под теб. За всеки маркетер получаваш комисионна от 100 лв. и когато неговата мрежа пазарува получаваш сбора от натрупаните SP, но не като способ за освобождаване на авансираните пари (защото всеки негов потребител е ин-директен), а като сума, която се умножава по коеф. 0.02 eur, което за 50 SP = 1 euro Или казано по друг начин, когато мрежата на маркетерите под вас генерират сумарно 50SP = 10 000 лв. оборот Вие получавате 1 евро. На Вас ще оставя сметката колко оборот трябва да генерира собствената ти мрежа + мрежата на тези под теб, че да превъзмогнеш тези 100 лв. на месец, защото в противен случай се водиш като не активен.

Следва още по интересната част над която се набляга също толкова много, а именно да си купуваш т.нар клауд пакети. Самите пакети са около 12 и всеки от тях струва около 1200 лв., когато си закупиш такъв пакет получаваш част от сумата, като авансирани пари в профила си, а компанията използва средствата за развитието на различни проекти. След 48 месеца започваш да получаваш около 100SP месечно, като възнаграждение, че си инвестирал в техни проекти.

Най-нашумелите пакети са отново месечни 200 лв. / месец, като не трябва да се прекъсват за 10 месеца, което означава сумарно 2000 лв., а за тях получаваш 1/10-та клауд всеки месец, а на 10-тия получаваш целия клауд, който започва да изплаща след 48 месеца и отново имаш авансиран капитал, който без потребители няма как да си върнеш.

За да развиеш бизнес и да си докарваш приличен месечен доход ти трябва мрежа от клиенти, маркетери и регистрирани търговски обекти. Както вече споменах за да освободиш 100 лв. от месечните вложения ти трябват 10 000 лв. и ако предположим, че мрежата ти е генерирала 10 000 лв. този месец и си получил 50SP (статус активен маркетер) и мрежата ти е генерирала още 10 000 лева ти ще получиш точно 1 евро, което от своя страна изглежда като непосилна задача да получаваш някакъв смислен доход от цялата история, но от друга страна ако имаш 10 маркетера под теб и всеки от тях си зарежда месечна такса 100 лв. за да бъде всеки от тях активен = 500 лв. или 250 SP, който ако трябва да генерираш от потребители са 50 000 лв. от пазаруване.

Умишлено до момента не споменах, че като маркетер освен да регистрираш потребители, които да пазаруват и маркетери, които да развиват собствена мрежа можеш да регистрираш и търговски обекти. Те от своя страна ти носят SP, а сбора от тях ти освобождава авансираните пари. За търговски обекти се говори най-малко и ако човек се замисли малко вижда, че на семинарите изобщо не са им приоритет обектите, а да има повече маркетери, който да купуват всеки месец SP и различни пакети.

Има още куп други неща, но смятам, че обобщих най-важните части и като заключение бих направил следното: Цялата система е уж е предвидена за потребителя, а той няма никакъв стимул да я използва, защото отстъпките варират основно между 1 и 2%, което дори и на годишна база е супер смешна сума.

За да развиваш бизнес ставаш маркетер и трябва да се справиш с непосилната задача да намериш достатъчно потребители, които биха използвали системата редовно, че да успееш поне авансираните средства да си получиш.

Повечето хора решили да се занимават с Lyconet и CashBack след един период от 10-12 месеца разбират, че потребителя няма интерес към такава отстъпка и просто приключват, защото следва авансираните средства да стават все повече и е невъзможно да бъдат получени обратно, а компанията никога няма да ги върне. В крайна сметка оставаш с едни грубо 4-5 000 лв. авансирани освен ако не си си купувал клаудове и други щуротии, а за да бъдат получени обратно мрежата ти трябва да генерира 2500 SP или казана по друг начин да генерира 500 000 лв. оборот в търговските обекти на CashBack, а 2500 sp = 2500 euro или 5000 лв. от вашите авансирани пари.

За мен това е изпипана пирамида отвсякъде и нищо повече.
Нека всеки сам си направи сметката, до колко това е възможно и струва ли си усилията преди да започне изобщо.

Е, що са занимаваш с глупости ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, JHONSON & JHONSON написа:

Здравейте на всички, създаването на тази тема е по-молба на пострадали потърпевши. Държа да подчертая че тази тема вече присъства и на други места в интернет пространството с цел да бъдат предпазени колкото се може повече хора.

След като мои познати лично бяха "опарени"от компанията Lyconet реших да направя тема, която има за цел единствено и само да предпази всички потребители на този форум от мошенничествата и измамите на горепосочената фирма и подобни, като предупреждение или съвет за всички, които проявяват интерес към въпросната компания и подобни.

За тези от Вас, които не знаят ще разясня на кратко: Става въпрос за няколко компании под наименованията Lyconet, Cashback, EyeTime, MyWorld и Greenfinity Foundation.
Cashback - предвидена само за потребителите, който пазаруват продукти или услуги в партньорската мрежа на CashBack посредством безплатна регистрация, отстъпките са между 1 и 5% чрез натрупване, а на всеки 10 лв. получавате автоматично средствата си по банков път. Начините на пазаруване са няколко, а именно, чрез: маркиране на карта (пластика), хартиен ваучер или електронен ваучер. За картата е ясно, в обекта я маркират и системата отчита, че си пазарувал. Хартиения ваучер се поръчва и идва до адрес чрез куриер, а електронния ваучер се плаща с дебитна/кредитна карта, като получаваш код който следва да бъде маркиран на касата при плащане.
Lyconet - предвидена за бизнес (маркетери) имащи за цел да развият бизнес.
Останалите 3 и ред други са с рекламна цел и благотворителност.

Бях на няколко семинара преди да започне всичко. Там обясняваха, как даваш на потребителя една безплатна карта и когато потребителите пазаруват си получават % отстъпка, а ти в същото време като маркетер имаш възможност да печелиш от това, защото им разширяваш потребителската мрежа. До тук всичко е наред. Клиента си получава отстъпката, но има и много отрицателни страни:
- някои от обектите си нямат и идея за CashBack и че са техни партньори, а други големи обекти са с хартиени ваучери и когато искаш да поръчаш ти обясняват, че няма налични и трябва да чакаш (колко не е ясно) и освен това трябва и да си на адрес, защото ги доставя куриер.

Всеки семинар започва с това как правиш добро на всички потребители, като им подаряваш карта за да използват отстъпките (спор няма, така е), което до някъде е така, но голяма част от обектите вече имат собствени карти и отстъпката, която предлагат е далеч по-голяма от масовите 1-2%, които дават от CashBack. Ако се направи сметка, с текущите обекти можеш да пестиш между 20 и 40 лв. на година.

След това семинара продължава по темата как да станеш маркетер и започват да обясняват, че трябва да си купиш пакет, но инвестираните пари не ги губиш, а остават в акаунта ти като авансирани и не можеш да ползваш временно. Има няколко начина да станеш маркетер, но всички са със закупуване на пакет от 590 лв., 2590 лв. или 10 месеца по 200 лв., като парите за пакета ти влизат в акаунта като авансирани. Ето и как получаваш авансираните пари обратно по сметката: когато регистрираш потребители и пазаруват при партньорите на CashBack, те освен отстъпката получават и т.нар shopping points, който могат да бъдат използвани за специални намаления (такива няма в България), но да предположим, че имаш потребители и те вече пазаруват. Ако потребителите ти генерират 10 shopping points ти получаваш, част от авансираните си пари по банков път, като 1 SP = 1 eur т.е. получаваш 20 лв. печалба от това, че имаш мрежа която пазарува и използва отстъпките. Всичко е почти прекрасно до тук?

За да получаваш обаче доходи ти трябва мрежа, която пазарува и същата тази мрежа да прави по минимум 50SP общо / месечно, като това ти гарантира, че ще си със статус "Активен маркетер", а по този начин ще имаш право да получаваш грубо казано приходи от системата. В противен случай не си активен и не получаваш нищо, но пък от Lyconet са предвидили способ да бъдеш активен, като сам си закупиш 50SP = 50 euro или 100 лв. всеки месец. Ето и пример: за да си активен маркетер за 4 месеца ти ще заредиш 4 х 100 лв. = 400 лв. и освен статуса си като активен маркетер ще получиш и 400 лв. като авансирани пари в тяхната система, а когато мрежата ти пазарува, тези пари ще ти се освобождават и ще ги получаваш по банков път.

Сега интересния момент, за да достигаш 50 SP всеки месец без да плащаш пари ти трябва мрежа от потребители, както вече споменах, а въпросната мрежа да генерира на месечна база 50 SP, което е приблизително 10 000 лв. оборот. С текущите обекти е почти невъзможно, а стимула към потребителя от 1-2% да го прави е убийствен. Това е и причината потребителите да не проявяват интерес към услугата.

Семинара продължава в още по интересен етап, в който тотално се забравя за потребителите и се набляга над това да регистрираш маркетери под теб. За всеки маркетер получаваш комисионна от 100 лв. и когато неговата мрежа пазарува получаваш сбора от натрупаните SP, но не като способ за освобождаване на авансираните пари (защото всеки негов потребител е ин-директен), а като сума, която се умножава по коеф. 0.02 eur, което за 50 SP = 1 euro Или казано по друг начин, когато мрежата на маркетерите под вас генерират сумарно 50SP = 10 000 лв. оборот Вие получавате 1 евро. На Вас ще оставя сметката колко оборот трябва да генерира собствената ти мрежа + мрежата на тези под теб, че да превъзмогнеш тези 100 лв. на месец, защото в противен случай се водиш като не активен.

Следва още по интересната част над която се набляга също толкова много, а именно да си купуваш т.нар клауд пакети. Самите пакети са около 12 и всеки от тях струва около 1200 лв., когато си закупиш такъв пакет получаваш част от сумата, като авансирани пари в профила си, а компанията използва средствата за развитието на различни проекти. След 48 месеца започваш да получаваш около 100SP месечно, като възнаграждение, че си инвестирал в техни проекти.

Най-нашумелите пакети са отново месечни 200 лв. / месец, като не трябва да се прекъсват за 10 месеца, което означава сумарно 2000 лв., а за тях получаваш 1/10-та клауд всеки месец, а на 10-тия получаваш целия клауд, който започва да изплаща след 48 месеца и отново имаш авансиран капитал, който без потребители няма как да си върнеш.

За да развиеш бизнес и да си докарваш приличен месечен доход ти трябва мрежа от клиенти, маркетери и регистрирани търговски обекти. Както вече споменах за да освободиш 100 лв. от месечните вложения ти трябват 10 000 лв. и ако предположим, че мрежата ти е генерирала 10 000 лв. този месец и си получил 50SP (статус активен маркетер) и мрежата ти е генерирала още 10 000 лева ти ще получиш точно 1 евро, което от своя страна изглежда като непосилна задача да получаваш някакъв смислен доход от цялата история, но от друга страна ако имаш 10 маркетера под теб и всеки от тях си зарежда месечна такса 100 лв. за да бъде всеки от тях активен = 500 лв. или 250 SP, който ако трябва да генерираш от потребители са 50 000 лв. от пазаруване.

Умишлено до момента не споменах, че като маркетер освен да регистрираш потребители, които да пазаруват и маркетери, които да развиват собствена мрежа можеш да регистрираш и търговски обекти. Те от своя страна ти носят SP, а сбора от тях ти освобождава авансираните пари. За търговски обекти се говори най-малко и ако човек се замисли малко вижда, че на семинарите изобщо не са им приоритет обектите, а да има повече маркетери, който да купуват всеки месец SP и различни пакети.

Има още куп други неща, но смятам, че обобщих най-важните части и като заключение бих направил следното: Цялата система е уж е предвидена за потребителя, а той няма никакъв стимул да я използва, защото отстъпките варират основно между 1 и 2%, което дори и на годишна база е супер смешна сума.

За да развиваш бизнес ставаш маркетер и трябва да се справиш с непосилната задача да намериш достатъчно потребители, които биха използвали системата редовно, че да успееш поне авансираните средства да си получиш.

Повечето хора решили да се занимават с Lyconet и CashBack след един период от 10-12 месеца разбират, че потребителя няма интерес към такава отстъпка и просто приключват, защото следва авансираните средства да стават все повече и е невъзможно да бъдат получени обратно, а компанията никога няма да ги върне. В крайна сметка оставаш с едни грубо 4-5 000 лв. авансирани освен ако не си си купувал клаудове и други щуротии, а за да бъдат получени обратно мрежата ти трябва да генерира 2500 SP или казана по друг начин да генерира 500 000 лв. оборот в търговските обекти на CashBack, а 2500 sp = 2500 euro или 5000 лв. от вашите авансирани пари.

За мен това е изпипана пирамида отвсякъде и нищо повече.
Нека всеки сам си направи сметката, до колко това е възможно и струва ли си усилията преди да започне изобщо.

Това си е ама мега прекрасна пирамида за "шарани" и все повече такива пирамиди ще има заради липсата на мислене и неграмотността, която се задава в момента. До прокуратура или до дело едва ли ще се стинге, защото преди това си се съгласил с общите им условия.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Wow Това верно добре са го измислили гадовете, всъщност ако се зачетеш малко повечко в написаното и се позамислиш, звучи малко като системата на PTC сайтовете ама в реален а не дигитален вид.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, Емил Костов написа:

До прокуратура или до дело едва ли ще се стинге, защото преди това си се съгласил с общите им условия.

Ами не е така точно:

Въпросната MLM схема преди се е въртяла под името Lyoness, и е била забранена на национално ниво в Норвегия:

https://behindmlm.com/companies/lyoness/lyoness-loses-second-norway-appeal-permanently-banned-nationwide/

и глобена в Италия защото е ... пирамида:

https://behindmlm.com/companies/lyoness/lyoness-a-pyramid-scheme-in-italy-fined-3-2-million-euro/

А защо хората все още се връзват на измама съществуваща от десетилетия, загадка си остава, у нас бабички до скоро все още мятаха дебели и тлъсти пачки пари през прозорците...

За мен лично горното видеото беше доста информативно. Ситния шрифт с бонусите няма значение. Първата червена светлина е самия факт, че отиваш на семинар за да си повишиш финансовия статус. Не мисля, че това има как да се случи. От там нататък, плати за да влезеш в схемата, ама за да изкараш пари трябва да вкараш и други хора - много при това. Във видеото го казваха буквално на 4-5 подред, който се захваща вече цялото население на планетата трябва да участва за да правиш пари. Повишаването на финансовия статус става с учене, преквалификация и много постоянство. Другия вариант е да ти дойде наследство от чичо милиардер, за който не си знаел, че съществува. За съжаление в България финансовата култура на хората е на много ниско ниво. Например малко хора разбират, че има смисъл да изтеглиш кредит за да отидеш на професионален курс, а не за да си купиш iPhone. И затова пред очите ни се правят страшни врътки и всичко си тече.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, grizly написа:

Ами не е така точно:

Въпросната MLM схема преди се е въртяла под името Lyoness, и е била забранена на национално ниво в Норвегия:

https://behindmlm.com/companies/lyoness/lyoness-loses-second-norway-appeal-permanently-banned-nationwide/

и глобена в Италия защото е ... пирамида:

https://behindmlm.com/companies/lyoness/lyoness-a-pyramid-scheme-in-italy-fined-3-2-million-euro/

А защо хората все още се връзват на измама съществуваща от десетилетия, загадка си остава, у нас бабички до скоро все още мятаха дебели и тлъсти пачки пари през прозорците...

Можете да изгледате видеото - https://www.youtube.com/watch?v=s6MwGeOm8iI За мен беше доста информативно. Ситния шрифт с бонусите няма значение. Първата червена светлина е самия факт, че отиваш на семинар за да си повишиш финансовия статус. Не мисля, че това има как да се случи. От там нататък, плати за да влезеш в схемата, ама за да изкараш пари трябва да вкараш и други хора - много при това. Във видеото го казваха буквално на 4-5 подред, който се захваща вече цялото население на планетата трябва да участва за да правиш пари. Повишаването на финансовия статус става с учене, преквалификация и много постоянство. Другия вариант е да ти дойде наследство от чичо милиардер, за който не си знаел, че съществува. За съжаление в България финансовата култура на хората е на много ниско ниво. Например малко хора разбират, че има смисъл да изтеглиш кредит за да отидеш на професионален курс, а не за да си купиш iPhone. И затова пред очите ни се правят страшни врътки и всичко си тече.

Като иска да се пробва, но точно тук много трудна работа ще е. Колкото си върнаха парите измамените от пирамидите преди 20 години.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако нещо звучи твърде хубаво, значи не е истина.

Между другото продавам Apple iPhone 11, оргинален, 200 лв. без бактерията. За контакти ЛС. Който не разбира да не ми се меси в бизнеса!

преди 57 минути, grizly написа:

 

Това не е пирамида, просто има пирамидална форма. Като Доритос, като енгри бърдс, като булс шет haha.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано е доста трудно човек да не се подлъже към точно тази схема. Всички маркетери висока кариера пледират с това, че компанията има много партньори от ранга на F1, MotoGP, Roma, Inter, RealMadrid, CR7, Новак Джокович, както и хранителни вериги от типа на Walmart, Kaufland, Lidl, CarreFour. Освен това подробно обясняват как са ги съдили в 15 държави за пирамида и са спечелили всичките си дела, а бизнеса им е оценен на ниво ААА+ от този тип бизнес. С течение на времето и опита в цялата тая история, ако човек е по мнителен започва сам да вижда доста неща, който не са нормални. В Италия са осъдени за 3.2 млн. евро и то минимално и само, като предупреждение... В ред други държави са тотално забранени, като практика.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, grizly написа:

Честно казано е доста трудно човек да не се подлъже към точно тази схема. Всички маркетери висока кариера пледират с това, че компанията има много партньори от ранга на F1, MotoGP, Roma, Inter, RealMadrid, CR7, Новак Джокович, както и хранителни вериги от типа на Walmart, Kaufland, Lidl, CarreFour. Освен това подробно обясняват как са ги съдили в 15 държави за пирамида и са спечелили всичките си дела, а бизнеса им е оценен на ниво ААА+ от този тип бизнес. С течение на времето и опита в цялата тая история, ако човек е по мнителен започва сам да вижда доста неща, който не са нормални. В Италия са осъдени за 3.2 млн. евро и то минимално и само, като предупреждение... В ред други държави са тотално забранени, като практика.

Е точно стръв за шарани. Кой може да ти гарантира това, че са спечелили делата. Те и ЧЕЗ са изгонени от Чехия, но тук си действат идеално. На мен е достатъчно като прочетох, как искат 590 лева за пакет и нещата приключват.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, grizly написа:

В Италия са осъдени за 3.2 млн. евро и то минимално и само, като предупреждение...

Те печелили милиарди, бълха ги ухапала. Ама защо изобщо са ги осъдили, бунаците доброволно избират да си наливат парите в пирамидата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, grizly написа:

Честно казано е доста трудно човек да не се подлъже към точно тази схема. Всички маркетери висока кариера пледират с това, че компанията има много партньори от ранга на F1, MotoGP, Roma, Inter, RealMadrid, CR7, Новак Джокович, както и хранителни вериги от типа на Walmart, Kaufland, Lidl, CarreFour.

Едно време като завърших средното и викам айде лятото нещо ще хвана да побачкам, та попаднах първо на една "фирма", там една кака ме взе да ме обучава и какво правеше тя : Спира някой на улицата, или дори звъни по звънците на хората, представя един несесер с съдържащ химикалка, молив и калкулатор, обясняваше че от идния Понеделник ще се продава на щанда на фирмата в ЦУМ и ще струва 100лв, НО сега го дава а избтрани клиенти безплатно като се заплаща само доставка от 20лв...м идея нямаш колко хора й се вързаха само този ден и то при все че я зарязах още на 4-я час а другото момиче което беше с нас също като мен на обучение си тръгна някъде на втория.
На кратко море голямо шарани много, а докато има шарани ще има и рибари.

Смешното е, че тая същата кака ми цъвна у нас две-три годни след горния случай със същия несесер, само че бях остригал косата си(която иначе я носех доста голяма) и явно не ме позна, та изслушах я най учтиво, изрецитира ми горния сценарий, пратих поздрави на шефа й по име, каката облещи очи, и си тръгна без повее да обели и дума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не че нещо, ама 2019-та мислех, че средно интелигентен човек отдалеч трябва да усеща такива схеми, че предостатъчно е говорено и са от доста време (да не се обижда автора). Мен се опитаха преди няколко години с подобна схема, но с друг подход - като обява за работа в jobs. Наглед нормална обява за търговски представител-нещо-си. Отивам и един намазан тип като почна да обяснява, че е работил в най-големите западноевропейски фирми със служебна кола последен модел, но напуснал, за да се захване с тази схема (в случая набираща сила нова социална мрежа, която всеки момент щяла да надмине facebook) и ми стана ясно за какво става въпрос. Едни обещания за коли, десетки хиляди лева на месец да печелиш, чудесии някакви... После естествено обявиха семинар, на който за да участваш трябва да платиш и чао от мен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, grizly написа:

Не че нещо, ама 2019-та мислех, че средно интелигентен човек отдалеч трябва да усеща такива схеми, че предостатъчно е говорено и са от доста време (да не се обижда автора). Мен се опитаха преди няколко години с подобна схема, но с друг подход - като обява за работа в jobs. Наглед нормална обява за търговски представител-нещо-си. Отивам и един намазан тип като почна да обяснява, че е работил в най-големите западноевропейски фирми със служебна кола последен модел, но напуснал, за да се захване с тази схема (в случая набираща сила нова социална мрежа, която всеки момент щяла да надмине facebook) и ми стана ясно за какво става въпрос. Едни обещания за коли, десетки хиляди лева на месец да печелиш, чудесии някакви... После естествено обявиха семинар, на който за да участваш трябва да платиш и чао от мен.

Не те е срам, а можехте да ударите ФБ в земята и да го разорите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, JHONSON & JHONSON написа:

....започват да обясняват, че трябва да си купиш пакет, но инвестираните пари не ги губиш, а остават в акаунта ти като авансирани и не можеш да ползваш временно. Има няколко начина да станеш маркетер, но всички са със закупуване на пакет от 590 лв., 2590 лв. или 10 месеца по 200 лв....

още тука замирисаха чорапите на фараона....

не знам колко льольовци са клъвнали на тая блеснА....

дано не са много....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, grizly написа:

Не че нещо, ама 2019-та мислех, че средно интелигентен човек отдалеч трябва да усеща такива схеми,

Мдаа обаче днешния средно "интелигентен" чиляк няма нищо общо с оня от преди... ...например 15 години. Как да ти кажа ако преди 15 лета хората гледаха предавания като Стани богат, Минута е много, четяха книги и всички бяха навън и общуваха, то днес всико зяпа Бай брадър, Маскирания пелтек, Ужасии в кухнята или както там се казваше и денонощно киснат в кочини като фейсбук, ютуб, тикток и т.н. а повечето и една кнга не са прочели...
Къ да стане?

За протокола мкоето беше обява от вестник също за търговски представител, просто тогава нямаше още Jobs и т.н. и всички търсеха в Позвънете и... не помня вече другия как се казваше, също и обявите в Труд, 24 часа и т.н.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 месеца по-късно...
на 14.12.2020 г. в 12:46, JHONSON & JHONSON написа:

Здравейте на всички, създаването на тази тема е по-молба на пострадали потърпевши. Държа да подчертая че тази тема вече присъства и на други места в интернет пространството с цел да бъдат предпазени колкото се може повече хора.

След като мои познати лично бяха "опарени"от компанията Lyconet реших да направя тема, която има за цел единствено и само да предпази всички потребители на този форум от мошенничествата и измамите на горепосочената фирма и подобни, като предупреждение или съвет за всички, които проявяват интерес към въпросната компания и подобни.

За тези от Вас, които не знаят ще разясня на кратко: Става въпрос за няколко компании под наименованията Lyconet, Cashback, EyeTime, MyWorld и Greenfinity Foundation.
Cashback - предвидена само за потребителите, който пазаруват продукти или услуги в партньорската мрежа на CashBack посредством безплатна регистрация, отстъпките са между 1 и 5% чрез натрупване, а на всеки 10 лв. получавате автоматично средствата си по банков път. Начините на пазаруване са няколко, а именно, чрез: маркиране на карта (пластика), хартиен ваучер или електронен ваучер. За картата е ясно, в обекта я маркират и системата отчита, че си пазарувал. Хартиения ваучер се поръчва и идва до адрес чрез куриер, а електронния ваучер се плаща с дебитна/кредитна карта, като получаваш код който следва да бъде маркиран на касата при плащане.
Lyconet - предвидена за бизнес (маркетери) имащи за цел да развият бизнес.
Останалите 3 и ред други са с рекламна цел и благотворителност.

Бях на няколко семинара преди да започне всичко. Там обясняваха, как даваш на потребителя една безплатна карта и когато потребителите пазаруват си получават % отстъпка, а ти в същото време като маркетер имаш възможност да печелиш от това, защото им разширяваш потребителската мрежа. До тук всичко е наред. Клиента си получава отстъпката, но има и много отрицателни страни:
- някои от обектите си нямат и идея за CashBack и че са техни партньори, а други големи обекти са с хартиени ваучери и когато искаш да поръчаш ти обясняват, че няма налични и трябва да чакаш (колко не е ясно) и освен това трябва и да си на адрес, защото ги доставя куриер.

Всеки семинар започва с това как правиш добро на всички потребители, като им подаряваш карта за да използват отстъпките (спор няма, така е), което до някъде е така, но голяма част от обектите вече имат собствени карти и отстъпката, която предлагат е далеч по-голяма от масовите 1-2%, които дават от CashBack. Ако се направи сметка, с текущите обекти можеш да пестиш между 20 и 40 лв. на година.

След това семинара продължава по темата как да станеш маркетер и започват да обясняват, че трябва да си купиш пакет, но инвестираните пари не ги губиш, а остават в акаунта ти като авансирани и не можеш да ползваш временно. Има няколко начина да станеш маркетер, но всички са със закупуване на пакет от 590 лв., 2590 лв. или 10 месеца по 200 лв., като парите за пакета ти влизат в акаунта като авансирани. Ето и как получаваш авансираните пари обратно по сметката: когато регистрираш потребители и пазаруват при партньорите на CashBack, те освен отстъпката получават и т.нар shopping points, който могат да бъдат използвани за специални намаления (такива няма в България), но да предположим, че имаш потребители и те вече пазаруват. Ако потребителите ти генерират 10 shopping points ти получаваш, част от авансираните си пари по банков път, като 1 SP = 1 eur т.е. получаваш 20 лв. печалба от това, че имаш мрежа която пазарува и използва отстъпките. Всичко е почти прекрасно до тук?

За да получаваш обаче доходи ти трябва мрежа, която пазарува и същата тази мрежа да прави по минимум 50SP общо / месечно, като това ти гарантира, че ще си със статус "Активен маркетер", а по този начин ще имаш право да получаваш грубо казано приходи от системата. В противен случай не си активен и не получаваш нищо, но пък от Lyconet са предвидили способ да бъдеш активен, като сам си закупиш 50SP = 50 euro или 100 лв. всеки месец. Ето и пример: за да си активен маркетер за 4 месеца ти ще заредиш 4 х 100 лв. = 400 лв. и освен статуса си като активен маркетер ще получиш и 400 лв. като авансирани пари в тяхната система, а когато мрежата ти пазарува, тези пари ще ти се освобождават и ще ги получаваш по банков път.

Сега интересния момент, за да достигаш 50 SP всеки месец без да плащаш пари ти трябва мрежа от потребители, както вече споменах, а въпросната мрежа да генерира на месечна база 50 SP, което е приблизително 10 000 лв. оборот. С текущите обекти е почти невъзможно, а стимула към потребителя от 1-2% да го прави е убийствен. Това е и причината потребителите да не проявяват интерес към услугата.

Семинара продължава в още по интересен етап, в който тотално се забравя за потребителите и се набляга над това да регистрираш маркетери под теб. За всеки маркетер получаваш комисионна от 100 лв. и когато неговата мрежа пазарува получаваш сбора от натрупаните SP, но не като способ за освобождаване на авансираните пари (защото всеки негов потребител е ин-директен), а като сума, която се умножава по коеф. 0.02 eur, което за 50 SP = 1 euro Или казано по друг начин, когато мрежата на маркетерите под вас генерират сумарно 50SP = 10 000 лв. оборот Вие получавате 1 евро. На Вас ще оставя сметката колко оборот трябва да генерира собствената ти мрежа + мрежата на тези под теб, че да превъзмогнеш тези 100 лв. на месец, защото в противен случай се водиш като не активен.

Следва още по интересната част над която се набляга също толкова много, а именно да си купуваш т.нар клауд пакети. Самите пакети са около 12 и всеки от тях струва около 1200 лв., когато си закупиш такъв пакет получаваш част от сумата, като авансирани пари в профила си, а компанията използва средствата за развитието на различни проекти. След 48 месеца започваш да получаваш около 100SP месечно, като възнаграждение, че си инвестирал в техни проекти.

Най-нашумелите пакети са отново месечни 200 лв. / месец, като не трябва да се прекъсват за 10 месеца, което означава сумарно 2000 лв., а за тях получаваш 1/10-та клауд всеки месец, а на 10-тия получаваш целия клауд, който започва да изплаща след 48 месеца и отново имаш авансиран капитал, който без потребители няма как да си върнеш.

За да развиеш бизнес и да си докарваш приличен месечен доход ти трябва мрежа от клиенти, маркетери и регистрирани търговски обекти. Както вече споменах за да освободиш 100 лв. от месечните вложения ти трябват 10 000 лв. и ако предположим, че мрежата ти е генерирала 10 000 лв. този месец и си получил 50SP (статус активен маркетер) и мрежата ти е генерирала още 10 000 лева ти ще получиш точно 1 евро, което от своя страна изглежда като непосилна задача да получаваш някакъв смислен доход от цялата история, но от друга страна ако имаш 10 маркетера под теб и всеки от тях си зарежда месечна такса 100 лв. за да бъде всеки от тях активен = 500 лв. или 250 SP, който ако трябва да генерираш от потребители са 50 000 лв. от пазаруване.

Умишлено до момента не споменах, че като маркетер освен да регистрираш потребители, които да пазаруват и маркетери, които да развиват собствена мрежа можеш да регистрираш и търговски обекти. Те от своя страна ти носят SP, а сбора от тях ти освобождава авансираните пари. За търговски обекти се говори най-малко и ако човек се замисли малко вижда, че на семинарите изобщо не са им приоритет обектите, а да има повече маркетери, който да купуват всеки месец SP и различни пакети.

Има още куп други неща, но смятам, че обобщих най-важните части и като заключение бих направил следното: Цялата система е уж е предвидена за потребителя, а той няма никакъв стимул да я използва, защото отстъпките варират основно между 1 и 2%, което дори и на годишна база е супер смешна сума.

За да развиваш бизнес ставаш маркетер и трябва да се справиш с непосилната задача да намериш достатъчно потребители, които биха използвали системата редовно, че да успееш поне авансираните средства да си получиш.

Повечето хора решили да се занимават с Lyconet и CashBack след един период от 10-12 месеца разбират, че потребителя няма интерес към такава отстъпка и просто приключват, защото следва авансираните средства да стават все повече и е невъзможно да бъдат получени обратно, а компанията никога няма да ги върне. В крайна сметка оставаш с едни грубо 4-5 000 лв. авансирани освен ако не си си купувал клаудове и други щуротии, а за да бъдат получени обратно мрежата ти трябва да генерира 2500 SP или казана по друг начин да генерира 500 000 лв. оборот в търговските обекти на CashBack, а 2500 sp = 2500 euro или 5000 лв. от вашите авансирани пари.

За мен това е изпипана пирамида отвсякъде и нищо повече.
Нека всеки сам си направи сметката, до колко това е възможно и струва ли си усилията преди да започне изобщо.

Здравей искам да споделя че вече и с мен се свързаха хора от този проект споделих на приятели и те не ми повярваха на това цялото нещо затова намериха тези форуми  и ми ги показаха говорих със човек който е много навътре в нещата и му обясних всичко което съм чел и той ми отговори много точно и надъхващо да не вярвам на вас и на другите които се опитват да предпазат хора като мен и още много други които тепърва ще научат за това цялото нещо и искам да разбера дали всичко това е лъжа и ако в лъжа да достигне до много колкото се може повече хора помагайки и аз затова ако си съгласен искам да направим една среша онлайн аз ти и човека който е навътре в нещата и искам неудобните въпроси които имаш към него за този проект да му ги зададеш и той сам да отговори мисля че много хора ще искат да разберат какво се е случило на самия разговор и да го напишем независимо колко време ще ми отнеме със цел да предпазим възможно най-много хора 🙂 надявам се да се съгласиш ще следя отговорите и при интерес ще ти дам контакт за връзка да се разберем как ще се случат нещата благодаря 🙂

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 часа, Zht написа:

Здравей искам да споделя че вече и с мен се свързаха хора от този проект споделих на приятели и те не ми повярваха на това цялото нещо затова намериха тези форуми  и ми ги показаха говорих със човек който е много навътре в нещата и му обясних всичко което съм чел и той ми отговори много точно и надъхващо да не вярвам на вас и на другите които се опитват да предпазат хора като мен и още много други които тепърва ще научат за това цялото нещо и искам да разбера дали всичко това е лъжа и ако в лъжа да достигне до много колкото се може повече хора помагайки и аз затова ако си съгласен искам да направим една среша онлайн аз ти и човека който е навътре в нещата и искам неудобните въпроси които имаш към него за този проект да му ги зададеш и той сам да отговори мисля че много хора ще искат да разберат какво се е случило на самия разговор и да го напишем независимо колко време ще ми отнеме със цел да предпазим възможно най-много хора 🙂 надявам се да се съгласиш ще следя отговорите и при интерес ще ти дам контакт за връзка да се разберем как ще се случат нещата благодаря 🙂

Е този форум не ти ли стига или имаш излишни 3000 лева.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, Емил Костов написа:

Е този форум не ти ли стига или имаш излишни 3000 лева.

Братле явно не си разбрал какво искам да кажа та сега ще ти обясня малко по простичко предполагам че ще е някоя врътка  по това което четох но искам Георги ако това му е истинското име не знам да се свържа с него по някакъв начин и да  направим тройна среща аз не съм се набутал и няма и да се набутам както са направили други хора които не са знаели искам тези неудобно въпроси които така и не са били разрешени на тези срещи да му ги зададе да чуем тези какво ще отговори и той защото този въпросният човек Георги от този форум е навътре в нещата и знай как да му задава въпроси и да разобличим колкото се може повече  тази цяла схема и да я разкажем понеже след тези форуми разговарях с човек от Македония който е започнал всичко това и ми обясни много неща сигурно лъжи но аз така и не му повярвах но ще има много други които ще му повярват а колкото повече информация намерим от самият него(Македонец започнал този бизнес в България) толкова по-добре за хората които тепърва ще пострадат 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Zht написа:

Братле явно не си разбрал какво искам да кажа та сега ще ти обясня малко по простичко предполагам че ще е някоя врътка  по това което четох но искам Георги ако това му е истинското име не знам да се свържа с него по някакъв начин и да  направим тройна среща аз не съм се набутал и няма и да се набутам както са направили други хора които не са знаели искам тези неудобно въпроси които така и не са били разрешени на тези срещи да му ги зададе да чуем тези какво ще отговори и той защото този въпросният човек Георги от този форум е навътре в нещата и знай как да му задава въпроси и да разобличим колкото се може повече  тази цяла схема и да я разкажем понеже след тези форуми разговарях с човек от Македония който е започнал всичко това и ми обясни много неща сигурно лъжи но аз така и не му повярвах но ще има много други които ще му повярват а колкото повече информация намерим от самият него(Македонец започнал този бизнес в България) толкова по-добре за хората които тепърва ще пострадат 

Знам какво искаш да кажеш или направиш, въпросът е защо някой да се опитва да прави срещи и клипчета. То се вижда, който иска да мисли, който не иска ще се опари. Загуба на време е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Емил Костов написа:

Знам какво искаш да кажеш или направиш, въпросът е защо някой да се опитва да прави срещи и клипчета. То се вижда, който иска да мисли, който не иска ще се опари. Загуба на време е.

И си прав и не си. Света вече е пълен с идиоти на които дори да завреш истината в лицето няма да я видят и ще се вържат на всяка такава простотия като описаната в заглавния пост.
В този смисъл, може би едно видео с това как оня вътрешния пелтечи на неудобните въпроси може да спаси все някой от този капан.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bubbles написа:

И си прав и не си. Света вече е пълен с идиоти на които дори да завреш истината в лицето няма да я видят и ще се вържат на всяка такава простотия като описаната в заглавния пост.
В този смисъл, може би едно видео с това как оня вътрешния пелтечи на неудобните въпроси може да спаси все някой от този капан.

Нали се сещаш, че такова видео ще бъде в youtube или в някоя друга подобна платформа и троловете ще направят всичко възможно да опровергаят този, които се опитва да посочи истината. Примери вече има предостатъчно. Ти сам го каза, че въпреки да покажеш на някой идиот истината в очите, той няма да я види, даже ще бъдеш обвинен след това, че си го притеснил. Но пък щом постващият има такъв мерак нека да опита. Аз съм се отказал да се опитвам да показвам истината. Да, вероятно натрапвам моето мнение. Нека да се пробва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...