Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Не е само тук, чвно. В централна Италия (Емилия Романа) е страшно. Има и жертви вече!

Ужас значи.......

П.С.  Супер дупер хакера пак почна смешките

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 6 минути, petie1 написа:

Ужас значи.......

Виж снимките и жидеото от тук. Това е Имола - по средата м/у Милано и Анкона..... Утре щяхме да тръгваме за натам....

• Автор
преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Виж снимките и жидеото от тук. Това е Имола - по средата м/у Милано и Анкона..... Утре щяхме да тръгваме за натам....

Извадили сте късмет значи :(

преди 1 минута, petie1 написа:

Извадили сте късмет значи :(

Половин година го планираме това пътуване през Италия и Франция....билети за състезанията, резервации в къмпинг....абе...тъпо стана.

преди 2 минути, evogen написа:

А добър ви вечер.

Привет привет, гледам дракони ще прелитат насам, а нейно височество май я болят зъбите...
Как сте иначе? :)

преди 1 минута, Bubbles написа:

Привет привет, гледам дракони ще прелитат насам, а нейно височество май я болят зъбите...
Как сте иначе? :)

Привет аз бива. Преди малко се качих горе щото до одеве висях в избата и сега ще скокна, да си взема цигари и някоя друга биричка, щото забравих преди малко. И като се върна мисля да отворя захранването да го почистя профилактично.

Имам един въпрос относно правенето на поръчки от еМАГ.

Различните продукти имат различни периоди на доставка. На всеки продукт пише, примерно, "Доставка до 2 дни", "Доставка до 3 дни", "Доставка до 8 дни" и т.н...

Какво означава това? Например, "до 8 дни" означава всеки момент, който е изминал след извършването на поръчката, но все още не са минали 8 дни. В този ред на мисли, дори и 5 минути е "до 8 дни".

Не разбирам какво точно имат предвид от еМАГ. Преди 6-7 дена направих поръчка, която все още се показва като само регистрирана, но не и изпратена.

Сигурно под "до 8 дни" имат предвид, че трябва да минат най-малко 8 дни, преди изпращането на поръчката, а не че поръчката ще бъде изпратена в срок до 8 дни? Може ли някой да ми обясни?

преди 1 час, NewRedDragon написа:

@Bubbles, има ли някой оператор из френско, дето да предлага предплатени SIM за мобилен нет - без договри и т.н. Примерно за 1 седмица? 

Не знам как да търся в гъглето..... на тоя език. И какви са горе долу цените, ако има?

SFR, има ги в магазините на гарите, можеш и направо от офис, ако не я регистрираш е активна един месец и загива безкрайно.

Ако решиш да презареждаш става и онлайн : https://recharge.fr или ако си я регистрираш през профила на сайта им и май също ставаше и през приложението SFR et Moi.

преди 6 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Различните продукти имат различни периоди на доставка. На всеки продукт пише, примерно, "Доставка до 2 дни", "Доставка до 3 дни", "Доставка до 8 дни" и т.н...

Какво означава това? Например, "до 8 дни" означава всеки момент, който е изминал след извършването на поръчката, но все още не са минали 8 дни. В този ред на мисли, дори и 5 минути е "до 8 дни".

Не разбирам какво точно имат предвид от еМАГ. Преди 6-7 дена направих поръчка, която все още се показва като само регистрирана, но не и изпратена.

Сигурно под "до 8 дни" имат предвид, че трябва да минат най-малко 8 дни, преди изпращането на поръчката, а не че поръчката ще бъде изпратена в срок до 8 дни? Може ли някой да ми обясни?

Кой от 20те профила пита този въпрос? 

Ти си? Кой пита?

• Автор
преди 16 минути, NewRedDragon написа:

Половин година го планираме това пътуване през Италия и Франция....билети за състезанията, резервации в къмпинг....абе...тъпо стана.

Ами то не зависи от хората за жалост

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Кой от 20те профила пита този въпрос? 

Ти си? Кой пита?

За какви 20 профила говориш, няма идея.

Аз съм си аз - потребител с псевдонима "LittleGoldenPiggyBanks101".

Не разбирам смисъла на въпросите, които задаваш.

преди 7 минути, Bubbles написа:

SFR, има ги в магазините на гарите, можеш и направо от офис, ако не я регистрираш е активна един месец и загива безкрайно.

Ако решиш да презареждаш става и онлайн : https://recharge.fr или ако си я регистрираш през профила на сайта им и май също ставаше и през приложението Moi et SFR.

Мерси! Разбрах горе долу. За седмица ще ми трябва.....после не се интересувам. Те в къмпинга казават, че имало безплатен WiFi в цената, ама за всеки случай :) 

преди 4 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Нещото, което си поръчал, има информация за търговеца. Звъниш на търговеца, както ти каза вече @NewRedDragon

преди 4 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Защо отново питаш? Искаш да ти се повтаря 1000 пъти ли?

https://www.emag.bg/help/kak-da-namerq-stranicata-na-targoveca/

Kolichka-1024x254.png

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Мерси! Разбрах горе долу. За седмица ще ми трябва.....после не се интересувам. Те в къмпинга казават, че имало безплатен WiFi в цената, ама за всеки случай :) 

Ако ще ползваш интернета гледай да си вземеш пакет за презареждане с мегабайти, защото ако си вземеш просто кредит доникъде няма да стигнеш.
Разгледай видовете ваучери на сайта който ти дадох горе.

А да не забравя пакета с предплатената карта се казва SFR La carte д не се чудиш как да им обясняваш какво търсиш ако не ти е близък френския. :)

преди 1 минута, Bubbles написа:

Ако ще ползваш интернета гледай да си вземеш пакет за презареждане с мегабайти, защото ако си вземеш просто кредит доникъде няма да стигнеш.
Разгледай видовете вайчери на сайта който ти дадох горе.

Да, схванах. Линка ми беше ценен! Утре ще извикам племенника да превежда. Ще ползваме само интернет, и то ако се наложи. Поне знам, какво да питам на рецепцията на къмпинга, беше основното. В петък, поемаме към Ница :) 

ПС: По скоро м/у Кан и Ница - някакъв къмпинг Antibes Cedex

преди 46 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Рутерът ти е задържан за отстраняване възможността "безплатен интернет".

преди 36 минути, АСПЕКТ написа:

Звъниш на търговеца, както ти каза вече

И аз му писах в началото, нооо...ще трябва да звъни, да се набутва...😎
Но от друга страна, при положение, че е декларирано, че доставката ще е след 8 дни, се губи смисълът от звъненето.

преди 37 минути, Raze написа:

GPT-то веднага го позна, само му написах въпроса, който е зададен в темата.

Не ми беше идвало на ум да търся филм по описание с GPT-то, но взе че се получи и откри филм който търся от сума години, благодаря за идеята. :)

За който е любопитен, това е филма :

Минах през фронта в другото отдление ,раутата е леле мале или както каза @lebelлеле како ,та отивам да гледам Йълдъзката и туй то :speak:

преди 2 минути, evogen написа:

Май са гладни :speak:

eating-hungry.gif

преди 26 минути, AAUUXX написа:

Минах през фронта в другото отдление ,раутата е леле мале или както каза @lebelлеле како ,та отивам да гледам Йълдъзката и туй то :speak:

Май са гладни :speak:

eating-hungry.gif

Гладни не гладни криза е. Ярмата е скъпа.:lol6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.