Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 13 минути, lebel написа:

Да поосъвременим Емил-Ванчо...

spacer.png

И мноо не се прай на футболистче (@vlado1985, че се сещам за едно виртуално образче (от един друг форум), на което мноо ми мязаш (немаме съвпадение де) некак по съдба, късмет... де да знам к'во е... освен сладкодумие...  та той разправяше (а май и аз съм го разказвал тук), отишъл за водка в ена поледица, па на връщане неква черна котка се наканила да му пресече пътя, па замахнал с крак, па се лъзнал, па паднал, па и си счупил водката... и се отървал само с това де.

А са сериозно - отиди да ти видят счупеното как стои, че като тръгне накриво, ше трее да се чупи пак.

Аааа другата седмица в четвъртък ми казаха да отида да ми направят снимка и да ме видят. А сега се обличам ама едвам едвам щото трябва да се видя с един доктор на който рано сутринта му намерих номера и ми запази час човека и от там хуквам към битака да видя какво има и кой е там.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 23 минути, lebel написа:

Да поосъвременим Емил-Ванчо...

Ъ, сегинкъ нъ сериозну: 

cover.jpg?1686227231 Ко речи, ъ? :) 

преди 45 минути, AAUUXX написа:

@АСПЕКТ в Германия се говори за напускане на ЕС от Алтернатива за Германия ,ако вземат властта ще поискат реформа в ЕС по отношение на емигрантите и ако не стане дават заявка за напускане на ЕС ,вярно ли е или само слух това?

Да, вярно е и задължителна казарма. Спиране на помощите на бежанците,... 

преди 29 минути, dioib написа:

Ъ, сегинкъ нъ сериозну: 

cover.jpg?1686227231 Ко речи, ъ? :) 

В Германия както винаги имат си друго име. Не е Емил, а Михаил. Не знам защо.

преди 1 час, Ding - Dong написа:

Баба чака с нетърпение това.

Запали ли печката да доди баба да се сгрее ,да и направиш кафе с райбер?

Old Lady Dancing GIF by Mattiel

Изчезни бе трол сплескан!

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Да, вярно е и задължителна казарма. Спиране на помощите на бежанците,... 

В Германия както винаги имат си друго име. Не е Емил, а Михаил. Не знам защо.

Щото вече дали има германци в Германия или вси са немци? Отделно, че те самите се смятат за дойче веле. ;) 

По моему повечето вече са Майкъл, а не Михаил ил Емануил. ;) 

преди 1 час, vlado1985 написа:

Аааа другата седмица в четвъртък ми казаха да отида да ми направят снимка и да ме видят. А сега се обличам ама едвам едвам щото трябва да се видя с един доктор на който рано сутринта му намерих номера и ми запази час човека и от там хуквам към битака да видя какво има и кой е там.

Абе... аз не съм мноо по съветите (нито ти ще изживееш моя живот, нито аз - твоя), еле па по непоисканите, ма понеже си пич, а от друга страна често казваш "доктора ми каза да ида, ама аз не отидох... одих при попа"... та викам да понатисна и аз... неколко пъти.

А оня пич с водката и котката беше мноо готин. И абсолютен уникат. Между другото беше (и надявам се още е) АйТи, не се eбaвaм. И ем 'се му се случваха некви щуротии, ем ги разказваше увлекателно, с приятно чувство за самоирония. Притежаваше и трите основни определящи истинското чувство за хумор (поне според мен) - да се шегуваш с другите (тук всички сме на висота), да носиш на майтап и да можеш да се майтапиш със себе си. Има и други, но тия са основните.

Та, помня мноо негови случки/разкази, но ще илюстрирам житието му само с още две:

Разправяше, че една вечер си 'зел некъф дюнер и "схрупал" неква гайка. Дюнерджиите му предложили друг, но пичът гордо отказал, аргументирайки се, че болтът не му трее.

И пак прибирайки се на градус неква късна вечер, понечил да ритне нещо, не го улучил (беше върл фен на Барса, сигурно има връзка... както му казах и тогава), а кецът му излетял и се закачил между стена и некъф климатик на добра височина. Та се прибрал с един, а другия успял да си прибере чак след два-три дни... ако съм запомнил правилно.

Са... и двете, сами по себе си, не са некви екстремални преживявания, но честотата... честотата беше плашеща. Ежедневието.

преди 1 час, dioib написа:

Предните лапи не съ съществени за пазене на равновесие при придвижване. :) И с една ръкъ мое дъ се храни. ;) 

Сегъ е ред да поръпти по софтуеръ фо крътунътъ си. :) 

За вси останало ... ке боли до време ... ;) иначе винаги може да му се намести, ако му прави болка и де се вика страда. :) 

Зъ дръг път дъ знае: кЪРЪМИ со вериги ил шипове. :) 

Емил-Ванчо позволи да му гипсирам ената ръчичка в знак на съпричастност със сайбията. Иначе каза, че целия да го гипсирам (като един известен папагал, който бил навит целия да го оскубят, само и само да види "тази" поза) пак ше яде кабели. Такава му била диетата. А и имал чувството, че сайбията всъщност му се кефи. И си поръчва кабелите само от места, които фигурират в годишния Michelin Guide.

преди 13 минути, lebel написа:

папагал

Ко викаш ... папагал, папагал, мъ прави мусъкъ. :) = Сега явну чекъш ..ъъъъ ... съ иятъ дъ гу научи на мусъкъ и ке разкъвиш ли въ? :) 

Недей тъй ве чуек ... :) Бъгът е милостиф ... :) = Не кръкне, дъ къкри фо къзънъ ... :) 

Ай къ изгъсни агнету ке изкопваме ъгнешкуту ... ;) И ке пъдне пръзнувъне, но до тугинкъ ... ке разчитъми на "къщъ за гости". ;) 

п.п. Подробности за облак под земятъ не дава ... :) Видното е едно, но никой не знае подробности за къде ке е ... :) = Въпрос на сигурност е и друго не ке споделя ... :) 

Не съм убеден, че схванах напълно дей съспенса, но за 'секи случай... ше кажа ено "да" (дано не се прекарам), че "не"-то винаги иска (за разлика от мен) мноо обяснения.

• Автор

Ванчо

Ratatouille_Emile.png

преди 38 минути, IvanKirov написа:

Изчезни бе трол сплескан!

После се оплакваш, че те обиждат.

преди 16 минути, lebel написа:

(дано не се прекарам)

То не-то е тоже да .. :) = Все ще е в правата посока. ;) 

Принципно би следвало да знаеш за катализаторите, а така също и за неутралните материални елементи. :) 

= Аз правя само анализа, а кой ще направи синтеза = не е в моите правомощия! :) 

Успех и прощавай!  

преди 1 минута, dioib написа:

То не-то е тоже да .. :) = Все ще е в правата посока. ;) 

Принципно би следвало да знаеш за катализаторите, а така също и за неутралните материални елементи. :) 

= Аз правя само анализа, а кой ще направи синтеза = не е в моите правомощия! :) 

Успех и прощавай!  

Няма за какво. Успех и на теб!

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Малък ... за иванушку => Ф другом теме .. но без меме ... :) 

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Е кво да го правя тоя лумпен? Специално си регнал ник, да ме спами в спама, с някакви тъпотии. 

За псуване си е това!

преди 2 минути, Ding - Dong написа:

Баба обича когато и говориш така :hush:

grandma GIF

Като ти сипя подобаващо, тичате да се сополивите на госпожата, щото сте хартисали, безсмислени чичаци без работа!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Като ти сипя подобаващо

Сипи бармане до горе да забравя пералното твое ....:singer:

old woman dancing GIF

как е настроението днес?

в бгмама мернах едно коте ама не е нашето :rolleyes:

преди 9 минути, buldak написа:

как е настроението днес?

в бгмама мернах едно коте ама не е нашето :rolleyes:

То, нашето си е тук, но с нов акаунт - неизвестен на на всеки.

преди 7 часа, цър-вул написа:

Българинът е оцелял, защото това е било неизменна част от трапезата му, редом курмита и бобеца. 

Нищо, че кардиолозите я анатемосват.

Да анетемосват колкото си искат :) Аз да си "жарна" няколко резенчета сланинка с черве пиперец, пък......:cheers:

• Автор

Ааа таз яко подпали.... :)

• Автор
преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Коя бе?

Ам Валкирия1 в темата за Палестина

преди 3 часа, Колев 74 написа:

То, нашето си е тук, но с нов акаунт - неизвестен на на всеки.

Аа даже реагирал на будлак :)

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Аз да си "жарна" няколко резенчета сланинка с черве пиперец

Има вариант да ги залееш и със зелева чорбица и праз...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.