Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
преди 2 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Нито една от заплахите, които ти (или който и да е друг), си отправил към мен, не е осъществена.

Знам, че не можеш да ме нараниш и биеш; ти си силен само като си зад екрана.

И отново ти казвам, не ме е страх от клавиатури биячи.

5gx2nh.jpg

IMG-20230513-153011.jpg

Сега нова дума ли научи?

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 2 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Смей се, смей се... Само имай предвид, че който се смее последен, се смее най-добре. :)

Който се смее последен не е разбрал вица.

Който се смее последен, най-бавно е схванал. 

• Автор
преди 3 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Смей се, смей се... Само имай предвид, че който се смее последен, се смее най-добре. :)

Грухи Биоса клоун номер две на Калдата

преди 5 минути, petie1 написа:

Че не мож си настрои БИОСА

Отново ми се подиграваш за БИОС-а? Ти все още ли не си разбрал, че няма как да активираш дадени настройки, ако тези настройки НЕ СЪЩЕСТВУВАТ?

Няколко пъти ти бях показал снимки на БИОС-а, а ти така и не успя да покажеш настройките, за които твърдиш, че съществуват.

В крайна сметка стана ясно, че моя БИОС не разполага с настройките, които биха оправили ACPI грешките, породени от несъвместимости с ядро 5 (Линукс).

• Автор
преди 2 минути, NewRedDragon написа:

По скоро комедия :) 

Да с Грухи Биоса, ето ви още една смешка... Щял да налива пари в техника и види ли щял да прецака мултимилионерите

преди 1 минута, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

В крайна сметка стана ясно, че моя БИОС не разполага с настройките, които биха оправили ACPI грешките, породени от несъвместимости с ядро 5 (Линукс).

Ами смени го тоя одъртял лаптоп, де. За 2 000 лв ли си?

преди 1 минута, petie1 написа:

Да с Грухи Биоса, ето ви още една смешка... Щял да налива пари в техника и види ли щял да прецака мултимилионерите

Това докато ме нямаше ли го е казал? :giggle1:

преди 3 минути, petie1 написа:

Кога съм казал, че ще "наливам пари в техника да прецакам мултимилионерите"?

• Автор
преди 1 минута, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Отново ми се подиграваш за БИОС-а? Ти все още ли не си разбрал, че няма как да активираш дадени настройки, ако тези настройки НЕ СЪЩЕСТВУВАТ?

Няколко пъти ти бях показал снимки на БИОС-а, а ти така и не успя да покажеш настройките, за които твърдиш, че съществуват.

Колко пъти да вадя снимките и да показвам и доказвам че нямаш проблеми с ядро 5?

Забелязахте ли новия потребител който ни чете как се казва? :D

преди 6 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Като ти е стар комп, ядрото ти е виновно. Дъното ти не поддържа ACPI.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Ами смени го тоя одъртял лаптоп, де. За 2 000 лв ли си?

Не е нужно да го сменям. В момента не ползвам версия на Линукс, която е с ядро 5. Използвам Линукс 20.3, за да може да използвам Линукс софтуер, който не върви на други операционни системи.

Машината Линукс я използвам за строго специфични цели, а не за основна работа. Проблемът с ACPI грешките е решен отдавна, преди много месеци.

• Автор
преди 1 минута, Звяра!!! написа:

Това докато ме нямаше ли го е казал? :giggle1:

Аха давал бил 500 лв за рутер и друга техника за да прецака доставчиците на нет

току-що, Звяра!!! написа:

Забелязахте ли новия потребител който ни чете как се казва? :D

Да. Трябва обаче да напише нещо от новия си профил @LittleGoldenPiggyBanks101, че не можах точно да му хвана адреса

• Автор
преди 2 минути, Bubbles написа:

Я пак? 570468282d5ce15d740106535b61f533.gif&q=0

Ами а де и аз се търкалях от смях

преди 2 минути, petie1 написа:

Колко пъти да вадя снимките и да показвам и доказвам че нямаш проблеми с ядро 5?

Колко пъти да ти вадя линка към темата в официалния форум на Linux Mint, където е показано и доказано и обяснено, че проблема е от новото ядро?

преди 1 минута, Bubbles написа:

Току що, нечия майка нещо...

Някой негов фен ще е сигурно! :D

току-що, petie1 написа:

Аха давал бил 500 лв за рутер и друга техника за да прецака доставчиците на нет

Ми то затова спира интернета в Берковица. До стената! mitraille07.gif&q=0&b=1&p=0&a=1

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.