Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Суши.

без уши

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 21 минути, Sliderum2 написа:

Ни моа го въпроизведа туй.

Аз мога, ма "суши"-то се напира за "шуши".  Старото "Петър плет плете, по три пръта преплита. Плети Петре плета!" ми е некак по-лесно.

ааа, и "Крал Карл и Кралица Клара крали кларнети" е гадно (и докато го пишех, го сбърках) и без разните добавки в края (като "от кралската кларнетаджийница", примерно). 

преди 6 часа, petie1 написа:

Че "сглобката" е хвани единия претрепи другуя е вярно ама воените да пишат учебници още не са сглупили да решат хихи

Добро утро

Абе като гледам какво ни карат да преподаваме, да ги пишеше МО по-зле нямаше да справят.

преди 11 минути, lebel написа:

Аз мога, ма "суши"-то се напира за "шуши".  Старото "Петър плет плете, по три пръта преплита. Плети Петре плета!" ми е некак по-лесно.

ааа, и "Крал Карл и Кралица Клара крали кларнети" е гадно (и докато го пишех, го сбърках) и без разните добавки в края (като "от кралската кларнетаджийница", примерно). 

Обожвам скороговорките и съм много добър в казването им.
Любимата ми е : Сако си сака, сака на Сака, но сако не сака да сака сака на сака.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Интересна тема.

почти ме нави да ида на врачка и да я питам за какво идвам и с кой смятам да говоря

ако познае, ще работим заедно

преди 1 минута, Kiеli написа:

почти ме нави да ида на врачка и да я питам за какво идвам и с кой смятам да говоря

ако познае, ще работим заедно

Звъни се на врата.
Женски глас отвътре - Кой е?
Мъжки глас отвън : Ебаси врачката!

намерих още по-интересно четиво

https://www.bg-mamma.com/?topic=176062

--

и като стана дума за странности един познат разваляше телефони

преди години бяхме на баира с един приятел и този познат и то там дето джан джун няма никой

изкарвам аз телефона един самсунг от тия с копчета и тоя вика за познатия (Марин) "той тоз разваля телефони"

викам ко се бъзикаш и хоп тела ми бъгна, натискам, натискам копчета, а то седи като замръзнало

а дотогава откакто го бях взел не беше правил проблем

и този приятел ми вика "видя ли?"

като Марин се отдалечи малко и телефона ми "захапа" дет се вика

преди 7 минути, Kiеli написа:

намерих още по-интересно четиво

https://www.bg-mamma.com/?topic=176062

--

преди години бяхме на баира с един приятел и този познат и то там дето джан джун няма никой

изкарвам аз телефона един самсунг от тия с копчета и тоя вика за познатия (Марин) "той тоз разваля телефони"

викам ко се бъзикаш и хоп тела ми бъгна, натискам, натискам копчета, а то седи като замръзнало

При мен редовно се случва. Вече свикнах.

преди 2 часа, Bubbles написа:

Абе като гледам какво ни карат да преподаваме, да ги пишеше МО по-зле нямаше да справят.

Обожвам скороговорките и съм много добър в казването им.
Любимата ми е : Сако си сака, сака на Сака, но сако не сака да сака сака на сака.

И във Франция ли е толкова зле образованието, както е в Берлин? Тука нямам думи да опиша, каква простотия е образованието. Може би, само в България го оборва по простотия. Но двете взаимно различно по простотия.

Може би заради това.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Болонски_процес

Мен Грухи ме научи, на една скоропоговорка - BIOS - SOIB - ISOB - BOSI - SIOB - BSIO - OSIB

преди 9 минути, Kiеli написа:

Може да има много силна енергия и затова телефоните да замръзват. И около мен така замръзват ама не телефони, а хора. Като ми видят красотата и най-вече гза и се препарират. Като в кататония са.😆

преди 2 минути, Mediterranean написа:

Може да има много силна енергия и затова телефоните да замръзват. И около мен така замръзват ама не телефони, а хора. Като ми видят красотата и най-вече гза и се препарират. Като в кататония са.😆

И жените ли?

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

При мен редовно се случва. Вече свикнах.

И във Франция ли е толкова зле образованието, както е в Берлин? Тука нямам думи да опиша, каква простотия е образованието. Може би, само в България го оборва по простотия. Но двете взаимно различно по простотия.

Може би заради това.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Болонски_процес

Поголовно е, Германия, Франция, България, Испания...
Изпростяването върви с пълна сила, след 20-30 години живот и здраве не ми се мисли какви люде ще се разхождат по земята и ще отглеждат деца.

преди 3 минути, Mediterranean написа:

Да, и кучетата също.

аз имах котка

мир на праха му, нищо не го плашеше

ако се бяхте видяли най-много ти да замръзнеш :D

преди 2 минути, Mediterranean написа:

960x540.jpeg?timer=1677330263

замръзнах! :snowflake:

преди 1 минута, Kiеli написа:

аз имах котка

мир на праха му, нищо не го плашеше

ако се бяхте видяли най-много ти да замръзнеш :D

Преди години дъщеря ми домъкна тримесечно-некъде диваче-котараче.

Като поотрасна на година, пазеше периметъра на вилата като фурия и всички околни кучета предпочитаха да не се занимават с него, а да се отдръпнат.

Фурия, макар и дребен.

Но преди това ние с него се учихме у дома на бой; накрая трябваше да слагам ръкавици на заварчик.

Ни моа :lol6:

370277683_10228005637138606_9068720043012107961_n.jpg

Е те Нетфак 

103608273-1588534197991067-3425937935109

преди 12 минути, Mediterranean написа:

960x540.jpeg?timer=1677330263

преди 5 часа, petie1 написа:

И бърка МО и МОН хихи

...

Не му придиряй са на Димитрон. Цялото му внимание е ангажирано с осъзнаването на плашещата бройка полове и намирането в нета на достатъчно количество илюстриращи ги снимки от прайдове и други лгбт събития... или както там им казват. Достатъчно в смисъл да задоволи  и себе си, и  търсенето във всички теми.

МО или МОН... к'во значи таа дреболия, в сравнение с половия... ъъ, "многополовия въпрос"...

Изтрещяха го тоа човечец...

Момче е, Момче е... МОМЧЕ ЕЕЕ!!! Крещеше той с насълзени очи, заклевайки се никога повече да не стъпи в Тайланд.

едит: и не е сам. Отсекъде.

Кфа е тая гнусотия?

Цисджендър(роден мъж и се чувства мъж) е бременен. Доколкото разбрах. Нетфликс. Затова ли плащате? Аз на тия и 1 стотинка не бих дал. Както и го правя. Нямам профил и не ползвам тая гнус.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Цисджендър(роден мъж и се чувства мъж) е бременен. Доколкото разбрах.

Аха и са го оплодили през ушите.

преди 24 минути, lebel написа:

Не му придиряй са на Димитрон. Цялото му внимание е ангажирано с осъзнаването на плашещата бройка полове и намирането в нета на достатъчно количество илюстриращи ги снимки от прайдове и други лгбт събития... или както там им казват. Достатъчно в смисъл да задоволи  и себе си, и  търсенето във всички теми.

МО или МОН... к'во значи таа дреболия, в сравнение с половия... ъъ, "многополовия въпрос"...

Изтрещяха го тоа човечец...

Момче е, Момче е... МОМЧЕ ЕЕЕ!!! Крещеше той с насълзени очи, заклевайки се никога повече да не стъпи в Тайланд.

едит: и не е сам. Отсекъде.

Браво, браво!

От една буква колко фелацио си направихте, ерудитчета мамини радостни!

Мен сте ми смешни, а ако виждахте себе през моите очи, щехте да се хвърлите да се удавите... да не казвам къде, жалки културтрегерчета.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.