Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Нашето куче, повтарям куче. Бутаме го във водата, какво ли не правихме, само и само да заобича водата. Заедно влизахме насила, после с вкусотии. Не! Като види вода и бяга надалеч. И така го оставихме. Какво да правиш.

То беше от ония миловидните породи, нали? Просто инстинкт - ела да видиш кавказеца - марркуча да пуснеш - той е под ""дъжда :) 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

В смисъл, като графичен знак! Не става дума за другото Z! За да няма проблеми с патентното министерство

AZ, Аризона сигурно съкратено. Така се казваше май щатът в САЩ. Не ми се рови в нета.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Нашето куче, повтарям куче. Бутаме го във водата, какво ли не правихме, само и само да заобича водата. Заедно влизахме насила, после с вкусотии. Не! Като види вода и бяга надалеч. И така го оставихме.

Има домашни любимци , които много обичат водата , виждал съм как затварят куче в колата на Ивайловградския язовир , най-големия в БГ и то защото не могат да го извадят от водата. 

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

То беше от ония миловидните породи, нали? Просто инстинкт - ела да видиш кавказеца - марркуча да пуснеш - той е под ""дъжда :) 

Акита японска.  Не е е американската от САЩ. На Путин кучето.

Ето тази. 

Същото като на Путин.  😁

😁

преди 3 минути, Звяра!!! написа:

Има домашни любимци , които много обичат водата , виждал съм как затварят куче в колата на Ивайловградския язовир , най-големия в БГ и то защото не могат да го извадят от водата. 

Точно там и аз съм виждал - няква тип овчарка беше - русенци бяха чорнаджиите му. Шо вързваш псето, бе? Ако влезе във язовира, ти ли ще го вадиш :) 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Акита японска. 

Абе, помня, че беше от тия готините.... ами не му харесва на животинчето, ко да правиш :) Моя си е грозен (особено, сега, лятото), ам 1 км в морето не му е проблем :) Нали има някви хапчета, дето малко ги ошашявят, колкото да го изкъпеш във ваната....

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Що така? Да не бъдете дебели ли? Ми, то ако изям 5 крема брюле и ще иззям повече захар от едно тръсване с кетчуп. 

Така ли се пишеше Брюле. Какви са тия черти, къщички над буквите, ударение ли е? 😁

По-скоро заради съставките, казват че кетчупа се прави от едва 5-10% плод и останалото са всякакви оцветители, овкусители и пр.

Хайде кратъук урок по френски :

Чертичките не са ударения, то е индикация как се чете съответната дума и прави Е-то Е, иначе без чертичка на френски Е се произнася като нещо средно между е, о и у от там идва така известното Льо(le) вместо Ле, вече ако чертичката сочи надясно и нататък в думата има друго Е то също се произнася като Е, а ако сочи наляво следващото Е просто се прескача сякаш го няма, а шапото просто омекотява звука.

Абе интересно е и не е толкова сложно колкото звучи.

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

Никой уважаващ себе си готвач, няма да сложи кетчуп, майонеза, горчица или други гадости* предварително на хамбургер. Те не са съставки, а добавки, с които клиента може да избере, или да не избере да се трови.

*Имам предвид ония евтини готови л.йна в пластмасови туби.

Сега от кетчуп до кетчуп има разлика. Това в България не е кетчуп.

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

*Имам предвид ония евтини готови л.йна в пластмасови туби.

Ти в ресторанта, дето бургера ти е 18-25 лв, да не искаш да ти правя сосове на място? Бахти комунягата

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Акита японска.  Не е е американската от САЩ. На Путин кучето.

Ето тази. 

Същото като на Путин.  😁

Къде отиде каракачанката дето Бойко му подари?

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Точно там и аз съм виждал - няква тип овчарка беше - русенци бяха чорнаджиите му. Шо вързваш псето, бе? Ако влезе във язовира, ти ли ще го вадиш :) 

Абе, помня, че беше от тия готините.... ами не му харесва на животинчето, ко да правиш :) Моя си е грозен (особено, сега, лятото), ам 1 км в морето не му е проблем :) Нали има някви хапчета, дето малко ги ошашявят, колкото да го изкъпеш във ваната....

Със сух шампоан и леко намокрена кърпа го къпем, какво да правим. Не иска вода.

преди 4 часа, Мърдокс написа:

Браво, браво!

От една буква колко фелацио си направихте, ерудитчета мамини радостни!

Мен сте ми смешни, а ако виждахте себе през моите очи, щехте да се хвърлите да се удавите... да не казвам къде, жалки културтрегерчета.

Мдаа. Разпознал си се някъде. Ми... добре. Не ми казвай къде, 'се ми е тая.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Там си е. Заедно с акитата.

преди 3 минути, Bubbles написа:

По-скоро заради съставките, казват че кетчупа се прави от едва 5-10% плод

Доста смело...чак пък 10% :) 

преди 2 минути, Bubbles написа:

Вероятно е избягала....към родните си места :) 

Не беше карачачанка, а Българско Овчарско куче - друго е

преди 5 минути, Bubbles написа:

Абе,,,сложно или не - аз втори път у френско воаяж не правя....бахти мамуните - няма ядове, че е черен...ам то и френски се оказа, че не говори, бе :) 

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

Ти в ресторанта, дето бургера ти е 18-25 лв, да не искаш да ти правя сосове на място? Бахти комунягата

Не съм ял хамбургер извън сготвените в къщи от времето на социализма. Но да, ако ще ям за такава цена, очаквам да имат натурално приготвени сосове в ресторанта.

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Абе,,,сложно или не - аз втори път у френско воаяж не правя....бахти мамуните - няма ядове, че е черен...ам то и френски се оказа, че не говори, бе :) 

На юг е джунгла, негрите като заговорят сякаш си в трънско, знаеш езика а нищо не разбираш.

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

Доста смело...чак пък 10% :)

Е приблизително.

преди 12 минути, NewRedDragon написа:

Не беше карачачанка, а Българско Овчарско куче - друго е

Може, знам че беше българска порода.

преди 18 минути, Sliderum2 написа:

Не съм ял хамбургер извън сготвените в къщи от времето на социализма. Но да, ако ще ям за такава цена, очаквам да имат натурално приготвени сосове в ресторанта.

Ми, има разлика. От бургер до бургер има разлика. Не трябва да се омаловажа бургера. Подправките, месото, соса, питката... Beilage също е важно.  😁

Да ви бия и на вас един печат , може ли ???  :D

https://img.freepik.com/vector-premium/afiche-presentacion-compuesto-altavoces-brazo-levantado-sostiene-globo-terrestre-ilustracion-vectorial-propaganda-como-medio-manipulacion-control-global_570429-18079.jpg?w=2000

преди 34 минути, Mediterranean написа:

@АСПЕКТ ако това е що-годе хубава музика, то кое е хубава? Шакира ли?😆🤔

Може ли аз да кажа ? :biggrin:

преди 1 час, Звяра!!! написа:

Да ви бия

- Фнимателно, дан фаниш мускулна треска или някой тендовагинит
- Абе, яяя, к'вот фаниш - 'се файда...

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Сега от кетчуп до кетчуп има разлика. Това в България не е кетчуп.

Доматено пюре, оцет, захар, малко сол, червен пипер, бахар, малко бъркане... и най-простият истински кетчуп е готов. Ако ти трябва, може да го разредиш с вода. Може олио/зехтин малко, даже е по-добре.

После – каквито искаш подправки, като всеки път можеш да слагаш различни, според случая. Например за скара – кимион. Към пържени яйца – чесън. И за двете може и лют червен пипер. С черен пипер не винаги ми е харесвало.

Добро Утро!

Алкохолик се оплаква на доктора:
- Имам проблем със с@кса. Като съм пиян, не мога да свърша.
- Ами не се напивай тогава.
- Ако не съм пиян пък не мога да почна...

Добро утро,

В другото отделение са си правили въргал снощи гледам :giggle1:

преди 9 часа, Звяра!!! написа:

Да ви бия и на вас един печат , може ли ???  :D

https://img.freepik.com/vector-premium/afiche-presentacion-compuesto-altavoces-brazo-levantado-sostiene-globo-terrestre-ilustracion-vectorial-propaganda-como-medio-manipulacion-control-global_570429-18079.jpg?w=2000

И ние имаме печати също :giggle1:

PhotoRetouch1693287589356~2.jpg

Shocked Adam Sandler GIF by Saturday Night Live

преди 10 часа, Bubbles написа:

l
Хайде кратъук урок по френски :

Чертичките не са ударения, то е индикация как се чете съответната дума и прави Е-то Е, иначе без чертичка на френски Е се произнася като нещо средно между е, о и у от там идва така известното Льо(le) вместо Ле, вече ако чертичката сочи надясно и нататък в думата има друго Е то също се произнася като Е, а ако сочи наляво следващото Е просто се прескача сякаш го няма, а шапото просто омекотява звука.

Леле, мале. Що за език!

Мерси.  Явно всички от семейството на германските племена, е важно произношението. И тук имат един шантав език. Да не си в тяхната глава.

преди 49 минути, Нушо написа:

Някои хора са като облаците☁️. Щом се разкарат - денят преминава отлично☀️😉

Като каза облак се сетих за Тони и песента.

Bother Mother Nature GIF by joonasjoonas

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.