Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

После да не тръгнеш да казваш, че това ти е от Бойко Борисов.

Ами едва ли ще е от Бойко. Ама днес какъв цирк беше нямам думи направо, дойде към 10 и нещо днес един познат той е свещенник и от време на време ми докарва, по някоя друга щайга тук таме и някоя маркова па аз нали му ги взимам все за части и ако някоя си струва да я оправя не я отписвам. Та тоя свещенника дойде и вика аре да ходим да плюскаме а той знае отлично че като ме забере да ходим да плюскаме всичко се пише на неговата сметка де е то ние си се редуваме но аз така редовно обичам да си го бъзикам че него го чака цялата сметка. Та отидохме в ресторанчето на един приятел и като седнахме обрахме всички точки персонала и няколко клиента само нас зяпат аз си поръчах една супичка с биричка обаче не ми стигна само супата и викам така няма да стане. Свирнах на келнерката то едно младо момиченце и си ме знае отлично че съм си перушан та викам, на момичето че ми се папа шопска, салата и татарски кюфтаци и момичето ми взе поръчката донесе ми това което съм си поръчал и оня ненормален поп както си седеше и го гледам само взе да се кръсти и като се оригна тоя откачалник и се провикна с висок глас и вика. Душице искам курбан и всичко живо само нас зяпа донесоха му курбана и тоя сиромашко невидяло го умете и пак се провикна да му донесат курбан донесоха му пак курбан и аз си ометох салатката и кюфтаците но нещо ъъъъъ. Зяпам едно чудно и се пипам по корема и по едно време не се сдържах станах от масата и отидох при бармана и му викам мойто момче искам да ми опържите яйца. И оня ама ние не предлагаме пържени яйца и му викам добре нали в кухнята имате яйца и тоя да имаме и аз без да му се обяснявам отидох в кухнята при готвача а той много мой човек и му викам бегай малко от тук излезни в обедна почивка. И тоя готвача ме зяпа ли зяпа едно умно и нещо си мърмори едвам едвам на носа а срещу мен се изперил моя приятел който държи ресторанчето и само ме зяпа как си пържа яйцата и се хили като варена глава и по едно време ми вика абе Владо от всичките ми клиенти само ти единствено ядеш толкова много та даже неможе да ти се смогне.:yanim::turkey4:

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Ми, за време да не ти разправям. Ужас е. Трябва да си извадя калкулатор да изчисля колко часа е. След като питаш немец колко късно е? Той примерно ще ти каже, минава половината на 8 и още 5 минути. Сиреч 19 и 35. Или 19 и 25 е 5 минути преди половината на 8. Половината на 8 е 19 и 30. 

То и на руски е... ъъ, интересно...
05:30 - пять часов тридцать минут, пять тридцать, полшестого утра, половина шестого
17:30 - семнадцать часов тридцать минут, семнадцать тридцать, полшестого вечера, половина шестого
17:25 - семнадцать часов двадцать пять минут,  семнадцать двадцать пять, двадцать пять минут шестого
17:35 - семнадцать часов тридцать пять минут, семнадцать тридцать пять, тридцать пять минут шестого

-------------

Таратор дъ бест! Ама с мляко. Щото в бая области е без

преди 4 часа, цър-вул написа:

'ми, правилно - не питаш за упътване към гарата...
Също като въпроса "Имате ли часовник" - не значи, че питаш за час.

- Извинете, колко ви е часа?
- Нямам часовник. А какъв имах ... водонепроницаем, прахоустойчив, противоударен ...
- И какво стана с него?
- Изгоря.

едит: абе... тия двата що не се сляха... както и да е, не ми е важно.

Капитан Андреево границата е задръстена в посока от Турция към България със гастербайтери , които се прибират и днес пак няколко часа е нямало система и не са работили компютрите. Който ще пътува до Турция да го има на предвид !

Мави пазар, или син пазар кординати 41.6634952,26.5811076

81

• Автор
преди 8 часа, AAUUXX написа:

Моя първия беше едноядрен пентиум 500 мегахерца :giggle1:

Моя беше Дурон ама колко херца беше не помня

преди 3 часа, vlado1985 написа:

Ами едва ли ще е от Бойко. Ама днес какъв цирк беше нямам думи направо, дойде към 10 и нещо днес един познат той е свещенник и от време на време ми докарва, по някоя друга щайга тук таме и някоя маркова па аз нали му ги взимам все за части и ако някоя си струва да я оправя не я отписвам. Та тоя свещенника дойде и вика аре да ходим да плюскаме а той знае отлично че като ме забере да ходим да плюскаме всичко се пише на неговата сметка де е то ние си се редуваме но аз така редовно обичам да си го бъзикам че него го чака цялата сметка. Та отидохме в ресторанчето на един приятел и като седнахме обрахме всички точки персонала и няколко клиента само нас зяпат аз си поръчах една супичка с биричка обаче не ми стигна само супата и викам така няма да стане. Свирнах на келнерката то едно младо момиченце и си ме знае отлично че съм си перушан та викам, на момичето че ми се папа шопска, салата и татарски кюфтаци и момичето ми взе поръчката донесе ми това което съм си поръчал и оня ненормален поп както си седеше и го гледам само взе да се кръсти и като се оригна тоя откачалник и се провикна с висок глас и вика. Душице искам курбан и всичко живо само нас зяпа донесоха му курбана и тоя сиромашко невидяло го умете и пак се провикна да му донесат курбан донесоха му пак курбан и аз си ометох салатката и кюфтаците но нещо ъъъъъ. Зяпам едно чудно и се пипам по корема и по едно време не се сдържах станах от масата и отидох при бармана и му викам мойто момче искам да ми опържите яйца. И оня ама ние не предлагаме пържени яйца и му викам добре нали в кухнята имате яйца и тоя да имаме и аз без да му се обяснявам отидох в кухнята при готвача а той много мой човек и му викам бегай малко от тук излезни в обедна почивка. И тоя готвача ме зяпа ли зяпа едно умно и нещо си мърмори едвам едвам на носа а срещу мен се изперил моя приятел който държи ресторанчето и само ме зяпа как си пържа яйцата и се хили като варена глава и по едно време ми вика абе Владо от всичките ми клиенти само ти единствено ядеш толкова много та даже неможе да ти се смогне.:yanim::turkey4:

Аа то за тебе трябва цял ресторант явно

преди 59 минути, petie1 написа:

Забелязах че не сте дали програмата та да може нашия експерт по Джама @цър-вул да се пробва

Дано не е Грухи, да ни атакува...

• Автор
преди 1 минута, Teemo написа:

Дано не е Грухи, да ни атакува...

Аа честно аз взех  да се чудя къде отиде тоя гений неземен!?

преди 59 минути, petie1 написа:

А, тука е. Само че вече не се подвизава като - дебелата свинка, ами като - тънката видра, да речем.

• Автор
преди 9 минути, Teemo написа:

А, тука е. Само че вече не се подвизава като - дебелата свинка, ами като - тънката видра, да речем.

А разбрах...

Баси пак го улучих

преди 1 час, petie1 написа:

Тръгнах да се хвана в две, сравнително малки цицки и да си легна и да гледам репортажите, на мачовете... 

Върнах се само да кажа - ходих да пишкам и така се изрязах... Като нерез. лелелеелелеле, този звук - от мен ли излезе ?

• Автор
преди 2 минути, Mediterranean написа:

Къде е @FobiaX? 

Аа той се затри нещ о яко изпуши

току-що, Teemo написа:

Тръгнах да се хвана в две, сравнително малки цицки и да си легна и да гледам репортажите, на мачовете... 

Върнах се само да кажа - ходих да пишкам и така се изрязах... Като нерез. лелелеелелеле, този звук - от мен ли излезе ?

Аа да не кажвам аз как съм се изрязвал хихи

Лека

преди 5 минути, petie1 написа:

Аа той се затри нещ о яко изпуши

Аа да не кажвам аз как съм се изрязвал хихи

Лека

Лека.

Добро утро ,в последния ден на месеца !

Самонадеяите мъже никога не трябва да забравят, че все пак някой е турил рога дори и на дявола.

• Автор

Добро утро

преди 6 часа, Mediterranean написа:

Добре, че не съм ви съсед. 🤔😆

Па ако ни и хранеше......

ее за кво фобията се е ядосал..?

добро утро

Добро утру ! 

Need My Morning Coffee Kenneth GIF - Need My Morning Coffee Kenneth 30rock GIFs

преди 6 часа, Нушо написа:

Истината за немеца. Относно това мааалко е експонирано.

Та точката за работа

Немецът симулира, че работи и гледа всяка една минута, мисли всяка една минута как да не работи много. Като си взима болничен, отпуска, проблеми със семейството(много му пука за семейството, но като оправдание)или си взимат някаква балама от чужбина, да му работи неговата работа за без пари. Извънредна работа, неговата работа и това разбира се, безплатно за емигранта. Докато той е уж в болничен взима 2 пъти повече от наетият емигрант.

Той не е еманципиран

Ми, нито имат кухня, нито немската жена готви, пере или пък чисти. А и няма проблем да доведе друг мъж, да го пробва и мъжа ѝ в леглото. Не само тя. Примерно някакъв арабин.

Мърляви са и двамата. Ходят на кварталите капанчета, където им сервират вурстове, хляб, пържени картофки. След свинщината, която оставят след себе си, я чистят пак емигрантите за безбожно малко пари, а те си мислят, че са богове.

Разбира се

Докато работи, ако изобщо се захване да работи. Идват по 5 човека, за примерно един квадрат МЕТЪР място в градината. Единият държи лопата, защото да симулира, че работи,  другия примерно с машината окосява тревата, машина, която седи и я кара, 3 духа с машина тревата до първия и 4, 4 с първия лека полека окосената трева и издуханата до тях трева,  я товари в камион, но това го правят емигрантите,  защото е много трудно да се навежда, 5 стои в камиона през цялото време и чака да отиде до другите 1 квадрат метра. Товаренето я правят емигрантите, но взимат заплата по-малко от немците. А и така, няма да кажат за пред хората, че са расисти. Защото са наели чужденец. Още по-добре. От Сони другия квадратен метър, това утре или следващата седмица. За днес работа толкова.

2 часа работа, 6 часа почивка. Бира, кафе, ядене, спане, почивка...

Много работа падна. Докато работят, оплюват всички, клюкарстват и стигат пак до тезата, че немците са велики, Германия е велика държава, а емигрантите са виновни за всичко, развалят я и затова искаме ги навън. Всички чужденци вън от Германия.

Добро утро,

преди 9 часа, petie1 написа:

Тук е прави преглед на печата

pig GIF

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.