Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

След минути: Гришо - Анди Мъри по Евроспорт 1:)

Отварям си едно PADDY

Отваряне на снимката

... и изключвам телефони, компютри, даже и звънеца на входната врата бих изскубнал ако можех. Двамата ми любимци един срещу друг :)

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 час, AAUUXX написа:

Ше се наложи да им инсталирам правилните конвертори начи :rolleyes:

По - скоро - с обновяване на компилатор и кернел.

---------------------------------------------------------------------

За Дими - болда

Премахва всякакви гадини.

20140718170436antikomarin.jpg

Отивам в другото отделение ,чукам ,влизам ,то заключено ,гледам музикален вечерен поздравителен концерт си спретнали, загасих лампата и излезнах

Отивам в другото отделение ,чукам ,влизам ,то заключено ,гледам музикален вечерен поздравителен концерт си спретнали, загасих лампата и излезнах

Да не е с "Три танкиста" ?

И трябва да пробваш - влизам, чукам...

Ааа тъй може да стане грешка в тъмното :speak:

Една мацка викаше - Тва оргията - гледаш нали много хора - накрая, пак те пропуснат... хахахаахахаха

току-що, Teemo написа:

Една мацка викаше - Тва оргията - гледаш нали много хора - накрая, пак те пропуснат... хахахаахахаха

Когат човек си нема късмет ,си нема късмет :D

А добър ви вечер. Сутринта излизам и трябваше да си взема от избата едни инструменти които ми трябваха и нещо кво се сетих, да отворя хладилника, да видя дали съм го заредил с бира и гледам а оставил съм си една щафета салам и в камерата съм сложил 2 кена пиринско и до тях съм сложил и киселината. И аз се чудя къде съм я забутал а за какво съм я сложил в камерата да ме пита някой та си беше замръзнала доста сериозно и даже си намерих в камерата и комплект чисто нови отвертки и една клеща. А в фурната гледам съм бил забравил една тава в която си спомням че си бях наредил принцеси да си правя и под тавата една платка която не помня от колко време съм я бил оставил но имам спомен че я бях пъхнал да и нагрявам чипсета щото бях дал духалакта с топъл въздух на един приятел  да я оправя.

Добра вечер,

какво си правите?

преди 33 минути, vlado1985 написа:

А добър ви вечер. Сутринта излизам и трябваше да си взема от избата едни инструменти които ми трябваха и нещо кво се сетих, да отворя хладилника, да видя дали съм го заредил с бира и гледам а оставил съм си една щафета салам и в камерата съм сложил 2 кена пиринско и до тях съм сложил и киселината. И аз се чудя къде съм я забутал а за какво съм я сложил в камерата да ме пита някой та си беше замръзнала доста сериозно и даже си намерих в камерата и комплект чисто нови отвертки и една клеща. А в фурната гледам съм бил забравил една тава в която си спомням че си бях наредил принцеси да си правя и под тавата една платка която не помня от колко време съм я бил оставил но имам спомен че я бях пъхнал да и нагрявам чипсета щото бях дал духалакта с топъл въздух на един приятел  да я оправя.

Ноу Хау методи имаш. Признавам те.

Дънна платка във фурната.😁

преди 2 часа, ivottoshev написа:

След минути: Гришо - Анди Мъри по Евроспорт 1:)

Отварям си едно PADDY

Отваряне на снимката

... и изключвам телефони, компютри, даже и звънеца на входната врата бих изскубнал ако можех. Двамата ми любимци един срещу друг :)

Браво!

Така.

Гаси тока.

преди 7 часа, belefor написа:

""""Даже ти позволих да ползваш снимката ми, въпреки че тя е обект на авторско право....""""

Ако аз пусна снимка в публичното пространство (било и моя лична снимка) това означава ли , че абсолютно никой няма право да е ползва по какъвто и да е начин?

Мое лично мнение - ако не искаш някой да ти ползва нещата - не им ги давай. Ако им ги дадеш - не мрънкай , че са ги използвали....

Заяжда се , никъде не пише на кого е тази снимка и дали изобщо е снимка. 

Никой не го задължава да постави негова авторска снимка на аватара си.

Това е публичен форум и не е задължително да имаш регистрация за да виждаш аватарите на потребителите , всичко е публично и общодостъпно. 

Жената ми прави тутманик, във формички за крем карамел.

Една нейна дошла - ауууу, какъв купкейк.

Аз - това е тутманик.

Тя си продължава - а аз гледам мача. Този път, самичък.

На полувремето я изгоних, без право на завръщане.

Дейбаимаймуната му... Как ме вбеси.

Сега и със жената, трябва да се помирявам. Заради тая уфзъ.

IMG_20230831_222934.jpg

преди 1 час, lebel написа:

Има едни дребни паячета, с крачета като на манекенка, дето като ги плетат насам-натам, имаш чувството, че са на градус. Преди години обаче, видях в паяжината на едно такова изсмукана хлебарка... е, не от най-големите, ма пак беше по-голяма от него. Веднага ги напра'их защитен вид. Барабар с паяжините им. 

:shock11:Чета и не вярвам на очите си. И аз имам един такъв, от същия "защитен" вид. Реших, че е момче и го кръстих Йорданов. Прекрасен екземпляр! Три месеца вече се спогаждаме. Забравих да предупредя гостуващата ми челяд  и тя беше ужасена. Добре, че не е хванала някой чехъл и ... :beat:

Днес са сблъскали face to face :D Прибирам се и ме посрещат едни големи очи, а първото чуто беше: Абе, мамо, ти знаеш ли какъв голям ЗВЯР има, ей там в кухнята, в ъгъла под горния шкаф, над мивката? ... даже и не се събух, с три крачки бях до мястото ... иииии, о, Господи, благодаря ти! Йорданов си е там, жив и красив, както винаги. Обръщам се към любимата ми челяд, а на лицето ми сияе най-благодарната и доволна усмивка. Детенце беше шокирано от моята реакция. Гледа ме, а очите й още по-големи: ама ти змия ли мислеше, че ще намериш??? :lol6:

Сядам на най-близкия стол, паля цигара, издишвам и въздъхвам облекчено. Голям зор беше, докато се успокоим дружно  и обясня ползите. Мисля, че стана добър компот от сливи :wub:

- Ако един басейн е пълен с хубави млади момичета, как се нарича това?
- Компот от сливи.
- А ако е пълен с жени на възраст?
- Ошав.

Хубава е вечерта! Всички сме живи и здрави, и спокойни, вече! :) 

преди 51 минути, Teemo написа:

Аз - това е тутманик.

Ааа направат ли жените кокошарник бегам с 300.

Вече официално - съм фен на Крумовград.

преди 59 минути, Bubbles написа:

Да не са играли?

Левски...

• Автор
преди 4 часа, AAUUXX написа:

Не е вярно , моите паяци за годините ни общо съжителство не са донесли и цент дори :speak:

А копейки?

• Автор
преди 2 часа, vlado1985 написа:

бях наредил принцеси да си правя и под тавата една платка

Добре че не си излапал платката

преди 1 час, Teemo написа:

Аз - това е тутманик.

IMG_20230831_222934.jpg

Тва изглецда вкусно

преди 52 минути, Meri Meri написа:

:shock11:Чета и не вярвам на очите си. И аз имам един такъв, от същия "защитен" вид. Реших, че е момче и го кръстих Йорданов. Прекрасен екземпляр! Три месеца вече се спогаждаме. Забравих да предупредя гостуващата ми челяд  и тя беше ужасена. Добре, че не е хванала някой чехъл и ... :beat:

Днес са сблъскали face to face :D Прибирам се и ме посрещат едни големи очи, а първото чуто беше: Абе, мамо, ти знаеш ли какъв голям ЗВЯР има, ей там в кухнята, в ъгъла под горния шкаф, над мивката? ... даже и не се събух, с три крачки бях до мястото ... иииии, о, Господи, благодаря ти! Йорданов си е там, жив и красив, както винаги. Обръщам се към любимата ми челяд, а на лицето ми сияе най-благодарната и доволна усмивка. Детенце беше шокирано от моята реакция. Гледа ме, а очите й още по-големи: ама ти змия ли мислеше, че ще намериш??? :lol6:

Сядам на най-близкия стол, паля цигара, издишвам и въздъхвам облекчено. Голям зор беше, докато се успокоим дружно  и обясня ползите. Мисля, че стана добър компот от сливи :wub:

- Ако един басейн е пълен с хубави млади момичета, как се нарича това?
- Компот от сливи.
- А ако е пълен с жени на възраст?
- Ошав.

Хубава е вечерта! Всички сме живи и здрави, и спокойни, вече! :) 

Интересни домашни любимви имаш хихи

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Какво Левски? Да не би да си очаквал при 7 нули разлика в цената да стане някакво чудУ?

Гледах ги паралелно с нашите, левскарите спокойно можеха да спечелят, но цял си стояха в собственото наказателно поле, а швабите от зле по-зле.

преди 1 час, Bubbles написа:

Ааа направат ли жените кокошарник бегам с 300.

Хола и кухнята - са еднопространствени. Те седнали на островчето и пият розенце и оная не спря - ама аз ги правя така, ама слагам еди какво си...

Преместих се, в другия край на компа - и се ядосвам с Левски - тя продължава и я чувам.

Накрая има - айде мойто момиче...

преди 10 минути, petie1 написа:

А копейки?

А чугун?

преди 3 минути, Teemo написа:

Хола и кухнята - са еднопространствени. Те седнали на островчето и пият розенце и оная не спря - ама аз ги правя така, ама слагам еди какво си...

Преместих се, в другия край на компа - и се ядосвам с Левски - тя продължава и я чувам.

Накрая има - айде мойто момиче...

Изобщо как си ги търпял не знам, аз с жена футбол не мога да гледам, правя изключение само за моята.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Гледах ги паралелно с нашите, левскарите спокойно можеха да спечелят, но цял си стояха в собственото наказателно поле, а швабите от зле по-зле.

Вярно е, че по слаби шваби, скоро няма да видим....ама пак казвам - няма €, всичко отива в НАП - от къде € за футболисти по 50 60 милиона?

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Вярно е, че по слаби шваби, скоро няма да видим....ама пак казвам - няма €, всичко отива в НАП - от къде € за футболисти по 50 60 милиона?

То че няма € няма, но аз дколкото чета май в НАП отива някакъв дребен процент, останалото е за палмите и Раев.

Поне Гришо - би !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.