Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 14 минути, bulljo написа:

Мда, забелязъл съм, че нашенци гледат лошо като са по чужбинско, еле пък ако чуят родна реч.

Ако визираш моя коментар,не,аз си гледам лошичко винаги.За другото не е също така,има много дружелюбни.Имам така една позната която постоянно ми пише как съм и пожелава приятна седмица и т.н. Мен лично много ме натоварва това.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 28 минути, Тетя написа:

Ти пък какво се занимаваши как те намират такива 😀😀😀 При мен никой не се спира но аз си гледам лошо като цяло 😀😀😀😀

Не знам, явно е чул българска реч, когато съм говорил по телефона, но след като е чул българска реч, защо ми говори на развален английски език. Не знам. И то в Германия, кой тук ти говори английски?

Честит рожден ден на Васил Найденов!

Спри не си отивай, ще ми бъде тъжно,
ще ми бъде тъжно без твоите ръце.
Не, не си отивай, днес ще ти направя
най-страшното признание.

Под мостовете не шумят реки,
когато ти не си, не си със мен.
Пристанищата са пустинно тихи,
когато теб те няма.
Текст: Иван Пейчев

374178038_297758816233471_59119747438258

304811097_174217748468454_81662079948312

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Не знам, явно е чул българска реч, когато съм говорил по телефона, но след като е чул българска реч, защо ми говори на развален английски език. Не знам. И то в Германия, кой тук ти говори английски?

Защото са артисти .

преди 10 минути, Тетя написа:

Ако визираш моя коментар,не,аз си гледам лошичко винаги.За другото не е също така,има много дружелюбни.Имам така една позната която постоянно ми пише как съм и пожелава приятна седмица и т.н. Мен лично много ме натоварва това.

Не, то туй си е национална черта.

преди 30 минути, bulljo написа:

Мда, забелязъл съм, че нашенци гледат лошо като са по чужбинско, еле пък ако чуят родна реч.

Аз пък съм забелязал, че нашенците когато идват от чужбина се държат в България, все едно са лордове. Голямо надуване. И съответно българите в България гледат да ги гърбят. Ако хляб струва 1 лев, то на българите от чужбина ще го продадат на 10 лева. 10 пъти повече.

Асан бил на екскурзия в Париж и разказва спомени на Айшето:
- Отгоре всичко се вижда. Погледнеш на север - си еб*ло майката, на юг пак си еб*ло майката, надолу и там да си е*е майката.
Айшето се просълзила.
- Що ревеш ма?
- Ми, разчувствах се, колко много си видел, па как хубаво го разказваш....

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Браво на нова телевизия!

Screenshot_20220219-133447.png

:yanim:

Избързали са със тази новина , но след като спечели войната ще е вярно ! :wink12:

преди 4 минути, Звяра!!! написа:

Избързали са със тази новина , но след като спечели войната ще е вярно ! :wink12:

Каква война? Нали Украйна и Русия се бият? И САЩ ли са там?

За днес има българско овче сирене и лютеница. За закуска.  Хляб български няма. 😁От турския магазин ги взех вчера. Днес е неделя и по закон всичко е затворено.

Колко струва при вас лютеницата? Тук тази е 5 евро. Около 5 евро в турския магазин.

Олинеза 500 грама.

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

За днес има българско овче сирене и лютеница. Хляб български няма. 😁От турския магазин ги взех вчера. Днес е неделя и по закон всичко е затворено.

Колко струва при вас лютеницата? Тук тази е 5 евро.

https://www.eurogida.de/

Ето как се казва турския магазин.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

За днес има българско овче сирене и лютеница. Хляб български няма. 😁От турския магазин ги взех вчера. Днес е неделя и по закон всичко е затворено.

Колко струва при вас лютеницата? Тук тази е 5 евро.

PXL-20230903-083424829-2.jpg

Тук е 5-6лв лютеница като тази.

баси яката кака в магазина както държах кошницата над... и тряяяяс щеше да я събори като я видяхме как се навежда да си прибира снакса

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Тук е 5-6лв лютеница като тази.

Ясно, когато въведат еврото. Така ще бъде в България едно към 1. Ако въведат еврото. Днес 5 лева утре 5 евро. Сиренето е 20 евро килото.  Впрочем, сигурно в България е 20 лева. Но едва ли чистачка взима 2000 евро заплата или 1500 евро? Сиреч 1500 лева? 😁

преди 11 минути, Kiеli написа:

баси яката кака в магазина както държах кошницата над... и тряяяяс щеше да я събори като я видяхме как се навежда да си прибира снакса

🤔

Не разбрах. Кошницата нямаме право да я задържаме. Оставаме ги(кошниците) до касата. След като оставим продуктите на лентата на касата от кошницата и после я слагаме до касата.  

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Ясно, когато въведат еврото. Така ще бъде в България едно към 1. Ако въведат еврото. Днес 5 лева утре 5 евро. Сиренето е 20 евро килото.  Впрочем, сигурно в България е 20 лева. Но едва ли чистачка взима 2000 евро заплата или 1500 евро? Сиреч 1500 лева? 😁

🤔

Не разбрах. Кошницата нямаме право да я задържаме. Оставаме ги(кошниците) до касата. След като оставим продуктите на лентата на касата от кошницата и после я слагаме до касата.  

тук може и у нас да си я взема

няма правила :D

преди 11 минути, Нушо написа:

Какво чакаш събери им кошниците.

има една много отворена касиерка ще ме набие ако ме види :D

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Не успяхме да стигнем американците ,дали ще стигнем германците ,не знам.

преди 15 минути, Kiеli написа:

тук може и у нас да си я взема

няма правила :D

Така е ,даже някой си ги носят в къщи :D

преди 3 минути, Kiеli написа:

Ако бега и бързо лошо :D

преди 9 минути, Kiеli написа:

Аха, много ми харесва, когато в магазин или в ресторант български вляза и съответно поздравя. Здравейте, добър ден. И съответно касиерката или сервитьорката:

Кфо искаш? Или пък въобще нищо в повечето случаи и са облекчение не с униформа. А с някакви тесни джинси или анцузи, маратонки. Няма да се учудя, ако са и с пижама.

И ми метне едно меню дебело колкото книгата под игото, а заведението е едва с 5 маси, разбира се мазно, изцапано, а масата пълна с угарки.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Аха, много ми харесва, когато в магазин или в ресторант български вляза и съответно поздравя. Здравейте, добър ден. И съответно касиерката или сервитьорката:

Кфо искаш? Или пък въобще нищо.

Или пък в заведение масата ти пълна ,компания, весело и идват и ти казват - ние приключваме да оправим сметка, а заведението пише 24/7  :D

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Кфо искаш? Или пък въобще нищо в повечето случаи и са облекчение не с униформа. А с някакви тесни джинси или анцузи, маратонки. Няма да се учудя, ако са и с пижама.

точно така са облечени

само тук дето ти отвръщат на поздрава

преди 10 минути, AAUUXX написа:

Или пък в заведение масата ти пълна ,компания, весело и идват и ти казват - ние приключваме да оправим сметка, а заведението пише 24/7  :D

Аха, и ако попиташ нещо. Ся ний муга - пуша. Чай малко.

преди 8 минути, Kiеli написа:

точно така са облечени

само тук дето ти отвръщат на поздрава

Отвратително е. Трябва да имат униформа, логото на заведението. Аз откъде да знам, че работи там? Може всеки да е.

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

И ми метне едно меню дебело колкото книгата под игото, а заведението е едва с 5 маси, разбира се мазно, изцапано, а масата пълна с угарки.

Хубаво ама защо “здравейте,добър ден”? 😳 Или едното или другото 😀

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.