Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Чакам есср и НАТО(сащ) да дойдат и да изградят поне толкова у нас, колкото СССР и да ни подарят поне толкова броя оръжие. Самолети, ракети, танкове и т.н. Ама те само ни нарязаха ракетите и ни карат да си купуваме чертежи на петорни цени от реалните.

И една АЕЦ като в Козлодуй. От братята американци от САЩ. Може и НДК, чакаме от братята американци от САЩ. Мост като този на Русе. Магистрали... Северна Добруджа, да ни я върнат. Такива неща.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Чакам есср и НАТО(сащ) да дойдат и да изградят поне толкова у нас, колкото СССР и да ни подарят поне толкова броя оръжие. Самолети, ракети, танкове и т.н. Ама те само ни нарязаха ракетите и ни карат да си купуваме чертежи на петорни цени от реалните.

Ето това са махленските клюки заради които потребители като @AAUUXX се превръщат в предатели !:rolleyes:

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Никой нищо безплатно не ни е построил или дал , всичко сме си го построили ние българите и сме си го закупили !

Ракетите си ги нарязахме ние и благодарение на това сега България е защитена от НАТО !

Със тези ракети колкото и да искаме да се защитим ако ни нападнат , няма да можем !

преди 1 минута, Звяра!!! написа:

България е във ЕС и НАТО , които са на страната на Украйна и това ли не знаеш ? 

Знам го ,но ти не го знаеш ,що викаш за държава която не е в ЕС ?

Аз съм на страната на България

Що викаш Слава Украйна ? 

преди 28 минути, Звяра!!! написа:

Ти защитаваш руснаците а не си на страната на България , затова си предател ! :rolleyes:

Как ги защитавам руснаците ,не съм на фронта за да го правя ?

преди 23 минути, Звяра!!! написа:

Вие трябва да се срамувате , че не сте на страната на България!

Теб не те ли е срам ,че викаш Слава Украйна ,а си Българин ?

Ето това са махленските клюки заради които потребители като @AAUUXX се превръщат в предатели !:rolleyes:

Никой нищо безплатно не ни е построил или дал , всичко сме си го построили ние българите и сме си го закупили !

Ракетите си ги нарязахме ние и благодарение на това сега България е защитена от НАТО !

Със тези ракети колкото и да искаме да се защитим ако ни нападнат , няма да можем !

Стига с тази догма за ракетите и самолетите, които сме нарязали! Били са нещо по онова време. Докато се изтрелва и литне и буквално ще ти я пръснат още над главата. За самолетите тоже. Лошто в случая, че не сме закупили нещо модерно, съвременно и адекватно , като технлогии и въоръжение до сега дори да е в пъти по-малко, но да е ефективно!

току-що, AAUUXX написа:

Теб не те ли е срам ,че викаш Слава Украйна ,а си Българин ?

НЕ ! ! ! :help:

Абе, мечки...

Магазин за кожени изделия нейде в ЕС:
- Хубаво яке. От какво е?
- От българска лисица.
- А защо ми изглежда някак ... настръхнала?
- Вие били ли сте някога в България?
- Не!
- А тя е била!

преди 18 минути, Звяра!!! написа:

Либия, Ирак, както и в Украйна САЩ подкрепяха и подстрекаваха, покровителстваха всички, които се бунтуват. Защо нападнаха Ирак? Либия? Судан? Сирия?  Тези, които не са.. знаем какво се случи.  Каквото се случва сега и в България. Който не е съгласен с ЕС, с бунтовниците.  Какво става с тези хора? Обвиняват ги шпиони и отиват в затвора.

Пък години наред Россия търпи, безредиците на Украйна и как Украйна не спазва споразумението в Минск. През 2014 година.

преди 18 минути, Звяра!!! написа:

Аха, Уран откъде взимаме? Радий? Как?

Звер, само Миг-овете са били 581, от които 33 учебно-бойни, отделно още 58 Су. Не знам дали всички са ни доставени нови от заводите, но вероятно е така. Я ми кажи дорогой, колко трилиона ще ни поискат сащ, за да ни продадат такъв брой техни изтребители. Можеш ли да сметнеш толкова голяма сума? Отделно сериозен флот от военни транспортни самолети, а и много хеликоптери. 10 цели годишни бюджета на страната не биха стигнали да платиш на сащ за такава въздушна сила.

лудият лъв скочи и на електромобилите :giggle1:

преди 3 часа, Звяра!!! написа:

Аз съм на страната на България , която подкрепя Европейския Съюз и НАТО , които се опитват да защитят Украйна , която е нападната от агресията на Хутин , Русия !

Ти защитаваш руснаците а не си на страната на България , затова си предател ! :rolleyes:

Кравария ни е разрешила (разбирай: заповядала) да си закупим 83 бронетранспортьора от тях на стойност 1.5 млрд$:

https://www.vesti.bg/sviat/sasht-odobriha-prodazhbata-na-btr-i-strajkyr-na-bylgariia-6177365

Кажи според теб кое е по-добре:

а) да си запазим нашите бронетранспортьори, вместо да ги даваме на укрите, а щом имаме излишни пари да ги дадем за детска болница или пък за лечение на български дечица в чужбина

б) да си купим Страйкърите (които рано или късно ще ни изнудят да подарим на Укарйна)

"а" или "б", господин "аз съм на страната на България"?

преди 11 часа, АСПЕКТ написа:

Ми, какво да ти кажа. Less is more. Меньше значит больше. 😁

Това пък какво е - малък ръст ли, сиси ли, глава ли, малък нос, малки устни... 

От всичко ли да е малко?

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Ама те само ни нарязаха ракетите и ни карат да си купуваме чертежи на петорни цени от реалните.

България повиши с още една степен бойната готовност - даде самолетите ни да се ламинират :D

преди 16 минути, Mediterranean написа:

Това пък какво е - малък ръст ли, сиси ли, глава ли, малък нос, малки устни... 

От всичко ли да е малко?

Ми, да. Що не?

преди 1 минута, Mediterranean написа:

Значи за теб идеалът е Стилияна Николова, тъй ли?

А, за теб

Вилендорфска Венера – Уикипедия (wikipedia.org)

Венера от Вилендорф? 😁

преди 3 минути, Mediterranean написа:

На диета съм, вече ям малокалорийни храни. Баница не правя. На други хора не готвя, изяждам си всичко сама.

Аааа браво аз мислех също да мина на някаква диета ама май само с мисленето ще си бъде. То като каза баница се сетих че наскоро се пробвах да си направя тиквена баница докато бях в избата и си работех. Обаче не ми се получи щото я изгорих и се бях отплеснал. И след това не ми се занимаваше та даже ме домързя да се кача горе в нас да полегна и в избата си подремнах няколко часа та се събудих към 22 и нещо и се чудя що е тъмно.:D

преди 7 минути, Mediterranean написа:

Значи за теб идеалът е Стилияна Николова, тъй ли?

Stiliana Nikolova - Wikipedia

Аз да не съм педофил, какво е това детенце?

Чак пък идеал.

Красиво, е да, чаровно.

maxresdefault.jpg?sqp=-oaymwEmCIAKENAF8q

преди 29 минути, ivottoshev написа:

Кравария ни е разрешила (разбирай: заповядала) да си закупим 83 бронетранспортьора от тях на стойност 1.5 млрд$:

https://www.vesti.bg/sviat/sasht-odobriha-prodazhbata-na-btr-i-strajkyr-na-bylgariia-6177365

Кажи според теб кое е по-добре:

а) да си запазим нашите бронетранспортьори, вместо да ги даваме на укрите, а щом имаме излишни пари да ги дадем за детска болница или пък за лечение на български дечица в чужбина

б) да си купим Страйкърите (които рано или късно ще ни изнудят да подарим на Укарйна)

"а" или "б", господин "аз съм на страната на България"?

Каквото и да напиша за вас няма никакво значение ! :rolleyes:

И все пак ако трябва да избирам , аз ли точно трябва да избирам тези глупости които си ги написал? Някой задължава ли ни да избираме , само тези двата варианта ли са налични и защо по този начин се изразяваш?

Знаеш ли какво , напиши пръццц и ще видиш , че @АСПЕКТ и @AAUUXX ще се скарат кой да ти хареса първи коментара защото си национален предател като тях! :rolleyes:

Престанете да ме цитирате за да ви отговарям на глупостите , които мислите по цял ден!:help:

Аре чао , че взе да ми писва и не се знае какво ще напиша следващия път !!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.