Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Тя е на 18 години. 

Тя е на 18 години. 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 8 минути, Mediterranean написа:

Тя е на 18 години. 

Тя е на 18 години. 

Едва, преди месец ги е навършила, а и разликата между годините е голяма. Повече от 10 години, да кажем.  Може да ми е малка сестра.

преди 10 минути, Звяра!!! написа:

Знаеш ли какво , напиши пръццц и ще видиш , че @АСПЕКТ и @AAUUXX ще се скарат кой да ти хареса първи коментара защото си национален предател като тях! :rolleyes:

Аз затова избягах в Германия, защото предадох България и сега съм двоен агент. Предавам на немците всичко, което видях в България. Скоро ще ме наградят като Ангела Меркел с най-голямото немско отличие.

Sean Connery Name GIF by James Bond 007

преди 3 часа, lebel написа:

Не си спомням дали съм те питал. Помня, че се канех... имаше нявга един филм "Напред каналии" (нямам 100%-това сигурност, но мисля че така се казваше). Френски, френско-италиански... или нешо подобно. Гледал съм го. Помня, че беше нешо подобно на "Галантни празници"... бе, наивно-комедийно-приключенски. Няколко пъти съм го търсил, предимно за игра на думи... не го намирам, предполагам защото не знам оригиналното му име. Каналии е в смисъл на мошеници, бандюги с некак позитивен отенък. Не знам точната френска дума. Не ми е жизнено важно, но се имам за добър търсач, а тия каналии ме сдуа'а. Нешо да ти хрумва?

едит: търсих и по години... доколкото е възможно без оригинално име. Ми... нанай филм...

Може би това? :

преди 44 минути, ivottoshev написа:

Кравария ни е разрешила (разбирай: заповядала) да си закупим 83 бронетранспортьора от тях на стойност 1.5 млрд$:

https://www.vesti.bg/sviat/sasht-odobriha-prodazhbata-na-btr-i-strajkyr-na-bylgariia-6177365

Кажи според теб кое е по-добре:

а) да си запазим нашите бронетранспортьори, вместо да ги даваме на укрите, а щом имаме излишни пари да ги дадем за детска болница или пък за лечение на български дечица в чужбина

б) да си купим Страйкърите (които рано или късно ще ни изнудят да подарим на Укарйна)

"а" или "б", господин "аз съм на страната на България"?

Гледам , че си много загрижен за децата и затова ще те поздравя със следните вести!

В ХАРКОВСКА ОБЛАСТ РАШИСТИ ИЗНАСИЛИХА ДЕВЕТГОДИШНИ ТРИЗНАЦИ И ДЕВЕТМЕСЕЧНО БЕБЕ 

244410.jpg?t=1646647703

Зверствата на руските войници нямат граници. Линиите за психологическа помощ получават доклади за рашистки сексуални престъпления. Това съобщава Людмила Денисова .

По думите й само за час заради извършено сексуално насилие са подали заявления 10 души, като 8 от тях са изнасилени непълнолетни. Сред тях има две момчета на 10 години.

Другото го прочетете на следния адрес защото е брутално и не ми е толкова силно сърцето за да ви го покажа тук!

https://www.5.ua/ru/rehyoni/v-kharkovskoi-oblasty-rashysti-yznasylovaly-deviatyletnykh-troiniashek-y-deviatymesiachnoho-malisha-277657.html

преди 17 минути, vlado1985 написа:

Аааа браво аз мислех също да мина на някаква диета ама май само с мисленето ще си бъде. То като каза баница се сетих че наскоро се пробвах да си направя тиквена баница докато бях в избата и си работех. Обаче не ми се получи щото я изгорих и се бях отплеснал. И след това не ми се занимаваше та даже ме домързя да се кача горе в нас да полегна и в избата си подремнах няколко часа та се събудих към 22 и нещо и се чудя що е тъмно.:D

много тесто има в нашата кухня

--

https://bntnews.bg/news/nepravosposobna-zhena-shofira-gradski-avtobus-v-pernik-uvolniha-vodacha-otstapil-prevoznoto-sredstvo-1246453news.html

бе това момиче като го видях и ми стана ясно защо са му дали да шофира автобуса

пак Кънчо е намесен

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Аз затова избягах в Германия, защото предадох България и сега съм двоен агент. Предавам на немците всичко, което видях в България. Скоро ще ме наградят като Ангела Меркел с най-голямото немско отличие.

Sean Connery Name GIF by James Bond 007

cfa7b54a-9561-412e-898b-8622a9df966e.jpe

преди 1 минута, Звяра!!! написа:

Гледам , че си много загрижен за децата и затова ще те поздравя със следните вести!

244410.jpg?t=1646647703

Зверствата на руските войници нямат граници. Линиите за психологическа помощ получават доклади за рашистки сексуални престъпления. Това съобщава Людмила Денисова .

По думите й само за час заради извършено сексуално насилие са подали заявления 10 души, като 8 от тях са изнасилени непълнолетни. Сред тях има две момчета на 10 години.

Другото го прочетете на следния адрес защото е брутално и не ми е толкова силно сърцето за да ви го покажа тук!

https://www.5.ua/ru/rehyoni/v-kharkovskoi-oblasty-rashysti-yznasylovaly-deviatyletnykh-troiniashek-y-deviatymesiachnoho-malisha-277657.html

Не желая да чета такива неща. Не ми ги навирай тук.

Нещо красиво да постна.

Според инфото.

Тази сладурана Aubrey Plaza е кръстена на тази песен.

Aubrey Plaza GIF by Gunpowder & Sky

преди 10 минути, Звяра!!! написа:

пак добре, че само са ги изнасили, но пък са ги оставили живи
щото Путин всекидневно пие кръв от бебета да бъде млад

Spoiler

а задавал ли си си въпроса, как така ще им дойде на акъла на руснаци да изнасилват деца?
отговор - има го като практика в скандинавските държави - официално потвърдено - оттам на троловете е хрумнала малоумната идея да преписват такива престъпления на руснаци, но са били достатъчно плиткоумни да проумеят, че го няма в Русия както практика.

преди 9 минути, Звяра!!! написа:

Пич какво ти става бре? Кротни се моля ти се.
Ясно някой някъде нещо те е ядосал, по-добре затвори форумо, пийни едно две, пусни некоя песен да се отпуснеш, всички минаваме през такива моменти. :beer11:

преди 23 минути, Звяра!!! написа:

Каквото и да напиша за вас няма никакво значение ! :rolleyes:

И все пак ако трябва да избирам , аз ли точно трябва да избирам тези глупости които си ги написал? Някой задължава ли ни да избираме , само тези двата варианта ли са налични и защо по този начин се изразяваш?

Знаеш ли какво , напиши пръццц и ще видиш , че @АСПЕКТ и @AAUUXX ще се скарат кой да ти хареса първи коментара защото си национален предател като тях! :rolleyes:

Престанете да ме цитирате за да ви отговарям на глупостите , които мислите по цял ден!:help:

Аре чао , че взе да ми писва и не се знае какво ще напиша следващия път !!!

Само аз тъкова ..малко не разбрах ,тва пръццц как се чете ,че пръдна от вълнение докат пишеш поста или ... :speak:

:wors:

преди 2 минути, Omeet написа:

Моят, беше снощи...

Фирма коркодил, се оплакала на съдия алгор...

Тя тая фирма е за закриване ама айде...

преди 13 минути, Bubbles написа:

Може би това? :

Мисля че не... Но благодаря.

По-скоро епохата беше по-близо до това...

...и изобщо неква смес от "Празниците", "Черното лале", "Фанфан Лалето"... и не си спомням нищо от сюжета, освен че създаваше настроение. Както и да е, благодаря пак!

преди 5 минути, lebel написа:

Мисля че не... Но благодаря.

По-скоро епохата беше по-близо до това...

...и изобщо неква смес от "Празниците", "Черното лале", "Фанфан Лалето"... и не си спомням нищо от сюжета, освен че създаваше настроение. Както и да е, благодаря пак!

Хмм ще трябва да питам тъщата, тя е по тази част и нищо чудно да го знае.

преди 7 минути, Omeet написа:

Гърбавия ?

Не, благодаря! Т'ва и книгата е готина.

А са ше гледам пак "За кожата на едно ченге"

едит: и май се повтарям, ма Ан Парийо ме кефи.

преди 5 минути, lebel написа:

Не, благодаря! Т'ва и книгата е готина.

А са ше гледам пак "За кожата на едно ченге"

едит: и май се повтарям, ма Ан Парийо ме кефи.

А случайно да си спомняш някой актьор от този филм?

• Автор

Тръцццццццццц и не се карайте за глупости а аз пак си пиля нервите с наште на волей

преди 7 минути, Bubbles написа:

За теб филм.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Не. Беше много отдавна. Зaeби го.

Поздрав за теб, Omeet  и цялото кралско войнство...

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

За теб филм.

Досега най добрата екранизация която съм гледал е поредицата с Кристиян Клавие, но ще го водим и това ей го къде е деня на пилигримите.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Досега най добрата екранизация която съм гледал е поредицата с Кристиян Клавие, но ще го водим и това ей го къде е деня на пилигримите.

Е.баха мамата на Франция с тия арабели. Ццц, ужас.  Сега като гледам Наполеон и марсилезата химна.

преди 57 минути, Звяра!!! написа:

Каквото и да напиша за вас няма никакво значение ! :rolleyes:

Напиши какво за теб има значение. Дай да видим за г-н "аз съм на страната на България" кое би било правилно. 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Е.баха мамата на Франция с тия арабели. Ццц, ужас.  Сега като гледам Наполеон

Не на Франция, на Европа, при вас, при нас, да не говорим отатък ръкава(Ламанша това значи в превод), ужас е, заприличали сме на халифат.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Не на Франция, на Европа, при вас, при нас, да не говорим отатък ръкава(Ламанша това значи в превод), ужас е, заприличали сме на халифат.

Е, то Германия след Хитлер е същото. Нищо ново. Само дето Меркел докара тия арабели и немците ги посрещнаха с меченца по гарите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.