Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Добро утро , имаме нова тема в тийн раздела.:D

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 10 минути, free... написа:

Добро утро , имаме нова тема в тийн раздела.:D

Твоята любима демокрация.

Какво има да гледам. Дълбоко познато нещо по време на демокрацията.

Добро утро.

Това, което не успях (не че съм се скинал от усилия) да разбера в тоя живот (нема и да разбера, щото... освен 'сичко друго, то и не остана), що за дребно... даже нищожно (в математиката биха казали - пренебрежимо малка величина) човече трее да си, за да кълнеш някого. Когото и да е. Деца на хора, които не харесваш... щото са деца на хора, които не харесваш... Хора, които не харесваш... щото... не ги харесваш... Виртуални опоненти... щото те изнервят (по ред причини, голямата част от които са в кълнящия/щата), независимо от твърденията, че те разсмиват... и так далее. Нищо де. Живи и здрави! Без капка ирония!

преди 2 минути, lebel написа:

Добро утро.

Това, което не успях (не че съм се скинал от усилия) да разбера в тоя живот (нема и да разбера, щото... освен 'сичко друго, то и не остана), що за дребно... даже нищожно (в математиката биха казали - пренебрежимо малка величина) човече трее да си, за да кълнеш някого. Когото и да е. Деца на хора, които не харесваш... щото са деца на хора, които не харесваш... Хора, които не харесваш... щото... не ги харесваш... Виртуални опоненти... щото те изнервят (по ред причини, голямата част от които са в кълнящия/щата), независимо от твърденията, че те разсмиват... и так далее. Нищо де. Живи и здрави! Без капка ирония!

щом кълне значи има някакъв горчив опит с хора наподобяващи тия дето кълне

трябва малко злобичка да има в него и хоп ето ти кълнята

щом и аз съм го правил (не помня кога и защо) но съм го правил, а в мене казват, че няма злоба, смятай

преди 23 минути, Kiеli написа:

щом кълне значи има някакъв горчив опит с хора наподобяващи тия дето кълне

трябва малко злобичка да има в него и хоп ето ти кълнята

щом и аз съм го правил (не помня кога и защо) но съм го правил, а в мене казват, че няма злоба, смятай

Сега разбрах. Само, за да съм сигурен, поводът за споделеното по-горе недоумение (нали знаете как е - недоумява кратуна проста) тоя път беше друг, но мислата  включваше  и долния пример...

Цитат

Децата и внуците, правнуци, всички те бял ден да не видят! Бездетни да останат, рак да ги покоси, ама най - болезнения!

Тук горчивият опит предполагам е, че някой хор, наподобяващ реципиентите на клетвите, е опикал кълнящия, докато последният го е дундуркал. Макар че се съмнявам точно тоя случай да е толкова потресающ.

преди 1 минута, lebel написа:

Тук горчивият опит предполагам е, че реципиентът на клетвите е опикал кълнящия, докато последният го е дундуркал. Макар че се съмнявам точно тоя случай да е толкова потресающ.

аа за анчето ако става въпрос прекалено дълго е сама

току-що, Kiеli написа:

Анчета се казва Полина. :)

Малиииииииииии

Това е много злоба.

преди 9 минути, free... написа:

има ли си гадже

преди 34 минути, Kiеli написа:

Поводът беше друг, но да, и тя е в статистиката

едит: и причината не е в това, че прекалено дълго е сама. 

преди 33 минути, free... написа:

Полина, докато не се запознаем (което се надявам, че няма да стане) ще е (и е редно да е) Анчето. Са, що си написал "Анчета" не знам... надявам се, че не са няколко.  :шега:

Ето обаче нещо сериозно. Въпрос: Защо хората, които са сами, са... такива (няма да пояснявам какви... но, нямам предвид кълнящи...  много малко (да не кажа, че не си спомням никого) самотни... не, не самотни, сами (има разлика), които познавам, съм чувал да кълнат)?

Та, защо са такива (каквито са)? Защото са сами? Или са сами, защото са такива (каквито са)? Според мен и двете...

преди 13 минути, lebel написа:

Ето обаче нещо сериозно. Въпрос: Защо хората, които са сами, са... такива (няма да пояснявам какви... но, нямам предвид кълнящи...  много малко (да не кажа, че не си спомням никого) самотни... не, не самотни, сами (има разлика), които познавам съм чувал да кълнат)?

Та, защо са такива (каквито са)? Защото са сами? Или са сами, защото са такива (каквито са)? Според мен и двете...

Това е много объркващо :)

преди 51 минути, Нушо написа:

Жената, става по привлекателна за мъжете,когато има 120 буркана лютеница и 350 кила ракия !

Наздраве !

И може да прави баница и мусака!

преди 17 минути, lebel написа:

Поводът беше друг, но да, и тя е в статистиката

Полина, докато не се запознаем (което се надявам, че няма да стане) ще е (и е редно да е) Анчето. Са, що си написал "Анчета" не знам... надявам се, че не са няколко.  :шега:

Ето обаче нещо сериозно. Въпрос: Защо хората, които са сами, са... такива (няма да пояснявам какви... но, нямам предвид кълнящи...  много малко (да не кажа, че не си спомням никого) самотни... не, не самотни, сами (има разлика), които познавам съм чувал да кълнат)?

Трябва ми книгата с шифрите. Не разбрах нищо.

Ало, ало нощен ястреб😟

images?q=tbn:ANd9GcT6HcY4WR0yf8gNXLvv0tx

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Трябва ми книгата с шифрите. Не разбрах нищо.

...

Струва ми се, че си сам (пожелавам ти това да се промени) и ако съм прав, не се тревожи. Цитираното си е в реда на нещата.

преди 25 минути, lebel написа:

Струва ми се, че си сам (пожелавам ти това да се промени) и ако съм прав, не се тревожи. Цитираното си е в реда на нещата.

Пак нищо не разбрах. Българският език май се е променил. 🤔

xaxaaxaxaaxaxaxaxaxa

преди 1 час, AAUUXX написа:

Тези които са писали задачата са нямали представа от хардуер ,затова е написана по този начин.

Таман щях да му пиша, да доведе даскала, да му скъсам кетапа.

преди 1 минута, Teemo написа:

Таман щях да му пиша, да доведе даскала, да му скъсам кетапа.

Аз пък си помислих да извикаме @IvanKirov като ИТ спец да реши задачата ама той с такива елементарни задачи не си губи времето та отказах се.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Аз пък си помислих да извикаме @IvanKirov като ИТ спец да реши задачата ама той с такива елементарни задачи не си губи времето та отказах се.

И там ще измисли нещо, за казарма, комуняги...

преди 4 часа, lebel написа:

Добро утро.

Щеше да има значение, ако съществуваха магии, чудеса и тема подобни и клетвите можеха да се сбъдват. Вярно е, че има доста народ вярващ в глупости, който би се афектирал от клетви. А какви са причините някой да ги употребява. Лоботомия от капиталистически тип, не си спомням през соца да се е преподавало дрънкане на тъпотии, но ги имаше наследени от царско време сред населението. Сега малоумните и малоумията са отново на свобода...

преди 25 минути, AAUUXX написа:

Може, ама само ако задачата е втора употреба - нов внос!

преди 22 минути, Teemo написа:

И там ще измисли нещо, за казарма, комуняги...

Да питаме ли Иван дали ще може да напише драйвери за харудера дет постна в онази тема :rolleyes:

преди 59 минути, AAUUXX написа:

Да питаме ли Иван дали ще може да напише драйвери за харудера дет постна в онази тема :rolleyes:

Тя ще стане, дълга и широка.

Грухи трябва да изпише биос...

Тоя седмокласника, ще търси в Алибаба wifi модул...

преди 2 минути, Teemo написа:

Тоя седмокласника, ще търси в Алибаба wifi модул...

Тва нимой да го прави ,тоз Алибаба е разбойник ше му украдне Wi FI модула заедно с драйвера му.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.