Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Сам, самота ...

в компанията на една чашка винце!

:wub:

Red Wine GIF

преди 37 минути, AAUUXX написа:

Да питаме ли Иван дали ще може да напише драйвери за харудера дет постна в онази тема :rolleyes:

Едва ли, той знае BASIC 6.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Само по Диема може да гледаш филм и да пуснат промо, как може да го гледаш и следващата седмица.

• Автор
преди 6 часа, free... написа:

Анчета се казва Полина. :)

Полина Димитрова позната и като Паулина Димитлер хихи :)

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Да питаме ли Иван дали ще може да напише драйвери за харудера дет постна в онази тема :rolleyes:

Че колко му е е го Асемблера е го Линукс седяш и твориш

преди 2 часа, Teemo написа:

Грухи трябва да изпише биос...

И той нема да тръгне щот ще се окажа за Байкал хихи

преди 17 часа, цър-вул написа:

И му хакнали паролата....

Аа с 4098767908707 разбойника така става

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Щеше да има значение, ако съществуваха магии, чудеса и тема подобни и клетвите можеха да се сбъдват. Вярно е, че има доста народ вярващ в глупости, който би се афектирал от клетви. А какви са причините някой да ги употребява. Лоботомия от капиталистически тип, не си спомням през соца да се е преподавало дрънкане на тъпотии, но ги имаше наследени от царско време сред населението. Сега малоумните и малоумията са отново на свобода...

Хайде сега, ако леко пипнеш Пушкин (Любви все возрасты покорны), ще изведеш общовалидното вселенско правило: Дебилизму все идеологии покорны!

И потвърждението конкретно за соца. Нещата там беха сигурни. Не само се преподаваха тъпотии, ми и изпити държах по тях. И не само ги държах, ми ги и 'зех. Щото не ги ли 'земеш, нанай диплома. Каквото и да завършваш. МЕИ, МГИ, ВИАС, ТРИАС... история на бкп, диамат (диалектически материализъм) и истмат (исторически материализъм), политикономия и научен комунизъм. Имахме и в техникума - само комунизъм. Сигурно е бил ненаучен. И сигурно затова преподавателят беше пич. Нищо, че му викахме "комуниста".

Абе... пу, пу, пу, да не те урочасам, мое и да стане човек от теб. 

едит: баси, и Росето пак скомунизди нешо

Скоро Берлин, ще остане без вода.

Сигурно ще има воден режим.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Скоро Берлин, ще остане без вода.

Сигурно ще има воден режим.

Тесла в Берлин изразходва на година към 2 млн кубика вода. Интел в Магдебург също хаби много вода. Електроцентрала на изкопаемо гориво – Уикипедия (wikipedia.org) в Берлин хаби 100 млн кубика на година.

преди 6 часа, Емил Костов написа:

Може да е болен, повярвай. За пример давам наркоманията и не само към наркотиците.

Трайното увреждане не е болест.  => Болест е нещо, което се лекува!!! 

Тези увреждания ги изследват патолозите.  Дори психиатрите не се занимават с "кауза пердута". :) 

Цитат

Ofertata za odobrenata za teb suma izticha skoro.
Ako iskash da ya vzemesh, pusni zayavka za kredit:
https//bla-bla-bla.info/kredit-odobren

Те тъй се сближават хората и финансовите институции. Тия толко кредита са ми одобрили, че вече сме на "ти".

преди 3 минути, dioib написа:

Трайното увреждане не е болест.  => Болест е нещо, което се лекува!!! 

Тези увреждания ги изследват патолозите.  Дори психиатрите не се занимават с "кауза пердута". :) 

Лекува се и още как.

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Лекува се и още как.

Да, с лопата по главата!!! :) 

преди 13 минути, dioib написа:

Не, не е с лопата но ти никога не гледаш сериозно на нещата. Така че няма смисъл да ти обяснявам!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 9 минути, Росица Копукова написа:

Супер. Крада го.

Много крадеш.

+++++++++++++

+++++++++++++

+++++++++++++

По погледите на хора чета следното.

Абе, къв е  тоя пенсионер, дето са го тропнали тук.

Къв е тоя? Какво се дере? Проси пари ли?

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Много крадеш.

Това е фейсбукски лаф на гмежта и на блондинестите муцки там. "Муцка, крада го 😁😚🙂😇💋💘💖🤩🧦."

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Много крадеш.

По погледите на хора чета следното.

Абе, къв е  тоя пенсионер, дето са го тропнали тук.

Къв е тоя? Какво се дере? Проси пари ли?

Така е. Нушо го бива и ми е интересен. За себе си бъди спокоен. Но е коректно да си го призная.

току-що, rado_svet написа:

Това е фейсбукски лаф на гмежта и на блондинските "муцки" там.

По- лесно и приятно е да го намеря при Нушо. Прави ги постингите и това си е.

Поздравявам всички любители на Българската Народна Музика със една песен на Ирина Паскалева! :)

преди 4 минути, rado_svet написа:

Това е фейсбукски лаф на гмежта и на блондинестите муцки там. "Муцка, крада го 😁😚🙂😇💋💘💖🤩🧦."

Не знаех. 

преди 21 минути, Емил Костов написа:

Не, не е с лошата но ти никога не гледаш сериозно на нещата. Така че няма смисъл да ти обяснявам!

В грешка си, ако мислиш, че сериозното за теб би следвало да е сериозно и за мен. 

Има и зависимост от сериозността. 

Що се касае за лекуване от някаква зависимост, то определено не може да се ползват религиозни способи Сам се сети, че субектът (един пияница не ще повярва на трезвеник .... Примерно.....) трябва да осъзнае, че е зависим, а той на първо четене -> отрича!!! ;) Психолози (като клир от вид религия) не са в състояние да излекуват зависимостта, а могат само да облекчат нещата, за да се адаптира субекта кум социума, иначе те превеждат в "законова зависимост"  в психиатрията. :) 

С теб е весело. :)  Мнозина сериозни хора не разбират, че са глупци. 

Благодаря ти, че пак ме развесели!!! 

п.п. Ако не си разбрал сериозността ми е в Балкана. Там ми трябват доброволци, не с акъл, а сила, за да прехвърлят с лопата земна маса. ;) 

Кратко: За лечение от наркомани и/или алкохолици си трябва комуна!!! Такава в момента изграждам за хора зависими от алкохола. -> Лечението е: Трудова терапия, за да не мислят за глупости и прочие . ;) 

преди 9 минути, dioib написа:

В грешка си, ако мислиш, че сериозното за теб би следвало да е сериозно и за мен. 

Има и зависимост от сериозността. 

Що се касае за лекуване от някаква зависимост, то определено не може да се ползват религиозни способи Сам се сети, че субектът (един пияница не ще повярва на трезвеник .... Примерно.....) трябва да осъзнае, че е зависим, а той на първо четене -> отрича!!! ;) Психолози (като клир от вид религия) не са в състояние да излекуват зависимостта, а могат само да облекчат нещата, за да се адаптира субекта кум социума, иначе те превеждат в "законова зависимост"  в психиатрията. :) 

С теб е весело. :)  Мнозина сериозни хора не разбират, че са глупци. 

Благодаря ти, че пак ме развесели!!! 

п.п. Ако не си разбрал сериозността ми е в Балкана. Там ми трябват доброволци, не с акъл, а сила, за да прехвърлят с лопата земна маса. ;) 

Кратко: За лечение от наркомани и/или алкохолици си трябва комуна!!! Такава в момента изграждам за хора зависими от алкохола. -> Лечението е: Трудова терапия, за да не мислят за глупости и прочие . ;) 

Мамайкоооо! Няма даже да се мъча повече! 

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Мамайкоооо! Няма даже да се мъча повече! 

Е, опита се ... не става ... :) => Не си психолог, т.е. софтуерист.  ;) Отделно, че не понасяш православните християни, които отгоре на това са комунисти. :)

преди 1 час, lebel написа:

политикономия

От това имах полза, а другото ... хм ... беше нещо като фацебук .. :) Ханглиската етикеция ряпъ да яде ... :) 

п.п. Историята на комунизма свършва. когато в България настъпва социализмът!!! 

преди 18 минути, dioib написа:

Е, опита се ... не става ... :) => Не си психолог, т.е. софтуерист.  ;) Отделно, че не понасяш православните християни, които отгоре на това са комунисти. :)

Много добър психолог съм аз. С християните или комунистите аз проблеми нямам и не си спомням да съм искал да заличавам или убивам някой.

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

ам, самота ...

в компанията на една чашка винце!

:wub:

Red Wine GIF

И ти следваш Степан? Баси лудата украинка! Горкия Степан - кастриран е явно :D 

преди 59 минути, dioib написа:

От де лопата? Никой вече не работи 🍷

И тук ли пренесохте дуела ве: Костов:dioid? Кой гостува, да залагаме :D 

преди 8 минути, Meri Meri написа:

И ти следваш Степан? Баси лудата украинка! Горкия Степан - кастриран е явно :D 

От де лопата? Никой вече не работи 🍷

Ще му осигуря лично за него! И не е вярно, че никой не работи. На село няма как да не работиш.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.