Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 19 минути, superiority написа:

Добро утро.

Добро утро :) 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

много тежки диагнози в тая тема за украйна

баси ужаса

добро утро

Добро утро,

преди 11 часа, petie1 написа:

Аз им викам Гъзлъски :)

Вече не е с голямо дупи Иълдъзката 

преди 10 часа, lebel написа:

Имах някога една Моторола...  W375 май беше. Флип. Хем нямаше възможност за доп. рингтонове, хем от нейните само един ставаше.  И във всички филми имаше мотороли, които звъняха с него. Бех замязал на заек. Ма инaче си го харесвах. Даже още си го пазя.

преди 11 часа, Teemo написа:

Тее Йълдъзки - телефоните им звъпят като моя и само се оглеждам.

Жената умря от смях.

Едно време когато нокия си беше нокия и всички бяхме с нокия като получеше некой смс и всички си гледахме телефоните.

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Никое изкуство не трябва да се оплюва.

Не може да бъде изкуство гаврата с националният ни химн, знаме ,а ако зависеше от мен и подигравката с хората които ни управляват и са в политиката също щеше да е наказуема (които и да са те).

Добро утро,

ЕС затваря границите си. Няма Шенген вече.

Германия, Италия, Полша, Словакия, Австрия, Чехия, Унгария,....

Смешници. И каква е идеята на ЕС? И след 1млн арабели и 1млн африканци(тъмнозелените) сега се сетиха. 

преди 16 часа, Емил Костов написа:

Нищо не бъркам ми що не дойда да те напляскам

Щото ке се наложи да преместваш земни (камъни де....) маси ..... :) Вместу да се нъпием и си фърлим по една тупаниоцъ .... :) 

Се, що ти сегинкъ говориш глупости, кът си пацифист. :) 

Добро утро! :newspaper:

п.п. Само за сводкъ .... хм .... от неколко дни съм в София, тъ Емо .... хм .... да не сбъркаш локацията ..... ако додиш де .... или не додиш .... :) 

Кво сте му направили на фобията, че е така ядосан ? @petie1

как мога да търся потребители тук?

В Германия предлагат на всеки навършил пълнолетие държавата да му изплати 20 000 евро, които пари ще бъдат взети от данък наследство :yanim:

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Добро утро,

ЕС затваря границите си. Няма Шенген вече.

Германия, Италия, Полша, Словакия, Австрия, Чехия, Унгария,....

Смешници. И каква е идеята на ЕС? И след 1млн арабели и 1млн африканци(тъмнозелените) сега се сетиха. 

Затварят я само за руснаци ,не че руснаците имат голямото желание да ходят в ес ?

преди 10 минути, AAUUXX написа:

В Германия предлагат на всеки навършил пълнолетие държавата да му изплати 20 000 евро, които пари ще бъдат взети от данък наследство :yanim:

Затварят я само за руснаци ,не че руснаците имат голямото желание да ходят в ес ?

Не, за всички. Имаше преди 2 години някаква клауза ли беше, правило ли. Ако потокът на мигранти е голям. Държавите членки имат право да затворят за 6 месеца границите си.

Шенген: нови правила (europa.eu)

Човек пътува през пустинята на камила. Изведнъж камилата си изкълчила крака. "Е, това беше - помислил си човекът - тука си и загинах в тая пустиня".Изведнъж гледа табела "Ремонт на камили". Издърпал той камилата някак си до работилницата. Гледа отвън стои механик.Човекът:- Камилата ми си изкълчи крака!Механикът:- На канала!Замъква човекът камилата и я качва на канала. Механикът се приближава, взема две тухли и трясва с тях камилата по яйцата. Камилата надава вик и изчезва със светлинна скорост.Мъжът:- Кво направи бе? Как ще я стигна сега тая камила...Механикът:- На канала!

преди 4 часа, Kiеli написа:

как мога да търся потребители тук?

Сигурно вече си ги намерил сичките, ма се пак...

Търсене...

spacer.png

Резултат...

spacer.png

Ако не си питал нещо друго де.

• Автор
преди 6 часа, Teemo написа:

Кво сте му направили на фобията, че е така ядосан ? @petie1

Ами аз не знам... Сега ако някой го е обидил не съм видял..

А добър ви вечер.:bye1:И както написа снощи фобиата да се пожалвам аз горкия каменоделец, че съм смазан, ама и смазан да съм де не се давам. Днес съм си забъркал кубик и половина бетон за няма и час а онези пишлемета които си ги взимам с мен и те бъркат хайванчетата ама немогат да ми смогнат и съм монтирал днес 2 покривни плочи по 2метра и един китук паметник поръчка де който го бях обещал на един познат да му го направя 2х90. И него си монтирах и като свършихме си закарах пак пишлегерите на обяд да си ги почерпя та малко ме и поразсмяха е то всеки ден си правим смях де. Сутринта с един поп станахме зян попа полудя като му казах къде му отиват парите от поръчката направо му се изправи брадата и взе да се кръсти от зад на пред с лявата рака.:lol6:

• Автор
преди 7 часа, AAUUXX написа:

Вече не е с голямо дупи Иълдъзката

Тюх :)

преди 1 час, petie1 написа:

Ами аз не знам... Сега ако някой го е обидил не съм видял..

Споменаваше мен, теб и цървул и още някой...

След като му казах че, няма как да ми види айпи - то.

току-що, Teemo написа:

В неговия сайт може да ти види ip-то то и тук стаава но трябва да се барнат някои филтри на сайта а за тях само Калинчо май може да пипа.

• Автор
преди 3 минути, vlado1985 написа:

Сутринта с един поп станахме зян попа полудя като му казах къде му отиват парите от поръчката направо му се изправи брадата и взе да се кръсти от зад на пред с лявата рака.:lol6:

Добре че не те е и поливал със светена вода

преди 2 минути, Teemo написа:

Ами аз не съм го обиждал....... Той нещо се чална...

преди 59 минути, vlado1985 написа:

В неговия сайт

Имено.

Че не исках да го посетя/регистрирам ...

току-що, petie1 написа:

Добре че не те е и поливал със светена вода

Ами точно заради един ненормален поп който ми носи от време на време по някой и друг кашон със стари платки стана беля преди няколко седмици. Идва един ненормалник поп много добър мой приятел, обаче вкарал, и ми идва някъде към 10 и аз както си бях в избата и си действам, още се разсънвах с кафето щото бях много, изморен и тоя откачен поп се насвиркал завалията. И със самото влизане взе да ми олива избата с вода нали да я осветява и взе да пее някви църковни песни и както си седях изведнъж ми изпляка един разклонител с него ми изпляка и духалката с топлия въздух и една бормашина на 2 месеца. И се хванах в чудо с тоя откачен поп и му казах втори път започне ли пак да ми осветява избата аз ще му осветя брадата за да му дойде акъла. И на края попа си призна и вика ми чедо аз си пийнах 2 кила винце 1кило ракия и 5-6 бирички.

преди 1 час, lebel написа:

Сигурно вече си ги намерил сичките, ма се пак...

да оправих се

преди 7 минути, vlado1985 написа:

Ами точно заради един ненормален поп който ми носи от време на време по някой и друг кашон със стари платки стана беля преди няколко седмици. Идва един ненормалник поп много добър мой приятел, обаче вкарал, и ми идва някъде към 10 и аз както си бях в избата и си действам, още се разсънвах с кафето щото бях много, изморен и тоя откачен поп се насвиркал завалията. И със самото влизане взе да ми олива избата с вода нали да я осветява и взе да пее някви църковни песни и както си седях изведнъж ми изпляка един разклонител с него ми изпляка и духалката с топлия въздух и една бормашина на 2 месеца. И се хванах в чудо с тоя откачен поп и му казах втори път започне ли пак да ми осветява избата аз ще му осветя брадата за да му дойде акъла. И на края попа си призна и вика ми чедо аз си пийнах 2 кила винце 1кило ракия и 5-6 бирички.

хаахахаха :D

преди 1 час, vlado1985 написа:

Отчето си е напрао тервинатор

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.