Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 13 минути, Тетя написа:

Аз познавам един от тези , който отмъкна към 5 000 паунда във вид на помощи от там :)  много им се смееше на тъпите закони. Разправяше , че е супер лесно да се излъжат социалните там.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 13 минути, AAUUXX написа:

Много им е слаба сигурността на социалната служба в UK ,нашенец като види отворена врата и влиза :D

5 човека били подали 6000 заявления за социална помощ ,ако откажат подават отново ,предприемчиви са били  :D

Не вярвам 😂 това са страшно много пари… ще следя с интерес 😂😂

преди 10 минути, Belefor написа:

Аз познавам един от тези , който отмъкна към 5 000 паунда във вид на помощи от там :)  много им се смееше на тъпите закони. Разправяше , че е супер лесно да се излъжат социалните там.

В UK  не предполагат ,че е възможно някой да измами социалните служби затова са така били доверчиви.

преди 4 минути, Belefor написа:

Не знам за помощи но са тъпи да… обясняваш и най-малкото нещо и пак нещо не разбрали.

току-що, Тетя написа:

Не вярвам 😂 това са страшно много пари… ще следя с интерес 😂😂

На мен ми е малко страннно всичко това ,няколко години да не се усети никой ,нито банка ,нито социални.

Тук е цялата "новина"

https://www.bbc.com/news/uk-england-london-68774242

преди 32 минути, Тетя написа:

Не знам за помощи но са тъпи да… обясняваш и най-малкото нещо и пак нещо не разбрали.

Щом лекуват всичко с Tylenol(Парацетамол).

преди 29 минути, AAUUXX написа:

На мен ми е малко страннно всичко това ,няколко години да не се усети никой ,нито банка ,нито социални.

Тук е цялата "новина"

https://www.bbc.com/news/uk-england-london-68774242

4 години??? Аз бих се спрял след 1 месец. Чак толкова много 4 години. То да не е чешма.

преди 3 часа, Тетя написа:

Пак е много всеки ден,хубаво да е ги ограничиш някак

Аз пия само Хел , Редбул никога няма да пия . Монстър само 1 /2 пъти съм пил прекалено е сладко и не бих  го пробвал отново :)

Снимка няма да показвам ,но на Абдул не му върви с жените :speak:

Цитат

Жена беше осъдена на седем години затвор, след като призна, че е отрязала пениса на любовника си, като го е подмамила да мисли, че ще извърши сексуален акт с него.

Тя убедила партньора си, който също така ѝ бил шеф, да покрие очите си със салфетка, за да му направи орална любов, твърдейки, че не иска той да гледа, защото това я карало да се чувства неудобно.

След това извадила нож, който била скрила в джоба си, и отрязала мъжествеността му.

https://www.vesti.bg/sviat/osydiha-zhena-otriazala-myzhestvenostta-na-liubovnika-si-6195877

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

746.jpg

f87d1acb3d9935c5b98926173f3151dcf9a60ff9

256.jpg

Връщам удара! 😂😂😂

IMG_1926.jpeg

преди 1 минута, AAUUXX написа:

https://www.vesti.bg/sviat/osydiha-zhena-otriazala-myzhestvenostta-na-liubovnika-si-6195877

Явно не се е справял добре… 😎

преди 2 минути, Тетя написа:

А Мечо Хубавеца ме убеждаваше да си взема стара но богата любовница от ГДР ,добре че не го послушах :speak:

преди 3 минути, Тетя написа:

Връщам удара! 😂😂😂

IMG_1926.jpeg

Снежанка.

normalized.jpg&width=597

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Снежанка.

normalized.jpg&width=597

Цялото ми деЦтво отиде на… 😂😂😂

преди 14 минути, AAUUXX написа:

А Мечо Хубавеца ме убеждаваше да си взема стара но богата любовница от ГДР ,добре че не го послушах :speak:

Мечо Хубавеца и аз не бих го послушала 😂😂 Въпреки,че еможело мадамата да си отиде бърже,бърже… 

Cat Nail File GIF - Cat Nail File Black Cat GIFs

преди 11 минути, Joss Bomon написа:

Пак неадекватен :getout:

... щото и ти не си сложил планка ли ?! :hush:

Сокет 1700 има голям потенциал за ъпдейт. Например моя процесор (ще ти дам пример с него), бях ви показал скриншотове на играта Форца, всички настройки бяха на Хайдж Кюалити при което играта вървеше със 180 кадъра. Процесора не загряваше повече от 50 градуса а видео картата от време на време развърташе вентилаторите. Играта не можеше да натовари компонентите. Тази игра е доста тежка, а сокет 1700 поддържа и по мощни процесори. Къде са АМД?

Водното ми охлаждане има планка, поръчах си друга за да тествам въздушни охладители! 

преди 56 минути, Звяра! написа:

Сокет 1700 има голям потенциал за ъпдейт. Например моя процесор (ще ти дам пример с него), бях ви показал скриншотове на играта Форца, всички настройки бяха на Хайдж Кюалити при което играта вървеше със 180 кадъра. Процесора не загряваше повече от 50 градуса а видео картата от време на време развърташе вентилаторите. Играта не можеше да натовари компонентите. Тази игра е доста тежка, а сокет 1700 поддържа и по мощни процесори. Къде са АМД?

Водното ми охлаждане има планка, поръчах си друга за да тествам въздушни охладители! 

Не знам, не играя игри на компа. Пускам си някоя игра на конзолата, както доброто старо време. Каня се да пробвам на Google игрите.

Google-Stadia-3.jpg

И двете ми поръчки са тръгнали от Китай за България! :D

Сега ще проверя къде е този град! :)

2024-04-10194550.png.121842af8a147804308e7aa96e274a29.png

Намерих го, до морето е близо до Тайван! :D

Guankouzhen

https://maps.app.goo.gl/oinP448zGoZwLuDb7

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Щом лекуват всичко с Tylenol(Парацетамол).

4 години??? Аз бих се спрял след 1 месец. Чак толкова много 4 години. То да не е чешма.

Абе пропуснали са да нахранят някого по веригата или е станал много гладен...

преди 20 часа, lebel написа:

Правят се, че идват за солта... за алиби..

Крави ала Щирлиц, мхм....

Или па Мюлер....

Във вица "Если вы параноик, то это еще не значит, что за вами не следят", според Кърт Кобейн, а според някои и в Параграф 22 (убий ме, не си го спомням тоя лаф там) дебнат... е, не се споменава изрично, че дебнещите са крави, но... т'ва сигурно е конфиденциална информация..
Интересното е, че тоя лаф съм го срещал и в двата начални варианта "Това че сте параноик..." и "Това че не сте параноик...", с един и същ краен...

И аз не моа са сета за такъв в Параграфа, но то Йосарян по принцип си е параноик, тъй че е възможно да е присъствал тоа лаф в некакъв вариант...

Ааа, Генерала, гордостта на кое село беше там... Той е друга вселена. Какво тук значи некаква си крава...

Генерала е велик, та дори и като войник....

И пастира му си го биваше....

Много е важно при рандеву с подобно добиче, пастира да се появи в точния момент....

Личен опит....

Макар и с друг вид представител на фауната....

преди 4 часа, Тетя написа:

Цялото ми деЦтво отиде на… 😂😂😂

Мечо Хубавеца и аз не бих го послушала 😂😂 Въпреки,че еможело мадамата да си отиде бърже,бърже… 

Един френски адвокат навремето, също е заложил на тая карта и доволно потривал ръце, че е сключил супер изгодна сделка, купувайки жилището в Париж на една художничка за 1/3 от стойността му, срещу задължението тя да живее в него до смъртта си, като той поема и режийните....

Дамата е била вече на достопочтена възраст, а той само на малко над 40....

Надживяла го с повече от 20 години, та дори май бе надживяла и сина му....

Починала е, ако се не лъжа на близо 115 години....

Та... внимавайте....

преди 5 часа, AAUUXX написа:

Много малко са я осъдили. само седем години за цял пенис..Поне 15 години трябваше да лежи...Поне по година на см и не по-малко от 15....

преди 5 часа, AAUUXX написа:

Що бе? Ще си живееш царски! Кво те притеснява?

преди 5 часа, Тетя написа:

Що трябва да си ходи? Ще живеят в мир и сговор.

преди 50 минути, Мечо Хубавеца написа:

Много малко са я осъдили. само седем години за цял пенис..Поне 15 години трябваше да лежи...Поне по година на см и не по-малко от 15....

Що бе? Ще си живееш царски! Кво те притеснява?

Що трябва да си ходи? Ще живеят в мир и сговор.

О то вярно имало такъв потребител 😂😂😂 мислех,че се шегува 😅😎

преди 15 минути, Мечо Хубавеца написа:

Обидно прозвуча да съм останал незабелязан...

Не съм целяла да те обидя.Човек всеки ден се учи 😎

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.