Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

:bye1:

450431300_1019816859660077_6688061751414

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

Добро утро,

- Бабо, защо на времето мъжете не са отказвали да се женят?
- Защото, на времето не продаваха готови кюфтета и кебапчета, баби!

Селяните са тук, събрали са яйцата и сега правят задръствания. Вчера сутринта по това време беше празно!

Spoiler

IMG_20240902_0829292.thumb.jpg.108e0c656e6a5643358303f85316cc66.jpg

Боянски трепети рано сутрин. Ко знайте кви неща съм виждал в задръстванията, някои дори и либов правят. 😂 

Така де, времето трябва да се ползва пълноценно.

Добро утро.

преди 9 часа, Mediterranean написа:

Тоя па взел да ми проверява чехлите в Гугъл. 😆

На същата марка и оттам са, но с друга подметка. Струват 24 лева, да ти кажа, да се успокоиш. 

Успокоих се.  Благодаря.

преди 1 час, Nikita' написа:

Селяните са тук, събрали са яйцата и сега правят задръствания. Вчера сутринта по това време беше празно!

Затвори скритото съдържание

IMG_20240902_0829292.thumb.jpg.108e0c656e6a5643358303f85316cc66.jpg

Боянски трепети рано сутрин. Ко знайте кви неща съм виждал в задръстванията, някои дори и либов правят. 😂 

Така де, времето трябва да се ползва пълноценно.

Добро утро.

Това Бейрут ли е? Прилича ми и на Румъния.

преди 13 часа, lebel написа:

Глори, Глори... не е за разправяне.

Не ми дава сърце и да напиша гутен хаг

Освен да е целенасочено. Друго обяснение нямам.

преди 9 часа, Mediterranean написа:

@АСПЕКТ Ето това са моите. Вчера ги снимах на лампа и не се вижда цвета им, който е такъв.

https://www.deichmann.com/bg-bg/p/casa-mia-domashni-chehli-sin-48948

Благодаря. Аз хода бос като Риана. Не ми трябва чехли вкъщи.😀

преди 16 минути, AAUUXX написа:

Сигурно си нестинар :rolleyes:

Немците ходят навън, вътре с това. Разбира се, с чорапи. Непрани 1 седмица.

Май се превежда като крокодилки.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Crocs

https://www.kaufland.de/product/455696952/

heidi-klum-crocs-neon-overall-gettyimage

10001-76M_sivasdescalzo-Crocs-CLASSIC_U-

преди 11 часа, Bubbles написа:

Какво е това BMF? Ми, реват либералите. Източна Германия винаги си е била такава.

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Какво е това BMF? Ми, реват либералите. Източна Германия винаги си е била такава.

BFM TV е френска новинарска телевизионна и радио мрежа, изцяло притежавана от Altice Média. Основната собственост на подразделението Altice Média на CMA CGM, нейното седалище се намира в Париж. 

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Това Бейрут ли е? Прилича ми и на Румъния.

Това е между "Бояна" и "Драгалевци". 

преди 7 минути, emil644466 написа:

BFM TV е френска новинарска телевизионна и радио мрежа, изцяло притежавана от Altice Média. Основната собственост на подразделението Altice Média на CMA CGM, нейното седалище се намира в Париж. 

Не е позната в Германия.  Ясно. Нещо като Welt.

https://www.welt.de/

Странна работа. Аз виждам нормален пет път с пет линии. Звяра вижда задръстване, в немско се вижда - 

Тими, ти ли не знаеш какво е в час пик да се придвижи от Младост до Суходол. Цял филм може да се снима.😂

преди 1 минута, Nikita' написа:

Тими, ти ли не знаеш какво е в час пик да се придвижи от Младост до Суходол. Цял филм може да се снима.😂

Околовръстното...

току-що, Teemo v.3 написа:

Околовръстното...

Да, добре че бат Бойко го направи, знаеш преди какво беше. То не че сега е.....

току-що, Nikita' написа:

Тук по нашите краища, доста добре е станало. Единствено може да се забавиш на Икея, на колелото. Оттатък по Илиянци и Бенковски, не съм ходил. Утре ще бръмна за риба, до Кривина и ще видя как е във Враждебна...

И въобще не ми пука кой го е оправил - това им е работата.

преди 38 минути, Nikita' написа:

Какво е направил бат Бойко? Нищо, същата ци.гания. Няма никаква природа, само сиво. Пред блока, зад блока, до блока, над блока има друг блок. Блокове до блокове. Никаква природа.

преди 40 минути, АСПЕКТ написа:

Какво е направил бат Бойко? Нищо, същата ци.гания. Няма никаква природа, само сиво. Пред блока, зад блока, до блока, над блока има друг блок. Блокове до блокове. Никаква природа.

Не ти ли харесва?😄

Банда, поздравявам ви с тази страхотна/невероятна Българска песен. Българска класика за добро настроение и успешен ден! 🙂 

преди 3 часа, Teemo v.3 написа:

Освен да е целенасочено. Друго обяснение нямам.

Не знам. Имам симпатии, но не съм истински фен на Ман... но беше неприятна история и разкарах стрийма при 2:0. Когато играят добре се кефя (тоест кефя се на футбола) на  тях, на Пул, на балета, На Борусия Дортмунд... Когато играят един с друг е... по-сложно. Не е както когато някой играе с Байерн. Там винаги съм за някой. 

Харесвал съм играта на бая футболисти на Ман (те вече не играят). Същото и с Пул, Борусия, Реал... В Пул, па и в Борусия преди това много ме кефеше тоя изрод (в превъзходната степен на понятието) Клоп... и те така. Не съм обвързан силно  емоционално с определен отбор. Неам нерви. Тия дето ги изредих +още 2-3, като ги видя, че нищо не играят, казвам им "лапайте бе" и им гася тока. Нема се спомина заради тех.

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Немците ходят навън, вътре с това. Разбира се, с чорапи. Непрани 1 седмица.

Май се превежда като крокодилки.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Crocs

https://www.kaufland.de/product/455696952/

heidi-klum-crocs-neon-overall-gettyimage

10001-76M_sivasdescalzo-Crocs-CLASSIC_U-

Crocs не е крокодилки а марка на фирма :) . При нас в ЮАР са много известни като марка и много известни хора ги носят предимно през лятото (8 месеца)

преди 2 часа, lebel написа:

Не знам. Имам симпатии, но не съм истински фен на Ман... но беше неприятна история и разкарах стрийма при 2:0. Когато играят добре се кефя (тоест кефя се на футбола) на  тях, на Пул, на балета, На Борусия Дортмунд... Когато играят един с друг е... по-сложно. Не е както когато някой играе с Байерн. Там винаги съм за някой. 

Харесвал съм играта на бая футболисти на Ман (те вече не играят). Същото и с Пул, Борусия, Реал... В Пул, па и в Борусия преди това много ме кефеше тоя изрод (в превъзходната степен на понятието) Клоп... и те така. Не съм обвързан силно  емоционално с определен отбор. Неам нерви. Тия дето ги изредих +още 2-3, като ги видя, че нищо не играят, казвам им "лапайте бе" и им гася тока. Нема се спомина заради тех.

Ми фен съм. Колко ги псувах и хвърлях дистанционното, телевизора, саксии... Отричах се до следваща, някаква промяна... И не мога. Все гледам с едното око.

Същата работа мога и аз да я правя - пускам 11 и да се оправят.

Че се изнервих. Отивам на Дружба на гьола за риба - да си изправя чи-то.

преди 59 минути, Teemo v.3 написа:

Ми фен съм. Колко ги псувах и хвърлях дистанционното, телевизора, саксии... Отричах се до следваща, някаква промяна... И не мога. Все гледам с едното око.

Същата работа мога и аз да я правя - пускам 11 и да се оправят.

Че се изнервих. Отивам на Дружба на гьола за риба - да си изправя чи-то.

Знам, че рибарите се изнервят некой като им каже "наслука". Некъф даже викаше, че като му го кажат 3-4-ма и се връщал... нещо като оня, дето го питали как си, а той отвърнал - черните котки вече не ми пресичат път... немало смисъл...

Затова моето пожелание е това - ни хвоста, ни чешуи (на български - нито опашка (опашато), нито люспи (люспесто)... примерно)! Отговорът, ако не се вживяваме в различните зли сили (горски, речни и прочее духове), трее да е - (Пошёл) к чорту... демек на български - върви по дяволите (на майната си)... Довечера (евентуално) ше тълкуваме, ако се налага... шото не са това, което изглеждат.  

Добър ви ден!
Тук открихме новата учебна година.

Какво ново при вас?

преди 14 часа, Колев 74 написа:

Честита победа бре французино!  (F1)

Победа? Да не съм ударил от тотото? 😋

Сега видях Мосю Льоклер бил спечелил състезание, не съм привърженик на този тип състезания, дай ми футбол на мен.😁

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.