Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

А  добро утро ви.:newspaper:Аз от вчера съм кат разглобен какво ми стана вчера и изведнъж се разболях висока температура вдигам 39.5 и цяла нощ немога да сваля температурата. И по едно време заспах и се събудих към 1:00 презноща и викам, я да се обадя на спешното да дойдат, да ме видят ама каката която ми вдигна бързо ме отсвири и вика за настинки и тем подобни никой нямало да прати и да търся личния ми лекар и взе че ми затвори.

И малко преди да затвори я чух как вика на някой до нея я го виш тоя много е специален за една настинка иска да разкарваме доктор затвори ми тя аз се въртях кат пумпал и само обикалям стаите и гледам натуралните сокове ми свършили. Ама немога да мръдна едвам ходя и викам я да се обадя на такси да ми вземе квото трябва обадих се на едно такси попитах човека дали може от някой денонощен магазин да ми вземе каквото трябва.

Човека се оказа много стабилен и вика няма проблеми вземи каквото му казах качи се до 4-я етаж даде ми нещата платих му и викам стой да ти дам парички за ослугата човека вика няма нужда викам му стой бе и тоя едвам се съгласи. Отидох до стаята ми да взема още пари връщам се на входната врата и човека го няма викам, тоя кога толкова бързо, духна отидох си в стаята запалих си цигара и викам я да пийна малко сок.

Отварям единия сок ама ъъъъъ само го опитах и така го зарязах. Тази сутрин като станах уш малко ми е паднала температурата ама едвам ходя и като реша да отида в някоя стая ходя кат пиян и само се клатушкам та и главата взе да ме боли каква е тая проклета настинка незнам ама за няма и ден ми разказа играта.:shock11:

• Отговори 91,9k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

Докторе, как я определи таа настинка. По-скоро прилича на вирус.
Ама за целта си има доктор - подходящо лечение (антибиотик)

• Автор
преди 55 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Прилича на нилска треска!

Едва ли е тва

преди 50 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

image-images-14-cc8e0b8de4c34beb42ccb7a8

Направо така да казват прогнозата и по телевизията по ще я улучат :)

преди 1 час, vlado1985 написа:

А  добро утро ви.:newspaper:Аз от вчера съм кат разглобен какво ми стана вчера и изведнъж се разболях висока температура вдигам 39.5 и цяла нощ немога да сваля температурата. И по едно време заспах и се събудих към 1:00 презноща и викам, я да се обадя на спешното да дойдат, да ме видят ама каката която ми вдигна бързо ме отсвири и вика за настинки и тем подобни никой нямало да прати и да търся личния ми лекар и взе че ми затвори.

И малко преди да затвори я чух как вика на някой до нея я го виш тоя много е специален за една настинка иска да разкарваме доктор затвори ми тя аз се въртях кат пумпал и само обикалям стаите и гледам натуралните сокове ми свършили. Ама немога да мръдна едвам ходя и викам я да се обадя на такси да ми вземе квото трябва обадих се на едно такси попитах човека дали може от някой денонощен магазин да ми вземе каквото трябва.

Човека се оказа много стабилен и вика няма проблеми вземи каквото му казах качи се до 4-я етаж даде ми нещата платих му и викам стой да ти дам парички за ослугата човека вика няма нужда викам му стой бе и тоя едвам се съгласи. Отидох до стаята ми да взема още пари връщам се на входната врата и човека го няма викам, тоя кога толкова бързо, духна отидох си в стаята запалих си цигара и викам я да пийна малко сок.

Отварям единия сок ама ъъъъъ само го опитах и така го зарязах. Тази сутрин като станах уш малко ми е паднала температурата ама едвам ходя и като реша да отида в някоя стая ходя кат пиян и само се клатушкам та и главата взе да ме боли каква е тая проклета настинка незнам ама за няма и ден ми разказа играта.:shock11:

Бегай на доктор. Преди горе доле месец бях със подобни симптоми. Оказа се някаква вирусна инфекция. Само, че аз имах и кашлица. 

Сутринта звънях на личната лекарка да ми запише час ама се оказа че я нямало в града. И утре може да ме приеме та даже вика че е на друг адрес вече кабинета и обясних, и за бързо какво ми е и тая луда жена, ми вика по телефона. Владимире ама ти си коронясал сабери си днес багажа и утре да ти дам направление да те вземат в болница.

И като чух че ме изкара коронясал без да ме е видяла и прегледала ми уби желанието да и посетя кабинета. А малко след това ми се обади един приятел доктор той си живее в София и днес идвал на сам та искал да се видим на обяд. Казах му че едвам шавам и тоя вика че направо ще дойде в къщи да ме посети, ама като го знам че и той не е редовен, не ми се мисли какви ще ми ги надроби особено от последния му преглед.

Набучи ми в задника една камара инжекции и ме натъпка кат прасе с някакви хапчета все едно съм му опитно зайче и последния път ми вика сега ще чакаме дали ще има ефект и ще презскочиш трапа ако ли не качвам те в колата и те взимам в болницата та сега го чакам към 13:30-14:00 да дойде.

преди 1 час, hjhj написа:

Бегай на доктор. Преди горе доле месец бях със подобни симптоми. Оказа се някаква вирусна инфекция. Само, че аз имах и кашлица. 

Ами то май е някакъв вирус незнам и аз но както и ти си написал снощи каката по телефона от спешното ми каза че това е някаква вирусна инфекция.

Е и аз имам лека кашлица ама немога да се изкашлям като хората ама не всеки път ме хваща да кашлям де па и нали съм и пушач и колко му е от цигарите да е кашлицата.:D

458222693_901048755388988_5681726073397351958_n.jpg

преди 1 час, vlado1985 написа:

Е и аз имам лека кашлица ама немога да се изкашлям като хората ама не всеки път ме хваща да кашлям де па и нали съм и пушач и колко му е от цигарите да е кашлицата.

И ще я имаш още дълго време. При мен 1 месец след като всичко друго отмина тя си остана. От време на време си се обаждам. Тая гад не се дава лесно.

преди 7 часа, vlado1985 написа:

Летен грип, той е по-гаден от зимния.

Пий Грипостад.

16903460_1.jpg?ver=1722609320

https://www.forlife.bg/leten-grip-prevencia-lechenie

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Летен грип, той е по-гаден от зимния.

Пий грипостад

16903460_1.jpg?ver=1722609320

https://www.forlife.bg/leten-grip-prevencia-lechenie

Днес като идва до вкъщи моя приятел доктора аз си мислех че пак ще ми бие инжекции и не сгреших. Надупчи ми задника за бързо изчака половин час и ми даде някакви, хапчета ама така и не им запомних, имената и с тях някакво прахче.

След това спах час два събудих се целия потен скокнах до банята излизам и пак само се потя и уш свалих малко температурата ама пак взе че се качи.

преди 10 минути, vlado1985 написа:

Днес като идва до вкъщи моя приятел доктора аз си мислех че пак ще ми бие инжекции и не сгреших. Надупчи ми задника за бързо изчака половин час и ми даде някакви, хапчета ама така и не им запомних, имената и с тях някакво прахче.

След това спах час два събудих се целия потен скокнах до банята излизам и пак само се потя и уш свалих малко температурата ама пак взе че се качи.

За температурата поне на мен ми помага ибупрофен. Но прах.

В България май е това.

https://apteka.framar.bg/30050646/ибулек-саше-400-мг-10

ibulec.jpg

Днес ходих до магазин от голяма търговска верига в София. Там попаднах на това:

image.jpeg.4ce599130804cceb220f88fdd08fcfd1.jpeg IMG_20240904_143630.jpg.183663d546be5e899822c619790c8925.jpg

Разбирам да има печатна грешка, ма една и съща и отпред и на гърба...

Да не би аз нещо да не съм в час и да има някакъв нов вид стъкла - "втомобилни" :question: 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Днес ходих до магазин от голяма търговска верига в София. Там попаднах на това:

image.jpeg.4ce599130804cceb220f88fdd08fcfd1.jpeg IMG_20240904_143630.jpg.183663d546be5e899822c619790c8925.jpg

Разбирам да има печатна грешка, ма една и съща и отпред и на гърба...

Да не би аз нещо да не съм в час и да има някакъв нов вид стъкла - "втомобилни" :question: 

Е, сигурно дизайнерът не се е справил. Гладен е бил и изял една буква А.  Иначе в червеното си е изписано правилно.

Три котки разговарят за ухажорите си:
– Вчера се запознах с един риж котарак... Ами, добре беше.
– Аз пък с някакъв сив... А бе, хареса ми.
– А пък аз се запознах с един бяло-черен... Мил, гальовен, страшен кавалер, много забавен... Заведе ме на една полянка... и цял час ми разказва, как са го кастрирали...
преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Е, сигурно дизайнерът не се е справил. Гладен е бил и изял една буква А.  Иначе в червеното си е изписано правилно.

Случва се - copy/paste и греда :) За това, когато се правят подобни изделия, се проверяват няколко пъти и не се пускат за печат, без подпис върху хартиена проба на клиента

😀

преди 1 час, teo-glavata написа:

Случва се - copy/paste и греда :) За това, когато се правят подобни изделия, се проверяват няколко пъти и не се пускат за печат, без подпис върху хартиена проба на клиента

Ми, така е, има много заявки.

Здравейте. 🙂

преди 1 минута, Цане написа:

Показваш и разкриваш лузърщина и/болен мозък

който изисква съчувствие...

тъпа и не нужна постовщина за стар играч като тебе, вуйчее 😉 

Под какъвто и ник да се появиш, каквото и да напишеш, винаги оставяш впечатлението, че многократно те е изпускал щъркела....

Не че ша тръгна да ти съчувствам за това.....

Па ли ти е станало самотно?

Би требело да си свикнал вече и да се примириш, че туй ти е съдбата.... да си лузър вав секо отношение...

Сърди се на кьопавия щъркел....

Сега за теб остава само варянта....

П.С. За останалите в темата нещо за лека нощ.....

На който му харесва - да се кефи, на който не му аресва - ми.... да му аресва, нимоа да го мисла...

А ти си доказан лузър!

А ти с всеки нов профил ставаш все по-зле! Тоя за какво ти беше?! Ходи сипи на котките пред блока, че много се размяукаха!

Пак ли фкара лайнарията от словестен тип, вуйче, после се чудиуш защо и кръвта не ти обръща внимание и се прави на заета... минали сме по тоя път 😉

А ти си доказан лузър!

Затуй че никой не ти обръща внимание е виновен кьопавия щъркел....

А фекалщината си е твоята диета....

Но... не говори с пълна уста...

И да, доказан лузър си....

Па заради щъркела....

Не съди за другите по себе си.... нема са умора да ви го повтарям....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.