Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 5 минути, lebel написа:

LGGX3b7.jpeg

Кракра се вихри.

Пак е започнал да пише без главни букви и точки накрая. Само дето го похвалих...

Ама явно така смогва бързо да посети и отговори в повече теми )

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 20 часа, buldak написа:

това ме уби

искам да иглаем на мечка

D

И Волен е играл и е загубил: Минувачи забелязаха Волен Сидеров в безпомощно състояние в центъра на София | dnes.dir.bg

преди 4 минути, The Lone Star написа:

с това шише до него дали не се е почерпил 🤔

преди 8 минути, buldak написа:

Бая майтап съм си правил с него, но шишето най-вероятно е Девин - минерална...

9Rn6STA.jpeg

едит: изглеждащо на горната снимка леко скъсено, заради позицията на фотографа

преди 2 минути, lebel написа:

Бая майтап съм си правил с него, но шишето най-вероятно е Девин - минерална...

9Rn6STA.jpeg

при мен минералните бутилки с пълни с водка пък за него не знам 🤔

преди 2 минути, buldak написа:

при мен минералните бутилки с пълни с водка 🤔

Що така я замаскираш? Да не ти се карат, или да не ти ги изпият? При мен е лесно. Само ми пилят на главата от време на време, ама съм свикнал. Ако обаче в къщата има и други попивателни, тогава вече е лошо. Представям си какво би ми било да се прибера вечер с намерението да ударя една-две чашки, а някой да е пресушил пиеньето scared3

преди 5 минути, buldak написа:

при мен минералните бутилки с пълни с водка пък за него не знам 🤔

Ти си професионалист. Моите водки, понеже съм аджамия, са си в стъкло. За съжаление отлежават. И Зельоная марка (обикновена, ръжена и кедрова), и Русский стандарт, и Финландията, и Собиески-то. Деба. За Абсолюта съвсем ми стана мъчно и го подарих.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

да се прибера вечер с намерението да ударя една-две чашки, а някой да е пресушил пиеньето scared3

плашеща мисъл е някой да те изпревари в това D

ся се чудя да ходя ли до библиотеката да си зема последните книги за дръндьо и да мирясам

накрая ще хвърлям ези тура

преди 43 минути, buldak написа:

Баш е бил мъртво пиян завалията... Но кои сме ние "идеалните" че да го съдим.

преди 3 минути, Teemo v. X написа:

Муате ли бе ? Муайте. Аз съм на алое вера и Клаустхалер.

Муат си и дразнят, а аз не съм употребявал вече две седмици. Заради някакъв вирус, който ми нападна вътрешното ухо на 18.04, както стана и веднага ми се завива свят, все едно съм изпил кило и канче. Лекарите разправят че поне още месец ми трябвало до като се възстановя напълно. До тогава няма Paddy и The Whistler, а Тебукан и Цитралта sobbing

преди 13 минути, buldak написа:

плашеща мисъл е някой да те изпревари в това D

ся се чудя да ходя ли до библиотеката да си зема последните книги за дръндьо и да мирясам

накрая ще хвърлям ези тура

Свършило лятото и започнала учебната година. Учителката както се полага дала на учениците за домашно да напишат какво са правили през лятото. Прибират се унили Петка и Чапай и мислят: "Абе ние цяло лято само пихме и по жени ходихме.."
В крайна сметка решили да пишат така:
"Вместо пиене ще пишат четене, а вместо жени - риба"
Значи започнал Петка да пише:
"Ставам аз сутринта а главата ще ме спука от болка. Значи много до късно бехме чели снощи. Прочитам набързо една малка книжка и се запътвам към Чапай. Пътьом минавам през библиотеката и вземам няколко нови книги - да почетем с Чапай. Отивам у тях а Чапай вече се начел, начитам
се и аз и решаваме да отидем за риба. Отидохме за риба и Чапай хвърли - хоп рибка, аз хвърля - нищо, хвърли Чапай - рибка, аз - нищо, по едно време прааасс една страхотна риба...... И един месец не можа да ми се изправи кукичката!"

Апропо, дръндьовците май ги имаше в читанката... фб2, coolreader (или моби с киндъл)?

Мързи ме та едва дишам... Требе да конвертна 350 страници от odt на pdf. Чудя се фирма джемини дали не може да изкара някой бъндл скрипт

преди 47 минути, ivottoshev написа:

Муат си и дразнят, а аз не съм употребявал вече две седмици. Заради някакъв вирус, който ми нападна вътрешното ухо на 18.04, както стана и веднага ми се завива свят, все едно съм изпил кило и канче. Лекарите разправят че поне още месец ми трябвало до като се възстановя напълно. До тогава няма Paddy и The Whistler, а Тебукан и Цитралта sobbing

Вчера тайно едно малко радебергерче че всичко ме следи...

Запазваме гейминг ракурса и във вторник от 19:00 засядаме в картите на CS:GO, когато наш гост ще бъде Иван Николаев - СЕО на ZenArt VR (zenartvr.com) - водеща компания в света на виртуална реалност и гейминга, който тлее в игрите от дете и професионално има много спечелени турнири по Starcraft, Counter-strike и прочее!

това джуджи? 😲

не мога да повярвам

преди 42 минути, buldak написа:

това джуджи? 😲

не мога да повярвам

СЕО и джудж са две противоположности. Няма как да е той.

Не знам Сидеров, но моите шпроти вече пият Девин, вместо водка. И цигарите манах преди 5 години... Тия три неща, дге...

И понеже нямам навика да се оплаквам (освен от футбола и свързаната с него съдийска педалиера), ше замола горното да се приеме като хвалба...

преди 1 час, Teemo v. X написа:

Вчера тайно едно малко радебергерче че всичко ме следи...

"А портретът от стената..."

Чудех се това ли е по-подходящо или

"Не дълбай с длетото тънко моето сърце,"

от другия куплет

едит: поздрави и най-добри пожелания на надзора!

преди 1 час, lebel написа:

Не знам Сидеров, но моите шпроти вече пият Девин, вместо водка. И цигарите манах преди 5 години... Тия три неща, дге...

И понеже нямам навика да се оплаквам (освен от футбола и свързаната с него съдийска педалиера), ше замола горното да се приеме като хвалба...

"А портретът от стената..."

Чудех се това ли е по-подходящо или

"Не дълбай с длетото тънко моето сърце,"

от другия куплет

едит: поздрави и най-добри пожелания на надзора!

А бе стори ми се познато, то било от " На гости на бяло сладко" . Къде ме върна... Баба ми прави вишновка и го слуша, а миризмата е уникална...

преди 1 минута, Teemo v. X написа:

А бе стори ми се познато, то било от " На гости на бяло сладко" . Къде ме върна... Баба ми прави вишновка и го слуша, а миризмата е уникална...

пп Много здраве и от надзора.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.