Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Нещо русо, ко ще и метла да е.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 16 минути, Teemo v. X написа:

Нещо русо, ко ще и метла да е.

Тъкмо ще е и сито, нема да го раниш.

едит:

преди 23 минути, buldak написа:

ся да си купя ли слушалки и да почна CS?

или ще се изнервя? 🤔

Изчакай. При теб вечерта е по-мъдра от сутринта.

преди 22 минути, buldak написа:

ся да си купя ли слушалки и да почна CS?

или ще се изнервя? 🤔

Внимателно трябва да премислиш дали тези слушалки няма да ти пречат на пиеньето.

пп: Едно утро е добро... когато почва от обяд.

Добро утро wink12

преди 4 минути, lebel написа:

Тъкмо ще е и сито, нема да го раниш.

едит:

Изчакай. При теб вечерта е по-мъдра от сутринта.

тъман свърших рома и си налях водка 😉

преди 34 минути, buldak написа:

тъман свърших рома и си налях водка 😉

Следващото съм го писал (и превеждал) в началото на миналата година (+ още 1-2 пъти).

Ще го копна пак тук (мразя да се цитирам, но повече мразя да пиша 2 и повече пъти едно и също), щото ми се чиниш вече подходящ за тия игри...

Кафявият мечок дойде, белият мечок ... "ойде" ⁠⁠

Количество играчи - без ограничение
Играе се с: водка, бира, някакъв съд, колкото по-голям, толкова по-добре... примерно голяма фруктиера... голяма купа...
Във фруктиерата се налива водка. Състезателите поред гребват и отпиват чаша водка, след което доливат същото количество бира..
Когато съдържанието в купата добие характерния бирен цвят - кафявият мечок е дошъл. След това започва изпращането на кафявият мечок и посрещането на белия мечок, като изпитото се заменя с водка. Когато съдържанието на купата отново стане бяло и прозрачно, се приема, че кафявият мечок си е тръгнал и отново е дошъл белият. Разбира се, най-често, преди белият мечок идва "белая горячка", ласкаво наричана още "белочка"... тоест делириум тременс.

Има и други разновидности... примерно с коняк и шампанско, вместо водка и бира... на пари... примерно...

накратко,

Класически комар. Всички седят с чаша водка и залог (примерно долари, евро... рубли) пред себе си. Пият. Водещият обявява "Мечката дойде". Всички влизат под масата. Водещият обявява "Мечката си тръгна" и всички изпълзяват изпод масата. Повтарят - водка, залог, пият... и така, докато изпод масата изпълзи само един (нешо като шотландски боец, ама руски). Последният изпълзял взима всичко, останалите си доспиват под масата.

едит:

При играта със залог (в цитата), ако залогът е в рубли, "пред себе си" да се чете "зад себе си", защото ако залогът в рубли е пред играча, самият играч няма да се вижда още в началото... а не е зле да знаеш с кого играеш комар...

преди 1 минута, lebel написа:

Следващото съм го писал (и превеждал) в началото на миналата година (+ още 1-2 пъти).

Ще го копна пак тук, щото ми се чиниш вече подходящ за тия игри...

това ме уби

искам да иглаем на мечка

D

току-що, AAUUXX написа:

Аз неискам ,от казрмата играта на мечка не я харесвам.

всички скачат върхо някой и викат Мечкаааа

това в 8ми клас сме го играли D

току-що, AAUUXX написа:

Ама първо му хвърлят одеяло отгорему D

няма одеало, той Янчо се напишка, тъй де събори едно растение дето го поливаха преди това

и Гошо му вика : Янчо не знех че си толкова нежен D

преди 1 минута, buldak написа:

няма одеало, той Янчо се напишка, тъй де събори едно растение дето го поливаха преди това

и Гошо му вика : Янчо не знех че си толкова нежен D

Забавна игра е било ,а ние в 8-ми клас междучасието се гонехме с момичетата ,е понякога се случваше че нас ни гонят но пък беше забавно, често се случваше някой отворен прозорец да даде щета по време на играта и после събирахме пари за да го платим.

току-що, ДзВяРа! написа:

А в наши дни, момичетата гонят момчетата... 😂

ти що лефтна чата?

лошо коте ето ти beat

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Къв чат?

лично съобщение

изниза се като невестулка

даже джуджи седи в чата а ти изчезна beat

току-що, buldak написа:

лично съобщение

изниза се като невестулка

даже джуджи седи в чата а ти изчезна beat

Веднага да спираш алкохола!

В никакъв чат не съм бил!

Редактирано от ДзВяРа! (преглед на промените)

Веднага да спираш алкохола!

В никакъв чат не съм бил!

да ве не си бил

добре че съм милостив

ама че коте

no-no

Аз като ви разправям, че всичко живо в този форум изтрещя не ми вярвате.... 😂

щот съм на 40 градуса

ти си изтрещяло, сърдя ти се да знаеш

Баси днес ме е хванал голям мързел. От сутринта се чудих къде съм оставил един стар хард и се сетих че съм го пратил под леглото и докато се наканя да го извадя то взе че стана обяд.

Е вече го извадих де и съм го закачил, на щайгата сега ще обядвам и след това ще се захвана с едно старо дъно, да му взема танталовите кондензатори и него бях забравил къде съм оставил. Но се оказа че е в една чанта и то под леглото.

Та викам да свърша и таз работа поне но като знам че някои кондензатори се намират точно до сокета и иска топъл въздух ептем ме мързи да слезна до избата и след това това трябва от един стар лаптоп да му сваля nec tokin кондезатора и на него място ръгам танталовите.

преди 13 минути, buldak написа:

щот съм на 40 градуса

ти си изтрещяло, сърдя ти се да знаеш

Днес на какво си.

Аз мисля кат си свърша работата да си отворя чай а може и като обядвам сега но честно казано понякога кат си бачкам необичам много да къркам но вероятноста да се изкуша да отворя чая преди да съм започнал да правя каквото и да е не е малка.😁

преди 18 минути, vlado1985 написа:

Днес на какво си.

Аз мисля кат си свърша работата да си отворя чай а може и като обядвам сега но честно казано понякога кат си бачкам необичам много да къркам но вероятноста да се изкуша да отворя чая преди да съм започнал да правя каквото и да е не е малка.😁

ром и водка сега си зех бира

преди 5 минути, lebel написа:

LGGX3b7.jpeg

Кракра се вихри.

Пак е започнал да пише без главни букви и точки накрая. Само дето го похвалих...

Ама явно така смогва бързо да посети и отговори в повече теми )

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.