Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Докато ти си хвърлял кючеци в максуда, аз съм учил - за да не рина говна.

• Отговори 91,9k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 14 часа, ДзВяРа! написа:

Банда, котето има проблами с работата....... 😕

Банда, всичко живо е на страната на котето.... мачкам ги като боклуци преди да бъдат изхвърлени на бунището.... дали ще спечеля или загубя, няма значение, но няма да позволя да падна по гръб!

Коте по гръб не пада, това не всеки го знае, но е истина! 🙂

Дано всичко да е наред и истината да надлее..... не остана..... не спирам да си повтарям "аз мога"! Дали е наистина мога, ще разбера през следващите 15 дни...... 🙂

Досега не съм се провалил, но знае ли се.....!

Тези които ме подкрепят - стискайте палци!

Тези които ме мразят - 🖕

преди 10 минути, Teemo v. X написа:

Докато ти си хвърлял кючеци в максуда, аз съм учил - за да не рина говна.

Тука има и такива като тебе. Учители са били в България, мед.сестри... ВИШУ.. и чистят.

преди 1 час, Teemo v. X написа:

Къв празник, като всички тук сме безработни ?

Освен хигиенния специалист.

То поначало си е парадокс - Деня на труда почивен ден.😋

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

Чакам да дойдат отново руснаците в Берлин. Фашистите не си научиха урока. То голяма омраза към тези славяни от страна на немското племе. А Берлин си е славянско мочурище. И има доста квартали кръстени на славянски.

Фашисти в Германия? Я да видя ся кой не си е учил уроците.😁

преди 1 минута, Bubbles написа:

То поначало си е парадокс - Деня на труда почивен ден.😋

Фашисти в Германия? А да видя са кой не си е учил уроците.😁

Националсоциализмът е фашизъм... Не знам кой не е учил.

току-що, АСПЕКТ написа:

Националсоциализма е фашизъм

Може да се поспори по този въпрос защото има доста зависимости.Иначе вярвам знаеш фашистите са от отбора на другаря Мусолини.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Може да се поспори по този въпрос защото има доста зависимости.Иначе вярвам знаеш фашистите са от отбора на другаря Мусолини.

Естествено. 😀 Впрочем те са напълно легална и действаща партия в Германия. Участват на изборите. Имат си членска маса. И си правят техните любими неща. Побой над чужденци. Тук-там и намушкване с нож на някаква жена с фередже, примерно. Която си чака автобуса на спирката. Или една тухла върху прозорците на дюнерджията. Такива неща..

преди 32 минути, АСПЕКТ написа:

Естествено. 😀 Впрочем те са напълно легална и действаща партия в Германия. Участват на изборите. Имат си членска маса. И си правят техните любими неща. Побой над чужденци. Тук-там и намушкване с нож на някаква жена с фередже, примерно. Която си чака автобуса на спирката. Или една тухла върху прозорците на дюнерджията. Такива неща..

Е, че тетакива и тука ги има, това са си гамени и нямат общо с фашисти, нацисти и прочее.

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

Веднага се пенсионирам. 😋

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Довечера, ракийката ще е с прясна салатка с репички лук - всичко собствено производство 😄

parnik.jpg

Ехааа от това по-хубаво няма, наздраве! 🍻

преди 9 минути, Bubbles написа:

Ехааа от това по-хубаво няма, наздраве! 🍻

Предимството, да живееш в къща с голям двор....... Вече подготвям терена за втория парник, но вече ще бъде с отопление и осветление. Само за домати. Смятам да рупам пресни истински домати целогодишно

преди 59 минути, NewRedDragon написа:

Предимството, да живееш в къща с голям двор....... Вече подготвям терена за втория парник, но вече ще бъде с отопление и осветление. Само за домати. Смятам да рупам пресни истински домати целогодишно

Така е къщата си е къща, ние откак купихме нашата друг живот живея, е двора ми не е голям ама си е двор, а като имаш желание всичко става, за салатата имам място да я отглеждам. Тази година малко ще закъснее щото място за парник нямам, но няма да пропусна.

Аз иначе съм израснал в 'партамент ама ся не бих отишъл в такава кутия, гледам по софията набичили едни цени, кутия в Люлин по-скъпа от къща тука.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Така е къщата си е къща, ние откак купихме нашата друг живот живея, е двора ми не е голям ама си е двор, а като имаш желание всичко става, за салатата имам място да я отглеждам. Тази година малко ще закъснее щото място за парник нямам, но няма да пропусна.

Аз иначе съм израснал в 'партамент ама ся не бих отишъл в такава кутия, гледам по софията набичили едни цени, кутия в Люлин по-скъпа от къща тука.

E, тя снимката малко лъже - парника е 6х3 метра реално, алуминиева конструкция покрита с поликарбон

сега точно в тоя момент комшията с дрелката ми напомня защо мразя апартаменти

преди 5 минути, buldak написа:

Дам в панелка си е гадно и без значение на кой етаж мала с дрелката ехти в несвяст.

Мен до преди малко майка ме навиква онзи ден вечерта бая съм се бил надрънкал и съм мешил та отишал съм бил в кухнята и съм и полял няколко цветя с ракия и са взели да цъфтят.😁

преди 36 минути, vlado1985 написа:

Дам в панелка си е гадно и без значение на кой етаж мала с дрелката ехти в несвяст.

Мен до преди малко майка ме навиква онзи ден вечерта бая съм се бил надрънкал и съм мешил та отишал съм бил в кухнята и съм и полял няколко цветя с ракия и са взели да цъфтят.😁

От ракия всичко цъфти!

преди 46 минути, buldak написа:

Ти пък ,извади хилтито ,пусни си Миле Китич на макс и комшията ти ще спре дрелката .

преди 1 час, vlado1985 написа:

голяма педрастия са тия панелки

аз съм на втория и един път бучеше от петия един идиот и ходих да се карам на тия над нас и те ми се оплакаха, че и тях ги дразни и го прави оня на петия, а се едно е у нас

е ракията ги е оживила цветенцата, сигурно и техния живот не е бил лек и са се напили

преди 34 минути, AAUUXX написа:

Ти пък ,извади хилтито ,пусни си Миле Китич на макс и комшията ти ще спре дрелката .

аз трябва да разчистя малко скривалището, че се пренасели от празни бутилки 😁

преди 1 час, AAUUXX написа:

Или Пикачу КЮЧЕК

ГАРАНЦИЯ

преди 1 час, AAUUXX написа:

Може и на немски.

Ако иска по-хард.

• Автор

И Playtube.tv ли бастисаха?

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Може и на немски.

Ако иска по-хард.

Аспект , какви са тези немски кючеци ? Това е някаква пародия . Ако това трябва да е нещо в стил хардкор , техно .... Пусни си класика Marusha - Raveland или RMB - Spring , Redemption 2.0 . 👍

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Май.

Ходили вчера на протеста срещу Мерц ? Искат му оставката пък той днес казал ,че ерата на просперитет на германците приключила.

https://trud.bg/a/articles/merts-obiavi-kraia-na-erata-na-prosperitet-za-germantsite

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.