Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Вчера 12 корена домати, шест краставици, четири от малките люти камбички и четири "Сомборка" . Дано не се скапят от дъжда...

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 6 минути, Teemo v. X написа:

Вчера 12 корена домати, шест краставици, четири от малките люти камбички и четири "Сомборка" . Дано не се скапят от дъжда...

Не виждам такава опсанст - те вече са достатъчно укрепнали разстенията. Ор дъжда няма да им стане нищо, но виж, ако застудее по сериозно..... не знам

Снимка на деня: кучето Роувър, 241-ият народен представител

https://img.dnevnik.bg/shimg/zx780_4909110.jpg?v=1777547822

Снимка на годината: котето Саша, 242-ият народен представител! P

ef7efed9-a80c-43fe-80b7-715f81cc4226.png

Здравейте банда.

При нас в кръчмата говорим за работа, а когато сме на работа говорим за кръчмата! wub

Не сме чак такива гоУеми депутати, че да говорим за политика и да оправяме България "баш" в кръчмата. 😂

Редактирано от ДзВяРа! (преглед на промените)

Банда, котето има проблами с работата....... 😕

Банда, всичко живо е на страната на котето.... мачкам ги като боклуци преди да бъдат изхвърлени на бунището.... дали ще спечеля или загубя, няма значение, но няма да позволя да падна по гръб!

Коте по гръб не пада, това не всеки го знае, но е истина! 🙂

Дано всичко да е наред и истината да надлее..... не остана..... не спирам да си повтарям "аз мога"! Дали е наистина мога, ще разбера през следващите 15 дни...... 🙂

Досега не съм се провалил, но знае ли се.....!

Тези които ме подкрепят - стискайте палци!

Тези които ме мразят - 🖕

Баси тея микромеките са баи нахалната напаст. Преди малко ми се лепна кат сопол скапания процес wmi и не ще да се разкара неговата мама и кат се зазяпах в логовете проверява дали тъпото tpm ми е актуално та взех че го забраних от биос белкем да миряса ама и него няма да ъпдейтвам заради онези капути.

Честит празник,

преди 5 часа, Bubbles написа:

Тука ли сте вредници?
Ай честит празник!

boyko-borisov-boyko.png

ту тууу ,тук сме rolleyes

Фрацузите ще връщат ли казармата? Щот тези в гедерето са се ошашкали и канят деца още непълнолетни да видят колко е готино да си войник и се надяват че когато завършат ще попълнят редовете в армията им щели да се бранят от лошите руснаци. Е, прави са де ,ние имаме поговорка -страх лозе пази-

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Честит празник,

ту тууу ,тук сме rolleyes

Фрацузите ще връщат ли казармата? Щот тези в гедерето са се ошашкали и канят деца още непълнолетни да видят колко е готино да си войник и се надяват че когато завършат ще попълнят редовете в армията им щели да се бранят от лошите руснаци. Е, прави са де ,ние имаме поговорка -страх лозе пази-

Чакам да дойдат отново руснаците в Берлин. Фашистите не си научиха урока. То голяма омраза към тези славяни от страна на немското племе. А Берлин си е славянско мочурище. И има доста квартали кръстени на славянски.

преди 7 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Забравих да си махна мустака. 🥸

Джимин ефекта в сАЩ. 😆

http://youtube.com/post/Ugkx1hSeqsGfaa3PnmTvx2VUugdM5BraHZer?si=yT7TEIDkLC1vfAQs

Времето застудя ,не махай мустака че да ти топли topsecret

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Чакам да дойдат отново руснаците в Берлин. Фашистите не си научиха урока.

За какво им е да идват няма нищо интересно в Германия вече ,те и германци не останаха много D

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Времето застудя ,не махай мустака че да ти топли topsecret

За какво им е да идват няма нищо интересно в Германия вече ,те и германци не останаха много D

Прав си. То за единия г.ей парад не си заслужава.

Тука ли сте вредници?
Ай честит празник!

boyko-borisov-boyko.png

Ех, какви паради имаше едно време.

Тука ли сте вредници?
Ай честит празник!

boyko-borisov-boyko.png

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Прав си. То за единия г.ей парад не си заслужава.

За гей парада сигурно ще намерят хора ,но казват че 460000 армия искат да съберат ,а репортерите като запитаха из улиците младежи какво мислят и дали биха отишли в армията не усетих да имат такива вълнения младите хора, не им се занимава с глупости.

преди 11 минути, AAUUXX написа:

За гей парада сигурно ще намерят хора ,но казват че 460000 армия искат да съберат ,а репортерите като запитаха из улиците младежи какво мислят и дали биха отишли в армията не усетих да имат такива вълнения младите хора, не им се занимава с глупости.

Така е. Да правят кефа на какви старчоци и да им въртят бизнес, да им перат парите, като могат сами да си направят кефа по между си. За един трафик на органи да ги правят на месо.

Кеф цена няма.

преди 9 минути, Teemo v. X написа:

Къв празник, като всички тук сме безработни ?

Освен хигиенния специалист.

Водилисе работа пиенето на кафе със съседката ,щото празнувам ден на труда ,но на манифестация няма да ходя?

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Водилисе работа пиенето на кафе със съседката ,щото празнувам ден на труда ,но на манифестация няма да ходя?

Ако райбера е от старите, които да ги завъртиш с пръсти е мисия невъзможна, особено в последствие боядисаните - си е тежък физически труд.

преди 2 минути, Teemo v. X написа:

Ако райбера е от старите, които да ги завъртиш с пръсти е мисия невъзможна, особено в последствие боядисаните - си е тежък физически труд.

Такъв е райбера ,значи добре правя че празнувам днес ,остава да договоря вредните със съседката по късно.

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Такъв е райбера ,значи добре правя че празнувам днес ,остава да договоря вредните със съседката по късно.

Вредни... Как ме караш да дрънкам глупости.

А добър ви ден.) Аз тая сутрин малко се пооспах и като за капак взе че ме събуди ненормалния поп.

Дошъл до вкъщи завалията и ми звъни като, луд на вратата но аз нали си спа дълбоко, и не съм го чул че звъни майка отворила вратата и оня ненормалник размахвал кандилото и пее някакви молитви майка ме събуди и вика. Твоя приятел попа те чака на вратата и от далече мирише на бъчва и аз тъкмо да стана от леглото а лудия поп се появи веднага в стаята ми с един кашон платки дошъл да ми остави и пак да ме поти да му правя модел. Но за него му казах че ще трябва да почака щото шлайфа ми е на ремонт слезнах с попа до избата да оставя кашона и викам дедо попе така и така още не съм пил кафе а и вече не е време за кафе дай да идем някъде да хапнем и без това не съм закусвал.

Отидохме близо до нас в едно капанче седнахме да плюскаме и ненормалния поп какво му стана взе че се разпя силно в капанчето стана от масата и отиде да осветява и къпе с вода персонала даже на няколко пъти залитна и за малко да си излепи главата на бара.😁

Аз преди малко се прибрах и до одеве си търсих едни танталови кондезатори които свалих от една стара платка и немога да се сетя къде съм ги оставил.shock11

преди 1 час, Teemo v. X написа:

Къв празник, като всички тук сме безработни ?

Освен хигиенния специалист.

Има и за тебе. Ела. България е в Шенген.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.